Heezen heeft me voorzien van de moeder aller tafelkleden. De eetkamer is nu een heel stuk chiquer.

Keurige en snelle levering volgens afspraak!

Alleen maar goed

Snelle en goede levering mankeedde niets aan , super

Mooie producten op een duidelijke website en snelle levering.

Op zoek naar een tafelkleed kwam ik op een mooie website van Heezen in Dinxperlo. Vol met duidelijke foto's , waardoor de keuze snel was gemaakt. De levering was ook keurig volgens afspraak. Voor ons staat Heezen Wonen bij de aanraders!

Mooi tafelkleed

Mooi kleed!

snelle service, goed advies

Snel en juist advies, snelle en correcte levering, goede kwaliteit.

Maandag 17 februari tafelkleed besteld 19 februari ontvangen wij zijn er heel blij mee. Als wij weer iets nodig hebben dan komen wij graag terug. M.v.g. Albert

Mooi product en snel geleverd

Mooie duidelijke site

In een woord top

Alles vlekkeloos verlopen . Binnen 1 dag had ik mijn tafelkleed binnen Ik kom zeker terug.

Goed en snel de bestelling in huis

Snel, correct en goed product

Prima zaak. Heb het eretitel gekocht voor een ander, die tevreden was.

Super snel geleverd!

Dinsdagmiddag besteld en woensdag in huis! Super

Prima uitgevoerd.

Duidelijke en adequate communicatie.

Vriendelijk punctueel.

We zijn erg blij met het bestelde kleed. Gaan zeker binnen een maand nog een kleed bestelen. Goeie service en betrouwbaar.

levering, product en retour prima

Zeer snel en correct. Prima tafelkleed. Alleen niet naar de smaak van de jarige. Daarna zeer snel retour.

Snelle levering bij de dopjes krijg je schroeven bij

Super snelle levering

helemaal in orde

Volledig correcte afhandeling

Prima bezorging en afhandeling

Ik ben zeer tevreden

Hele snelle levering zelfs tussen kerst en oud jaarjaarp

2de kerst besteld 30 dec binnen

Goed product.

Bezorging was prima!

Betrouwbaar,correct, snelle levering.

Ik heb Heezen wonen online gevonden, ruime keuze, uit diverse tafelkleden. Een aanbeveling voor een ieder.

Prima levering en kwaliteit 1

Ruime sortering en prima levering.

Zeer tevreden, vlugge bestelling.

Ondanks dat ik het levering adres verkeerd had in gegeven. Is alles toch nog goed verlopen, dank zij Heezen wonen Dinxperlo. Dank u wel!

Prima en betrouwbare woonwinkel.

Voor de tweede keer een tafelkleed gekocht. Kwaliteit en gaat jaren mee.

Hogestraat 1

7091 CA Dinxperlo

Over Heezen wonen Dinxperlo - Woonwebwinkel.com

Woonwebwinkel.com is de webshop van Heezen wonen in Dinxperlo. Veel van de artikelen die we online verkopen zijn direct verkrijgbaar in onze winkel waar u ze kunt komen bekijken en voelen. Ons assortiment in de winkel is echter nog veel uitgebreider! Online vindt u met name artikelen als klamboes, tafelkleden, vloerkleden, hoofdkussens, dekbedden, matrassen en onderhoudsmiddelen. Wij doen echter veel meer! U kunt bij ons terecht voor de complete stoffering van uw woning. Van kamerbreed tapijt of strakke PVC vloer tot fraaie raambekleding. Wij helpen u graag. En uw adviseur komt tevens bij u inmeten, uitrekenen en monteren! Korte lijnen, dat is een vertrouwd gevoel.