Alles netjes verpakt op tijd geleverd

Mooi product.

Zeer snelle levering en in stevige verpakking

Via e-mail werden we steeds op de hoogte gehouden van de stand van zaken . De website is overzichtelijk. Na twee dagen werd het tafelkleed reeds bezorgd. De verpakking was stevig. Kortom: ik ben zeer positief over deze firma en beveel hem zeker aan

goede service

goede telefonische informatie snelle levering

Goede ervaring met deze webwinkel

Het bestelde tafellaken voldoet precies aan de verwachtingen. Goede prijs/ kwaliteitsverhouding. Duidelijke site, mooi verpakt geleverd. Een zeer tevreden klant.

Mooi kleed, goede en tijdige levering

Mooi kleed met een goede en tijdige levering, alles volgens afspraak !

Snel en correct

Duidelijke website, snel afgeleverd en correct afgehandeld.

Goed advies, mooie producten en netjes werken. Aanrader!

Goede adviezen gekregen tav de verschillende soorten raamdecoratie. Hierbij is er goede balans tussen het interieur advies (kleur etc) en de technische aspecten van de raamdecoratie. Zo zochten wij een oplossing voor de vele draaikiep-ramen in onze woning. Montage is goed, er wordt secuur gewerkt.

Geweldige service en mooie kwaliteit

Inmiddels 2 prachtige karpetten aangeschaft via de woonwebwinkel en geheel tot tevredenheid. Prachtig van kleur en materiaal en heerlijk warm aan de voeten door de wol die er in verwerkt is. Ondanks de kerstdrukte kon het tweede kleed toch nog voor de kerstdagen geleverd worden. Super service!

Prima mooi kleed en precies zo als aangekondigd geleverd.

Mooi kleed ben er blij mee.

Goed geadviseerd

het ging op rolletjes.

Perfecte kan er niks negatiefs over bedenken

Zeker iets om aan te bevelen!! Van A tot Z netjes geregeld

Alles netjes en opgeruimd achtergelaten

Goede communicatie.

Snelle reacties en snelle levering. Goede kwaliteit dekbedden.

Prettig bedrijf.

Werd direct gebeld toen artikel niet direct leverbaar was om eventueel een alternatief te kiezen. Deze werd de volgende dag al geleverd.

Prima levering

het product is op tijd geleverd en allemaal zoals beloofd. Prima

Kleed prima

Pakket bezorgd op een ander adres, terwjl ik thuis was.

Prachtig wollen vloerkleed

In het echt is het vloerkleed Kadjar nog veel mooier als op de website en voelt heerlijk zacht en warm aan de voeten. Heel blij mee.

Snelle levering van een prachtig product

Terug in de tijd. Een echt wollen Smyrna-tafelkleed. Iedereen die aan tafel komt zitten moet even voelen. Even de hand erover. Roept direct herinneringen op aan grootouders. Het staat mooi en helpt bij de akoestiek in de keuken die zonder een vrij harde luisterruimte is.

duidelijke info en plaatjes

ik ben op de website geweest, en vond daar makkelijk informatie en het koopproces ging soepel. Het product is ook snel gezorgd.

Heel erg goed, prima service en vlotte bezorging!

Een hele goede ervaring, mails worden snel en correct beantwoord en de aflevering was snel, geheel volgens afspraak. Dik tevreden over deze woonwebwinkel!

Goede zaak en erg behulpzaam

Uitstekende kwaliteit en precies als op foto

Het tafelkleed is van een uitstekende kwaliteit en is precies als op de foto

Super !

Zeer snel en correct geleverd! Dank u !!

Hogestraat 1

7091 CA Dinxperlo

Over Heezen wonen Dinxperlo - Woonwebwinkel.com

Woonwebwinkel.com is de webshop van Heezen wonen in Dinxperlo. Veel van de artikelen die we online verkopen zijn direct verkrijgbaar in onze winkel waar u ze kunt komen bekijken en voelen. Ons assortiment in de winkel is echter nog veel uitgebreider! Online vindt u met name artikelen als klamboes, tafelkleden, vloerkleden, hoofdkussens, dekbedden, matrassen en onderhoudsmiddelen. Wij doen echter veel meer! U kunt bij ons terecht voor de complete stoffering van uw woning. Van kamerbreed tapijt of strakke PVC vloer tot fraaie raambekleding. Wij helpen u graag. En uw adviseur komt tevens bij u inmeten, uitrekenen en monteren! Korte lijnen, dat is een vertrouwd gevoel.