Mooi handwerkkleed, snelle levering.

Voor een maatwerkproduct was de levering snel, binnen 8 dagen. Het is mij niet duidelijk waarom bij de verschillende kleuruitvoeringen van dit kleed niet steeds dezelfde beschikbare maten worden vermeld. Ook de aanduiding ‘hand’geweven wekt verwarring. Zijn ze nou handgeweven of machinaal geweven?

heel, heel goed.

Mijn ervaring is heel goed. Het tafelkleed was heel goed verpakt ( dubbel omwikkeld met plastic ) zodat het tafelkleed goed beschermd was tegen evt. vocht van buitenaf. En een kartonnen bescherming bovenin de doos zodat bij het opensnijden van de doos het tafelkleed niet beschadigd wordt. Dat is heel attent. Overigens , het is een heel mooi tafelkleed, goede kwaliteit. Een kanttekening over de website. Eenmaal ingelogd is het een beetje omslachtig om de verzend gegevens te vinden.

positief

goed geholpen en snel geleverd

voor herhaling vatbaar

Vriendelijke meedenkende verkoper

Prima geregeld

Vanmorgen om half elf. Tapyt ontvangen Staat keurig op de tafel

netjes

snel en goede service.

Keurig behandeld we werden zelfs na gebeld over de juiste maat.

goed contact geweest

Een topper

Mijn eerste bestelling gehad en dit was een snelle levering + goed verzorgd. Ik hoop dat de Topper een Topper blijft.

Snel in huis

Top spul

Snelle levering dank je wel

Geleverd wat verwacht werd.

Duidelijke website, goed te zien wat je wilt bestellen, levering in de tijd die op de site wordt aangegeven. Kwaliteit van product zoals verwacht.

Bovenverwachting

Goede snelle service. Mooie kwaliteit

Snel en goed

Snel en goed

mijn ervaring met heezen is top

mijn ervaring is top

Mooi product, perfect bezorgd.

Ook werd ik zeer goed geholpen met advies.

Zeer goed en netjes geholpen

Zeer goed geholpen zeer tevreden

Goede kwaliteit

Goede kwaliteit en snelle levering

snelle en goede levering

Kwaliteit van product was zoals ik had verwacht, goed

Goed geregeld

Snel geregeld,snelle levering en een goed product

uitstekend

snel geleverd, kwaliteit top. in een woord uitstekend.

positief

vlotte bezorging goed produkt

goed en snel

Besteld, drie dagen later ontvangen en lijkt van goede kwaliteit. (Dat weet je pas zeker na jaren :))

Zeer goede service!

Prachtig product. Goede communicatie. En prettige bejegening

Uitstekend!

De ene dag besteld 2 dagen later in huis .....website is duidelijk als ik weer eens iets nodig heb zal ik zeker op jullieen website kijken en jullieen aanbeveen bij anderen

goede reactie teruggekregen waarom het lang duurde

Hallo, Ik heb het artikel (tafelkleed)van u ontvangen. Hij is vandaag bij ons binnengekomen. Hartelijk dank voor u reactie op mijn schrijven.

Hogestraat 1

7091 CA Dinxperlo

Over Heezen wonen Dinxperlo - Woonwebwinkel.com

Woonwebwinkel.com is de webshop van Heezen wonen in Dinxperlo. Veel van de artikelen die we online verkopen zijn direct verkrijgbaar in onze winkel waar u ze kunt komen bekijken en voelen. Ons assortiment in de winkel is echter nog veel uitgebreider! Online vindt u met name artikelen als klamboes, tafelkleden, vloerkleden, hoofdkussens, dekbedden, matrassen en onderhoudsmiddelen. Wij doen echter veel meer! U kunt bij ons terecht voor de complete stoffering van uw woning. Van kamerbreed tapijt of strakke PVC vloer tot fraaie raambekleding. Wij helpen u graag. En uw adviseur komt tevens bij u inmeten, uitrekenen en monteren! Korte lijnen, dat is een vertrouwd gevoel.