perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle corecte levering

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Netjes verpakt, snel geleverd.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Vriendelijk personeel, snelle service, kwalitatief goed

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Ik heb drie vazen besteld, Tuinland heeft me op de hoogte gesteld over de levertijd. De vazen werden meteen verstuurd. Ze waren heel goed verpakt, ze hebben ervoor gezorgd dat ze niet beschadigt geraken tijdens het transport. Ik ben er heel blij mee.

De bestelling kwam in een hele grote verpakking, dit mag iets milieuvriendelijker.

slechter dan verwacht

Pluspunten

Degelijk materiaal. Scherpe prijs.

- Vervelend bestelproces (verplicht af te melden en terug aan te melden om de bestelling te kunnen voltooien na onderbreking). Het is pas gelukt na x-aantal pogingen en telefonisch contact. - Levering was ook zo goed geregeld. Het pakket was langer onderweg dan verwacht en werd geen tweede maal aangeboden of bij de buren geleverd. Het moest worden opgehaald bij de post.

slechter dan verwacht

Pluspunten

er zijn nog basic balkonbakken in het assortiment

De communicatie gaat te traag. ER komt geen of te laat geen reactie op vragen. Enneem een andere pakketbezorger. De bestelling is tot twee keer toe zonder reden vertraagd. Om via de webshop te bestellen is dit geen aanrader

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle levering, correcte prijs

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Overzichtelijke website Is fijn dat je gelijk kan betalen via IDEAL snelle levering mooie producten voor leuke prijs

geen

goede service, goed behandeld

Pluspunten

De glazen accubakken waren perfect verpakt en daardoor goed aangekomen. TOP!

Ga zo door.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

medewerkers staan je correct te woord. Product was niet op voorraad. Wanneer product weer op voorraad is bleef de aanbieding geldig.

Bij product aangegeven dat je via mail op de hoogte gebracht wordt wanneer het product weer binnen is niet nagekomen. Zelf gebeld of het op voorraad is.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goede service en goede kwaliteit

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

prijs, mooi product

vervoerder dhl slechte communicatie en levert niet volgens afspraak! extra dag thuis moeten blijven omdat de eerste keer woensdag 24/5 niet is geleverd en wij hierover niet zijn geinformeerd door dhl. Vrijdag 26/5 heeft dhl wederom niet willen aangeven wanneer ongeveer de levering zou gaan plaatsvinden, gevold wederom hele dag thuis moeten blijven om op pakket te wachten.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

snel en correct

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

6 zakken Kattengrit supersnel in huis tegen een super prijs. Een verademing voor mijn rug :o)

verander vooral niets. prima zo.

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Contact klantenservice die ik nodig had nadat ze een handmaaier opstuurde terwijl ik een elektrische maaier had besteld.

Invulinstructies retouren verduidelijken

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Verkeerd artikel geleverd, artikel ook niet meer op voorraad. Via de site en de optie etiket printen om het terug te sturen via DHL werkte niet. Moest weer bellen en mailen.

Zorg dat de info op de site klopt.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Prima snelle service!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle levering. Prima afgehandeld!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

alles staat waar het moet staan heel goed

meer materiaal om in te pakken

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

uitstekende bloembakken - overal gezocht in het wit en daar te krijgen - in het w/ besteld en dinsdag waren ze keurig geleverd door DHL-Super service !

probeerde te betalen met pinpas dat lukte niet - heb dan een dag moeten wachten om mijn bestelling te hernemen.

Borgstee 70

9403 TV Assen

Over Tuinland

Tuinland is een Nederlandse winkelketen en online platform gespecialiseerd in tuinartikelen, woondecoratie en seizoensproducten. Het assortiment varieert van planten en tuinmeubelen tot kerstdecoraties en interieuraccessoires. Tuinland combineert kwaliteit en inspiratie met deskundig advies, en biedt zowel particulieren als bedrijven alles wat nodig is om huis en tuin sfeervol in te richten.