Pluspunten
Duidelijke site met volledige productinformatie. Nette prijs voor een prima product met alle benodigde extra's. Vlotte uitlevering op beloofde termijn en tijd.
VerbeterpuntenGeen - ga zo door !
Hartelijk dank voor deze positieve review. Fijn dat onze inzet voor een duidelijke, overzichtelijke site en eerlijke prijzen gewaardeerd wordt. We gaan zeker op deze voet door! :-) Veel plezier met uw klamboe gewenst. vr. groet, Christian Heezen
Pluspunten
VerbeterpuntenHet zou fijner als de bezorgkosten gratis zou zijn of anders gratis bij bestellingen vanaf €40. Dit doen ook veel andere internet bedrijven.
Dank voor uw positieve review en feedback. Wij hebben er voor gekozen om onze verkoopprijzen zo laag mogelijk te houden. Hierdoor kunnen we helaas niet gratis verzenden. Duurdere artikelen, of meerdere artikelen gecombineerd, worden wel gratis verzonden.(boven de EU 75,00) Gezien ons ruime assortiment kan een klant eenvoudig aanvullen tot dit bedrag. Zo is het voor de klant nóg voordeliger. Dit wordt ook vaak gedaan. Onder de EU 75,00 vragen we een bijdrage van slechts EU 4,95. Veel plezier met de klamboe gewenst! vr. groet, Christian Heezen
Pluspunten
Uitstekende kwaliteit en goede service.
Pluspunten
Supersnelle levering Mijn schoonouders zijn hartstikke blij met het prachtig tafelkleed!
Pluspunten
snelle levering geen gedoe prima
Verbeterpuntennvt
Pluspunten
Top op de hoogte gehouden van alles. Zeer nette service met alles. Ik had een klamboe xl besteld op woensdag en werd netjes donderdag geleverd. Bij het uitpakken bleek deze niet geheel in orde te zijn. Gebeld met het bedrijf en deze hebben direct de leverancier gebeld en dezelfde dag nog werd er een nieuwe gestuurd. Deze netjes op vrijdag binnen. Deze was in orde. Netjes op de hoogte gehouden van de afhandeling en alles super snel en top geleverd.
VerbeterpuntenTip: bij levering direct in de doos al een retour pakbon meesturen. Mocht het pakket dan niet goed zijn hoeft de klant niet eerst nog een retour sticker zelf uit te printen.
Fijn dat de vervangende klamboe snel is afgeleverd en naar wens is. Retourzendingen i.v.m. klachten komen gelukkig heel zelden voor. En we doen niet moeilijk bij ruilen of retouren, maar een printer is dan inderdaad handig voor het label. We hopen nog op een mooie (na)zomer - Veel plezier met de XL klamboe. vr. groet, Christian Heezen
Pluspunten
geleverd conform verwachting
Pluspunten
Telefonisch goed bereikbaar en behulpzaam
VerbeterpuntenVoorraad niet zichbaar op website
Beste mevr van Straaten, Hartelijk dank voor de positieve mail en feedback. Het klopt dat op dit moment de voorraadstatus, en dus de levertijd niet wordt weergegeven. Heel vervelend. We zijn hard aan het werk om de oorzaak hier van te vinden! Veel plezier met de klamboe. mvrgr Christian Heezen ps. alle klamboes op de site liggen bij ons op voorraad en kunnen de volgende werkdag al in huis zijn bij bestellingen voor 16.30 uur :-)
Pluspunten
Prijs en product is prima. Kwaliteit goed. Goed en netjes verzonden. Degelijk ingepakt, degelijke producten
Geachte heer, Fijn dat het tafelkleed bevalt. Deze zijn inderdaad weer helemaal terug van weggeweest! m.vrgr. Christian Heezen
Pluspunten
Correcte en snelle mailwisseling en een ruime collectie
VerbeterpuntenEigenlijk niet, maar het kostte me wek wat creativiteit om u op het internet te vinden
... maar u heeft ons gevonden en daar zijn we blij mee :-) Dank voor uw beoordeling en veel plezier met uw tafelkleed. Graag tot ziens! vr. groet, Christian Heezen
Pluspunten
netjes optijd
Pluspunten
Snelle verzending, handige uitleg over in elkaar zetten en ophangen van klamboe
Pluspunten
Reageren snel op de mail. Een heel vriendelijk en behulpzame medewerker
Pluspunten
Zeer goede service, we hadden een maat te klein besteld en dezelfde week hebben we ons nieuw tafelkleed al ontvangen.
Pluspunten
Alles correct
Pluspunten
Pluspunten
Super snelle reactie op mijn mail en snelle levering met mooi product. Zeer tevreden over dit bedrijf.
Pluspunten
levering is stipt product is prima