Pluspunten
Super service!
Na twee weken heb ik mijn bestelling nog steeds niet ontvangen.
Dat wij geen voldoende scoren is niet meer dan terecht. Het pakketje hebben wij na betaling meteen verzonden, echter heeft de vervoerder het af laten weten. Wel graag bij een eventueel volgende keer eerder reageren en niet 2 weken wachten om een onvoldoende te geven en gelijktijdig reageren dat het pakketje niet is aangekomen. Graag willen wij ook de tijd krijgen om iets uit te zoeken en extra informatie te geven aan de vervoerder voor aflevering, wat bij een universiteit tijdens de zomervakantie toch lastiger blijkt te zijn… Al met al excuses voor het ongemak, maar wij zullen ervoor zorgen dat of het pakketje nog geleverd gaat worden of dat u uw aankoopbedrag terug krijgt.
Pluspunten
Snelle en goede dienstverlening
VerbeterpuntenEfficiëntere zoekmachine, hij vind heel veel als je iets speciaals zoekt
Pluspunten
Snelle afhandeling, Verstand van zaken, Meedenken en Super service. Mijn stofzuiger is weer als nieuw. Heel erg bedankt.
Pluspunten
Vlotte levering
VerbeterpuntenTel bereikbaarheid
Pluspunten
Goede levering en tips
VerbeterpuntenGeen zo door gaan
Betere communicatie
Pluspunten
Volledig overzicht van alle producten en toebehoren. Snelle reactie en levering van de bestelling.
Verbeterpunten1)Optie bieden om de producten af te halen op een afhaalpunt. 2)Betere duiding van welke opties of accessoires behoren bij welke producten . 3)Betere melding van wanneer de producten worden geleverd - eventueel tracking van waar de producten zich bevinden tijdens transport en het verwachte leveringstijdstip.
Pluspunten
Alle accessoires zijn beschikbaar
Pluspunten
Snelle telefonische antwoorden Vanavond stofzuiger besteld, morgen in huis. Snelle levering
Pluspunten
alles volgens afspraak geleverd ...top
Pluspunten
Nette site! en Goede levering
VerbeterpuntenTekeningen van de betreffende machines en onderdelen
Pluspunten
Super geholpen door medewerker. Snelle verzending
Pluspunten
Goede service en kennis
Verbeterpunten???
Pluspunten
super starmix aanbod
Verbeterpuntenzeer trage website
Pluspunten
Zeer snelle levering en goede advisering
Verbeterpuntengeen idee