zeer tevreden

uitstekende afhandeling van de bestelling. snelle levering. voldoet aan onze verwachting van het produkt.

Snelle levering.

Eerste keer dat ik bij de Woonwebwinkel bestelling deed. Enkele dagen later was mijn pakket al binnen en keurig verpakt.

Prima, mooie loper goeie bezorging.

Supersnelle levering

Verwachtte twee weken te moeten wachten. Echter er lag nog een op voorraad. Prima tafelkleed. Ben er blij mee.

Snel en accuraat

Directe reactie op bestelling en de volgende ochtend kon ik mijn bestelling ophalen ( ophalen had mijn voorkeur)

Uitmuntend

Prima kwaliteit, scherpe prijs. Snel en goedverzorgd afgeleverd

Snelle levering en goede kwaliteit

Prima ervaring met Heezen wonen Dinxperlo. Ik heb er voor de eerste keer besteld en ik ben zeer tevreden over de snelle levering. Ook ben ik tevreden over de kwaliteit van mijn het geleverde item.

Snelle levering.

Binnen 24 uur geleverd en product voldoet aan de verwachting.

Geweldig en erg tevreden.

Na een prima en snelle levering was het product niet wat wij wilden Na een persoonlijk bezoek is alles prima in orde gekomen en zijn wij Op uiterst vriendelijke manier geholpen.

goede kwaliteit

Gewoon goed!

Ivm met vakantie kreeg ik t kleed later dan verwacht maar ik kreeg er vantevoren een mail over en ook over de verwachte leveringsdatum dus wist wanneer t precies geleverd werd 👍

Communicatie prima!

Kleed kwam niet zoals op de site gemeld stond binnen 4-8 werkdagen maar ik kreeg onmiddellijk respons terug op mijn mails.

Prima levering! Mooi produkt! Er zat zelfs een haak bij om de klamboe aan op te hangen!

Mooie klamboe (prachtige uitvinding) geleverd gekregen.

Gewoon goed

Super snelle levering.

Snelle afhandeling, snelle levering.

Zeer positief.

Makkelijk besteld, snel geleverd en goede kwaliteit

Leveren wat besteld wordt. Goed dus

Product voldoet helemaal aan verwachting

Goede service en levering!

Goede service en levering!

Wat besteld wordt word ook geleverd. De schroeven kun je van te voren plaatsen!

Gewoon goed.

Heel goed en snel

Perfecte snelle levering

Nette levering, eerlijke communicatie

Ik had een artikel besteld wat volgens de website op voorraad was. Dit bleek echter niet te kloppen. Ik kreeg netjes een persoonlijke mail hierover met excuses en uitleg.

Prima en snelle levering

Vriendelijke klantenservice.

Goede service en klant vriendelijk

Be over de bestelling, levering en kwaliteit zeer tevreden

Gemakkelijk te bestellen, goed overzicht en een zeer korte levertijd. Alles van goed kwaliteit ben er zeer tevreden over.

Hogestraat 1

7091 CA Dinxperlo

Over Heezen wonen Dinxperlo - Woonwebwinkel.com

Woonwebwinkel.com is de webshop van Heezen wonen in Dinxperlo. Veel van de artikelen die we online verkopen zijn direct verkrijgbaar in onze winkel waar u ze kunt komen bekijken en voelen. Ons assortiment in de winkel is echter nog veel uitgebreider! Online vindt u met name artikelen als klamboes, tafelkleden, vloerkleden, hoofdkussens, dekbedden, matrassen en onderhoudsmiddelen. Wij doen echter veel meer! U kunt bij ons terecht voor de complete stoffering van uw woning. Van kamerbreed tapijt of strakke PVC vloer tot fraaie raambekleding. Wij helpen u graag. En uw adviseur komt tevens bij u inmeten, uitrekenen en monteren! Korte lijnen, dat is een vertrouwd gevoel.