Mooie duidelijke site
Hartelijk dank voor deze beoordeling! Fijn dat u de moeite heeft genomen ons te beoordelen. Graag tot een volgende keer. m.vr.groet, Christian Heezen
Alles vlekkeloos verlopen . Binnen 1 dag had ik mijn tafelkleed binnen Ik kom zeker terug.
Beste Adrie, Hartelijk dank voor deze beoordeling! Fijn dat u de moeite heeft genomen ons te beoordelen. Graag tot een volgende keer. U weet ons te vinden ! met vriendelijke groet, Christian Heezen
Goed en snel de bestelling in huis
Beste Cor, Hartelijk dank voor deze 10! Fijn dat u de moeite heeft genomen ons te beoordelen. Veel plezier met uw aankoop. Graag tot ziens. met vriendelijke groet, Christian Heezen
Prima zaak. Heb het eretitel gekocht voor een ander, die tevreden was.
Beste heer, mevrouw, Hartelijk dank voor deze beoordeling! Fijn dat u de moeite heeft genomen ons te beoordelen, ondanks dat de bestelling voor iemand anders was. Ik hoop dat deze ook tevreden is over het artikel. Graag tot een volgende keer. met vriendelijke groet, Christian Heezen
Dinsdagmiddag besteld en woensdag in huis! Super
Beste Tiny, Hartelijk dank voor deze 10!!! Fijn dat u de moeite heeft genomen ons te beoordelen. We hebben niet álles in huis, maar wel heel veel. En dan kan het snel verzonden worden :-) Veel plezier met uw aankoop. Graag tot ziens. met vriendelijke groet, Christian Heezen
Duidelijke en adequate communicatie.
Hartelijk dank voor deze positieve beoordeling. Niets is zo vervelend in het ongewisse te blijven als iets een levering onverhoopt iets langer duurt als staat aangegeven. Daardoor proberen we altijd een berichtje te sturen als er iets niet loopt als gepland. Fijn dat u de moeite heeft genomen dit op deze manier kenbaar te maken!! Graag tot een volgende keer. met vr. groet, Christian Heezen
We zijn erg blij met het bestelde kleed. Gaan zeker binnen een maand nog een kleed bestelen. Goeie service en betrouwbaar.
Beste, Hartelijk dank voor deze 10! Fijn dat u de moeite heeft genomen ons te beoordelen. Veel plezier met uw smyrna tafelkleed. Graag tot ziens (als u er nog een kleed bij wilt) :-) met vriendelijke groet, Christian Heezen
Zeer snel en correct. Prima tafelkleed. Alleen niet naar de smaak van de jarige. Daarna zeer snel retour.
Beste heer, Hartelijk dank voor deze positieve review. Uiteraard handelen we retouren ook snel af, inclusief het snel terugstorten van het aankoopbedrag. Wel super tof van u dat ondanks het niet behouden van het tafelkleed u toch de moeite heeft genomen deze beoordeling te plaatsen! Daar worden wij blij van :-) Hopelijk tot een volgende keer. met vr. groet, Christian Heezen
Super snelle levering
Dag, zonder schroeven is het lastig hangen toch? ;-) Bedankt voor deze beoordeling! Graag tot een volgende keer. m.vr.gr Christian Heezen
Volledig correcte afhandeling
Beste heer, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen ons zo positief te beoordelen! Veel plezier met uw aankoop en graag tot ziens. groeten uit de Achterhoek! Christian Heezen
Ik ben zeer tevreden
beste heer, Wij zijn pas tevreden als U tevreden bent. Bedankt voor deze positieve beoordeling! Graag tot een volgende keer. hartelijke groet, Christian Heezen
2de kerst besteld 30 dec binnen
Beste Gerda, Het onmogelijke doen we direct voor u,- wonderen duren iets langer. We proberen altijd iedereen zo snel mogelijk te helpen. Ik hoop dat u veel plezier heeft van uw aankoop en graag tot een volgende keer. m.vr.gr. Christian Heezen
Bezorging was prima!
Dank voor deze positieve beoordeling! Graag tot een volgende keer. m.vr.gr. christian heezen
Ik heb Heezen wonen online gevonden, ruime keuze, uit diverse tafelkleden. Een aanbeveling voor een ieder.
Beste Theo, Fijn dat u ons via internet heeft gevonden, en hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen ons zo positief te beoordelen! Veel plezier met uw aankoop en graag tot ziens. groeten uit de Achterhoek! Christian Heezen
Ruime sortering en prima levering.
Dank voor deze positieve beoordeling! Graag tot een volgende keer. m.vr.gr. Christian Heezen
Ondanks dat ik het levering adres verkeerd had in gegeven. Is alles toch nog goed verlopen, dank zij Heezen wonen Dinxperlo. Dank u wel!
Beste Diny, Het onmogelijke doen we direct voor u,- wonderen duren iets langer... zoals het pakket dat in uw geval weer terugkwam bij ons door een foute adressering. We proberen altijd iedereen zo goed en snel mogelijk te helpen. Ik hoop dat u veel plezier heeft van uw aankoop en graag tot een volgende keer. Bedankt dat u de moeite heeft genomen ons te beoordelen! m.vr.gr. Christian Heezen
Voor de tweede keer een tafelkleed gekocht. Kwaliteit en gaat jaren mee.
Beste hr Moes, Hartelijk dank voor deze beoordeling! ps. Ik denk dat de automatische herinnering van Kiyoh en uw beoordeling elkaar net gekruist hebben. Graag tot een volgende keer. met vr. groet, Christian Heezen
Prima service en mooie kwaliteit.
hartelijk dank voor deze kort en bondige positieve beoordeling! mvrgr. Christian Heezen
Vriendelijke mensen en snelle levering!!
Een mooi tafelkleed voor mijn vader besteld op zaterdag en op dinsdag lag het al op tafel. Snelle en goede levering. Ook een goede communicatie.
Smyrna tafelkleed voor mijn moeder besteld. Ze is er erg blij mee en verrast dat hij zo snel geleverd werd.
Het is altijd afwachten wat je gestuurd krijgt van een bedrijf wat bij ons nog niet eerder bekend was. Alle lof, snel en keurig verzonden, het kleed staat prachtig, jammer dat ik er geen foto van kan sturen.
Gewoon goede ervaring.
Fijn geholpen in de winkel. Ruime keuze tafelkleden. Bedankt!
Graag gedaan! Ik hoop dat uw moeder er veel plezier van mag hebben! Graag tot een volgende keer. m.vr.gr. Christian.
Na 1 telefoontje had ik het kleed op tijd binnen voor de verjaardag van mijn moeder.
Graag gedaan, altijd goed te weten als er spoed bij is,- we doen dan extra moeite het tijdig te leveren Ik hoop dat uw moeder er veel plezier van mag hebben. Graag tot een volgende keer. m.vr.gr. Christian Heezen