Pluspunten

Ruime keuze in assortiment Thuisbezorgd

Als een product tijdelijk niet leverbaar is, b.v de geitenkaas, is het dan mogelijk om aan te geven waarom? Gewoon uit belangstelling hoor.

Pluspunten

Super makkelijk bestellen en heerlijk dat het zo voor de deur word geplaatst. Ook vind ik het fijn dat het vers word geoogst op bestelling. Gewoon eten zoals eten bedoeld is! super service

Misschien iets uitbreiden met vlees..dat bestel ik nu ergens anders

Pluspunten

Uitstekende kwaliteit en service, heerlijke en verantwoorde producten. Als je dit eenmaal hebt geproefd, wil je nooit meer terug naar de 'gewone' supermarkt. En koken wordt zo echt veel en veel leuker!

Niets eigenlijk...

Pluspunten

1) De onderliggende visie van het bedrijf: een eerlijke en duurzame voedselketen 2) makkelijke manier van bestellen via de website en goede service 3) prachtige, kwalitatief hoogwaardige producten 4) ruim assortiment met herkomst van de verse producten genoemd

Ik doe hard mijn best, maar kan echt niets bedenken...

Pluspunten

De Hofweb heeft heel veel aandacht voor product en klant. Hier werken èchte bevlogen mensen met veel liefde voor eerlijk en verantwoord eten. Ik weet nu waar mijn eten vandaan komt; ben zelfs welkom bij de boeren! Ik heb bewondering voor het werk van de mannen, voel de passie, geniet van de verdieping (weet nu veel meer over eten) en ben blij met het gemak. Super blij met de Hofweb!

Pluspunten

Prachtige producten, super website. Bezorging op vaste tijd. En altijd behulpzaam!Goede en snelle afhandeling als er iets niet goed gaat.

Ik zou graag via ideal of bij de bezorger direct willen betalen i.p.v. een afschrijving achteraf na wisselend aantal dagen.

Pluspunten

Ik ben heel blij met de Hofwebwinkel. Aardige mensen, fijne spullen.

Pluspunten

prima producten, prettige communicatie, aflevering op geplande tijd. Alle lof voor dit bedrijf.

Pluspunten

Fijne producten, groot aanbod Goed contact mogelijk

Pluspunten

Groente en fruit zaterdags bij ontvangst nog heerlijk vers en gaaf ! Fijn dat ik , als het nodig is , de deur niet uit hoef om wat dan ook te moeten kopen . Goede prijzen voor biologische producten .

Aub. geen afbreekbare zakken gebruiken , kwaliteit van de groente gaat beduidend achteruit ! Graag de mogelijkheid om ook bv. van wortelen een pond te kunnen bestellen , evenals van appels of peren ( voor een persoon ! )

Pluspunten

Mooie en duidelijke website. Prettige opties, zoals je reeds bestelde bestelling aanpassen.

geen

Pluspunten

Lekkere, gezonde en goed uitziende producten. Leuk ook de recepten voor de seizoensproducten. Hoge klantvriendelijkheid.

Niet te groot worden, zodat het gemoedelijk blijft...

Pluspunten

Je kunt je bestelling afhalen op meerdere locaties, maar ook thuis laten bezorgen. Heel handig! Prijzen worden direct aangepast als het ergens anders goedkoper (geen aanbieding) is. Vriendelijke klantenservice. En prima email service.

Pluspunten

groot assortiment. Zeer goede producten. Zeer klantvriendelijke levering. Altijd goede oplossing als er eens iets mis gaat.

geen noodzaak maar gemak: afdeling lactose vrij, met in een klap alle lactose vrije producten (of ander dieet)

Pluspunten

Klantvriendelijk, top producten, super verse groenten.

Eigenlijk niet. Alles prima. Ik bestel al jarenlang.

Pluspunten

Top producten, top bedrijfsfilosofie, top service. Iedere keer weer een genot om de groene kratten met al die mooie verse producten in ontvangst te nemen!

Jammer dat de levertijden steeds wijzigen. Zit nu in een route welke pas laat op de avond komt. Zo valt een dag weg dat ik de producten supervers kan gebruiken.

Pluspunten

Alleraardigste mensen, die je nooit teleurstellen met een megadrive om de beste producten te leveren.

Pluspunten

Prima bedrijf met prima producten en fijne mensen. Wat wil je nog meer... ;-)

Pluspunten

Gewoon helemaal blij met jullie!!!

Zou het niet weten.

Pluspunten

Tijdige melding van een (ver)late levering

Pluspunten

Uitgebreid aanbod, uitstekende kwaliteit groente en fruit en snelle en persoonlijke service bij vragen of problemen. Plus overzichtelijke en informatieve website!

Pluspunten

Fantastisch regionaal initiatief! Biologisch & direct van de boer! De nieuwsbrieven zijn lekker fris en ook best persoonlijk. Een pluim voor de inspirerende hippe recepten!

Pluspunten

Al jarenlang bestel ik bij de Hofwebwinkel en ben heel tevreden! Goeie service, aardige mensen, persoonlijke benadering, denken met je mee. Goeie producten en lekkere recepten. Kortom: voor mij geen betere leverancier: súper!

Pluspunten

Zo weet ik altijd, wat de seizoensgroente zijn en vaak ook nog met recept, hoe je iets lekker klaar kunt maken. De prijzen zijn echt zeer concurrerend en ik hoef er nu zelf niet meer op uit. Ik leer ook veel meer diverse groente eten, die niet in de winkel liggen, zoals nu bv schorseneren. En lekker dat die zijn, en zooo simpel te maken. Kortom: probeer het en ik weet bijna zeker dat je eraan verslaafd raakt.

Professorzuurlaan 23

8256 PD Biddinghuizen