Pluspunten
Vlotte beantwoording van vragen. Snelle en stipte levering.
Pluspunten
Duidelijke webshop, snelle levering.
VerbeterpuntenGeen
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Snelle levering van het gewenste product.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Hallo positief was ik kreeg gelijk antwoord op mijn mail en de service was super. Mijn vragen werden gelijk beantwoord en de bestelling zo geregeld ga zo door zeer tevreden wel anders meegemaakt.
VerbeterpuntenMijn verbeter punt vind ik het jammer dat niet alle borstels zijn te verkrijgen voor de Starmix TS 714 maar dat zal vast ook nog wel komen. Verder vond ik het jammer dat aan de parketzuigmond borstel niet zo'n haakje zit waar je hem zo rechtop in de stofzuiger kun zetten voor pause.
Pluspunten
goed geholpen
Pluspunten
overzichtelijk,veel keuze
VerbeterpuntenGeen telefoonnummer,krreg in eerste instantie geen factuur
Pluspunten
Starmix beste stofzuiger en mocht er iets stuk gaan is er een super snelle levering
VerbeterpuntenBouwbedrijfbouwman
Pluspunten
Snel Assortiment
Verbeterpunten6,50 verzendkosten is belachelijk bij een order boven de 220 euro
Pluspunten
Duidelijke site, goede prijzen. Erg snelle reactie op technische vragen per e-mail. Snelle levering.
VerbeterpuntenVerzendbevestiging met track & trace per mail ontbreekt. Onduidelijk wanneer eea verzonden is of wordt. Factuur als bijlage meesturen (bv. een pdf) ipv in e-mailbericht verwerkt.
Pluspunten
De spullen die ik besteld heb waren op voorraad. Snel antwoord op mijn vraag.
VerbeterpuntenIk had twee bestelling gedaan. De spullen waren nog niet verstuurd. heb gevraagd of dit gezamelijk verstuurd kon worden zodat ik de teveel betaalde verzendkosten terug kon krijgen. Dit was niet mogelijk zou klant vriendelijker zijn geweest als hier wel een oplossing voor was. Verder had ik een bevestiging email met bezorg datum opprijs gesteld.
Pluspunten
Zeer vlotte en snelle afhandeling van de bestelling.
Pluspunten
Zeer snelle levering
VerbeterpuntenGeen. Gewoon zo doorgaan
Pluspunten
Website duidelijk Levering correct
VerbeterpuntenFacturatie niet correct Facturen met intracommunautaire btw worden niet correct opgemaakt. BTW wordt ten onrechte aangerekend. Europese regelgeving dient gevolgd te worden
Pluspunten
snelle levering gemakkelijke site
Pluspunten
Vlotte service, correcte opvolging bestelling.
Verbeterpuntengeen punten
alle onderdelen / spareparts ook op de website opnemen