Iedere keer een feestje en goed gevoel!

Hofweb werd me aanbevolen door een kennis die er enthousiast over was en dat werd ik ook heel snel. Van de inhoud van de groene Hofweb kratten wordt ik elke keer erg vrolijk, geen overbodig verpakkingsmateriaal, een groot assortiment van verschillende natuurwinkel producten en natuurlijk de verse producten, groenten in fruit in alle kleuren van de regenboog. Super aardige en professionele klantenservice en bestelprogramma, transparante facturering en geld terug als er een foutje werd gemaakt. De bezorgservice functioneert prima, ook zit je tijdelijk op een ander adres of ben je aan het trekken (boot/kamper..) en ze vragen er een heel schappelijk bedrag voor. Dus al met al ben ik heel blij met Hofweb en ook met het kunnen bijdragen aan een boeren- en milieuvriendelijker distributiesysteem.

prima producten, goede communicatie

Wij hebben het project "eten bij ons in WIttelte" opgezet. Dit houdt in dat ik, op afspraak, vegetarisch en soms vegan kook voor mensen met kanker, die volledig eten volgens de Moerman en NTTT (Niet Toxische Tumor Therapeuten) richtlijnen en daardoor nooit meer buiten de deur kunnen eten. Bij deze manier van eten passen alleen volledig volwaardige biologische producten en daarom koop ik niet alleen bij "onze" Boer Sil, maar ook bij Hofweb!

Goede en vooral lekkere producten, met daarbij een open en eerlijke communicatie.

Erg fijne ervaring met Hofweb. Ruime keuze en alles is altijd erg lekker. Met groenten die redelijk onbekend zijn, wanneer je aan de supermarkt gewend, kun je ook voor recepten bij Hofweb terecht. Vers, dus af en toe iets meer met schrammetjes of een plek, maar als het echt niet meer kan zijn ze goed bereikbaar en krijg je een alternatief! Het feit dat de boer een eerlijke prijs krijgt en jijzelf goed eten is wat ons betreft te gek!

Goede kwaliteit, nette bezorging, snelle klantenservice

Fijn om goed biologisch eten te kunnen kopen!

Fantastisch. Correct. Duidelijk.

Telkens weer fantastische kwaliteit. Goede webshop. Heerlijke boodschappen. Ook bezorging en contact met klantenservice verliep goed.

Heel erg tevreden!

Al jarenlang bezorgen Bioweb respectievelijk Hofweb tweewekelijks verse boodschappen. Je voelt de liefde en de aandacht die er aan is besteed. Een hele vriendelijke klantenservice, die goed met je meedenken. Als een product niet goed uitpakt dan is het geen probleem om geld terug te krijgen. En het allerbelangrijkste: heerlijke producten zonder bestrijdingsmiddelen! Hopelijk gaan we nog jaren zo door :)

Menselijk en goede spullen en service

Ik haal mijn spullen nu ongeveer 2 jaar bij Hofweb. Alles loopt perfect. Een heel enkele keer mist er iets en dan krijg ik meteen geld terug zonder vragen. Je betaalt achteraf ook zo bijzonder. Veel vertrouwen dus en je wordt behandeld als persoon niet als consument. Zou niet meer zonder kunnen!

h(eerlijke) producten en top dienstverlening

Erg tevreden is een understatement. Top kwaliteit producten. Fruit en groente dat smaakt als ik gewend ben uit vakanties in zonnige landen. Lekkere dingen voor m’n buik en een gezonde milieuvriendelijke sfeer in m’n hoofd.

(H)eerlijk eten voor boer en consument! ♥️

Ik kan niet anders zeggen dan dat ik uitermate tevreden ben over Hofweb. Wie wil er nu geen gezond en goed eten op tafel op een verantwoorde manier? Als er iets niet in orde is of iets wil weten hoef je maar te mailen en krijg je snel reactie en een oplossing. In één woord: "TOP" !

Geweldige boodschappen, geweldige service

Met veel plezier doe ik boodschappen bij Hofweb. De producten maken me blij en ik eet veel gezonder sinds ik bij Hofweb bestel. De service is uitstekend en ik kijk elke week uit naar de leuke weekmail vol met weetjes en recepten.

Hofweb maakt me blij !

Heerlijke eerlijke producten, krakend vers. Bezorgt met een glimlach. De hoge kwaliteit is de prijs meer dan waard. Website en bestelproces zijn duidelijk. Leuke nieuwsbrief vol inspiratie. Sinds ik bestel eet ik weer met plezier en voldoening. En het voelt zo goed dat ik met mijn boodschappen daadwerkelijk de boeren ondersteun en daarmee de wereld een klein duwtje in een betere richting geef.

Mijn nieuwe favoriet manier om boodschappen te doen!

Ik ben zo dankbaar dat ik een biologische coöperatie heb gevonden die boeren rechtstreeks ondersteunt, en die efficiënt werkt. Ik vind het geweldig dat er een breed assortiment producten is en dat ik erop kan vertrouwen dat ze van hoge kwaliteit en biologisch zijn. Het is uitstekend dat er buiten de toonaangevende supermarkten opties zijn die vooruitstrevend zijn en gebaseerd zijn op waarden van steun voor elkaar en de planeet voor een beter vandaag en morgen. Bedankt, Hofweb!

Mooie en eerlijke producten van goede kwaliteit

Het is iedere week weer een feestje als de boodschappen van Hofweb worden bezorgd. Groenten en fruit van top kwaliteit en super smaakvol. Ook alle andere producten zijn van goede kwaliteit. De bezorgers van Hofweb zijn altijd super vriendelijk en behulpzaam. We doen al enkele jaren boodschappen bij Hofweb en blijven dit zeker nog vele jaren doen!

Aanrader!

Prima producten, echt vers en met zorg ingepakt en afgeleverd tot aan je deur. Altijd interessante groenten en fruit, net als brood, kaas, yogarde (erg lekker!) vlees en meer Veel informatie van en over de boeren en andere leveranciers

Goede bio producten en service

Geweldig om bio te kunnen kopen direct van de boer en de boer zo een eerlijke prijs krijgt. Mooie, lekkere , verse producten. Goede service, vriendelijke mensen, goede sfeer. En zo fijn dat er geen onnodige verpakking word gebruikt en goede producten die niet aan verzonnen schoonheidskwaliteten zoals vorm of grote voldoen, gewoon gekocht kunnen worden als je dat wilt. Heel fijn dat producten zo niet onnodig worden weggegooid. Mooie duidelijke website. Enige wat ik jammer vind is dat ik Hofweb nog maar zo kort geleden heb ontdekt. Zonnige groet Marianne

Goede online winkel.

Heerlijke verse groenten en andere produkten.In een woord heerlijk.Overzichtelijk en duidelijk.als het niet goed of duidelijk is dan kan je via chat dit duidelijk krijgen en dat is fijn om dan hier op terug te vallen als er wat aan de hand is shappoo Gr ineke

Een superfijne webshop voor kraakvers biologisch eten

Al jaren koop ik groente, fruit en zuivel bij de Hofweb. Echt goed eten van dichtbij huis. Eerlijke prijs. Met behulp van lekkere recepten eet je van het seizoen. Altijd fijne acties elke week. Sinds een tijd heb ik ook vaste artikelen waar ik niet over na hoef te denken. Die komen elke week of eens in de twee weken of maand, dat bepaal ik zelf. Alles van de supermarkt, maar dan beter, duurzamer en gezonder!

Heel blij mee!

Al vele jaren doe ik boodschappen bij Hofweb. Goede klantenservice, en ontzettend fijn om zulke verantwoorde producten te kunnen kopen.

Eerlijke, verse en heerlijke boodschappen

Goede service, eerlijke boodschappen direct van de boeren, netjes bezorgd. Heel tevreden over de kwaliteit van de boodschappen, het grote assortiment en de eerlijke prijs.

Beste groente en fruit

Wij zijn al jaren klant bij Hofweb. Zeer tevreden over het aanbod - biologische groente en fruit aanbod is uitstekend (en de rest van het assortiment is overigens ook prima!). Je wordt je weer wat bewuster wat "in het seizoen is". Op de website staan leuke recepten bij de ingredienten. Bezorgen is prima, meestal rond dezelfde tijd en meestal dezelfde bekende gezichten. Aanrader

Echt fantastische producten en service

Alle producten zijn krakend vers en ook de minder bekende groenten zijn te verkrijgen. De website is heel handig. Je hoeft nooit op de etiketten te kijken omdat álles biologisch en duurzaam is. En wat ik ook bijzonder waardeer is dat altijd dezelfde mensen bezorgen. Je kent ze gewoon.

Super!!!

We zijn heel erg blij met Hofweb! Rechtstreeks van de boeren en een geweldige kwaliteit! We hopen nog heel lang te mogen genieten van de heerlijke, verse producten......

persoonlijk, servicegericht, betrouwbaar

Jarenlang brengt een medewerker van Hofweb (en lokale voorganger bioweb) kratten vol vers en houdbaar in mijn bijkeuken. In krat, los, met papieren zak, grootverpakkingen, glas, het scheelt heel veel verpakkingsmateriaal. Producten die uit onze buurt komen en dus minder kilometers maken en supervers zijn. Sa bliid mei! En de zeldzame keer dat er iets niet goed gaat wordt dat super opgelost.

Wij houden van Hofweb!

Waarom?: - Heerlijke (verse) biologische en duurzame producten. - Goede prijzen voor kwalitatief goede producten. - Bezorging is top geregeld. - Ze zorgen enorm goed voor hun klanten; snelle reactie bij producten die niet goed zijn en leuke cadeautjes. Zeker een aanrader!

Het geeft me een blij en goed gevoel als ik de boodschappen in ontvangst mag nemen

Zo fijn ook dat ik de mogelijkheid krijg om uit goed en gezond eten te kunnen kiezen. Nog niet één keer heb ik het meegemaakt dat het er niet netjes en verzorgd uit zag. En als een product niet leverbaar is dan is er communicatie, het is altijd helder. De nieuwsbrief vind ik super, één van de weinige nieuwsbrieven die ik lees. Het geeft me het gevoel ergens bij te horen wat voor mij klopt. De betrokkenheid naar klanten toe is groot en volgens mij is dat ook wederzijds. Dit is wat mij betreft een dikke 10 waard :-)

Professorzuurlaan 23

8256 PD Biddinghuizen