Pluspunten
Tel.goed bereikbaar
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Ondanks dat het bestelde product ( Ottawa 3) niet in-de winkel voorradig was toch een zeer vlotte Bezorging (4 Dagen) . Product voldeed aan de verwachting.
Pluspunten
Levering zou zijn binnen 5 werkdagen, maandag besteld, vrijdag in huis. Een track en trace code meegekregen, heel prettig dat je weet wanneer het bezorgd wordt. Het tafelkleed dat we besteld hadden was keurig verpakt en van een zeer goede kwaliteit. Wij zijn heel tevreden.
Pluspunten
snelle levering. eindelijk een nieuw tafelkleed voor mijn 90 jarig moeder. ze is er hartstikke blij mee. nu wil ze op de salontafel een zelfde kleed :)
Pluspunten
Mooie grote klamboe en goede kwaliteit
VerbeterpuntenGeen idee
Hartelijk dank voor deze beoordeling. Fijn dat de klamboe bevalt! Veel plezier er mee en graag tot een volgende keer. vr. groet, Christian Heezen
Pluspunten
Direct mail over het niet op voorraad hebben van het tafelkleed. Diverse andere kleden die wel op voorraad waren. Goede communicatie. Tevreden over het resultaat.
VerbeterpuntenTafelkleden zijn niet altijd op voorraad. Misschien verstandig ze dan ook niet op internet te zetten.
Geachte mevr. Voortman, Hartelijk dank voor deze positieve beoordeling! Fijn dat de uitgezochte Bagdad 8 goed bevalt. Wat betreft de voorraad snap ik uw opmerking. In 99,9% van de gevallen kan ik een kleed dat niet bij ons in de winkel aanwezig is wel binnen enkele dagen uitleveren. Helaas was úw 1e keuze keuze gevallen op de Cairo 8. Dit type wordt vooral in horeca (cafe's etc) toegepast. Door een grote order waren in 1 keer de 140x170 en 210 maten uitverkocht. Ik was hier niet van op de hoogte gebracht. Gezien de speciale kleur garens wordt dit kleed slechts (maximaal) 2x per jaar geweven. Gezien de onverwacht grote order is er inderdaad nu een lange levertijd. Ik heb toen ik dit wist meteen de maten die niet voorradig waren verwijderd.
Pluspunten
Prima alles volgens afspraak. Perfect.
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Heb je een vraag? Je krijgt supersnel een reactie. Geweldig.
VerbeterpuntenTrack & Trace misschien iets eerder verzenden?
Beste mevr. Hartelijk dank voor deze beoordeling. Helaas kan de Track&Trace niet eerder verzonden worden,- dat kan pas als deze door PostNL in behandeling is genomen. Meestal is dat 's avonds op de dag van verzending tussen 1800 en 2000 uur. Er is wel eens een storing bij PostNL en dan komt de automatisch aangemaakte Track&Trace mail niet of -véél- te laat. Wellicht was dat bij u het geval, maar hier hebben wij geen invloed op. Veel plezier met uw Bombay smyrna lopertje. Graag tot ziens! mvrgr Christian Heezen
Pluspunten
Snelle reactie per mail. Super mooi kleed.
Beste mevr. Koeleman, Het was even regelen mbt de gewenste afleverdag, maar gelukkig kwam het goed en bevalt het vloerkleed :-) Bedankt voor deze positieve beoordeling! Veel plezier er mee en graag tot een volgende keer! groetjes Christian Heezen
Pluspunten
Snelle en juisteblevering
Pluspunten
We hebben 3 tafelkleden besteld voor mijn moeder. Het was een goede en snelle levering. Mijn moeder heeft 1 heel mooi tafelkleed uitgekozen. 2 tafelkleden terug gestuurd. Het geld hebben we heel snel weer terug gestort gekregen. Een webwinkel met het gevoel dat die heel dichtbij je in de buurt zit. Wij zijn heel tevreden over deze winkel!
Hartelijk dank voor deze fijne beoordeling. Leuk omschreven ook! "webwinkel met het gevoel dat die heel dichtbij je in de buurt zit." die ga ik onthouden :-) Graag tot een volgende keer. vr. groet, Christian Heezen
Pluspunten
Snelle en correcte informatie