Beste Veerle, Wat vervelend dat jij jouw Womanizer nog niet hebt ontvangen. Zoals ook al in de mail uitgelegd duurt de verzending iets langer omdat we de womanizer voor jou naar Spanje hebben verzonden. Hij is onderweg en het duurt nog maar heel eventjes voor je van jouw nieuwe toy kan genieten. Liefs, Team Womanizer.
Originele beoordeling
Hoi Frans, Wat fijn om te lezen dat jullie plezier beleven van de womanizer. Liefs, Team Womanizer
Beste, Wat vervelend om te lezen dat uw bestelling niet zo is gelopen als wij beloven. Onze excuses. We hopen dat u alsnog veel plezier gaat beleven van uw womanizer. Met lieve groet, Team Womanizer
Hii Manon, Dat vonden wij ook ;) Daarom hebben we de nieuwe Womanizer Premium 2 met extra standen. Super krachtig en nog stiller. Met lieve groet, Team Womanizer
Lieve Wendy, Wat vervelend dat je zoveel pech hebt met jouw Womanizer. Mocht er weer iets aan de hand zijn weet je ons te vinden en gaan we samen kijken naar een passende oplossing. X team Womanizer
Beste Willemijn, Wat vervelend dat de Womanizer niet aan jouw verwachtingen voldoet. Mocht je graag wat tips ontvangen kan je onze klantenservice dagelijks bereiken via de chat functie op de site of mailen naar klantenservice@womanizer.nl. Met lieve groet, Manon, Team womanizer
Beste, Wat fijn om te lezen dat de Womanizer zo goed bevalt. We hopen dat jullie nog veel plezier gaan beleven samen. Lieve groet, Team Womanizer.nl
Beste klant, Wat vervelend dat de Womanizer niet aan jouw verwachtingen voldoet. Mocht je graag wat tips ontvangen kan je onze klantenservice dagelijks bereiken via de chat functie op de site of mailen naar klantenservice@womanizer.nl. Met lieve groet, Manon, Team womanizer
• Meer weten hoe deze reviewpagina tot stand komt? Lees dan hier.