Bedankt voor je beoordeling Luna. Liefs team, Womanizer.nl
Lieve Tineke, Bedankt voor je beoordeling en we wensen je nog veel meer heerlijke momenten met de Womanizer. Liefs team, Womanizer.nl
Beste JoJo, Bedankt voor uw beoordeling. En we wensen u veel plezier met de 'Goddelijke' Womanizer ;) Liefs, Team Womanizer.nl
Originele beoordeling
Beste Sophie, Wat vervelend om te lezen dat de Womanizer niet bevalt. Je kan altijd contact opnemen met onze klantenservice zodat wij jou feedback mee kunnen nemen in de voortzetting van de Womanizer. Of we kunnen je tips geven om je ervaring te verbeteren. Met vriendelijke groet, Manon Womanizer.nl
Beste Gerard, Wat vervelend om te horen dat de Womanizer Silver Delight box niet bevalt. Onze klantenservice helpt u graag verder. U kunt contact opnemen via Klantenservice@womanizer.nl of een chat te starten via de website. Wij horen graag van u. Met vriendelijke groet, Manon Womanizer.nl
Beste Karla, Bedankt voor uw beoordeling. We wensen u veel plezier met uw Womanizer. Liefs, Womanizer.nl
Goedemorgen, Wat vervelend dat u onze klantenservice als niet prettig ervaart. Wij streven ernaar om altijd binnen 24 uur op doordeweekse dagen te antwoorden. Ik wil u graag alsnog helpen met uw vraag. Wilt u de vraag mailen naar: Klantenservice@womanizer.nl Met vriendelijke groet, Manon Womanizer.nl
Beste Nathalie, Bedankt voor uw beoordeling. We wensen u veel plezier met uw Womanizer. Liefs, Womanizer.nl
Beste Dorinda, Bedankt voor uw beoordeling. Wat jammer dat de nieuwe Womanizer niet helemaal aan uw verwachtingen voldoet. We hebben sinds kort een nieuw maat Kapje. Deze krijg je cadeau bij je bestelling (geselecteerde producten). We hebben voor dit cadeautje een neutrale kleur gekozen omdat we verschillende kleuren womanizers hebben. We hopen dat u ondanks de kleur toch blij bent met het kapje. Met vriendelijke groet, Womanizer.nl Manon
Beste C.J, Op de site staat duidelijk omschreven op welke womanizers de verschillende kapjes passen. Dit om te voorkomen dat de verkeerde kapjes worden besteld. Het is uiteraard spijtig wanneer dit toch mis gaat. Echter wanneer de kapjes uit de sealing zijn gehaald kunnen ze niet meer retour. Dit lijkt ons logisch gezien ze dan onverkoopbaar zijn. Jammer dat de korting die we hebben gegeven als tegemoetkoming zo negatief ontvangen wordt.
Beste Marco, Dank voor jouw review! Fijn te horen dat de nieuwe kapjes zo goed bevallen :-)