Alles zeer snel en correct.

Communicatie en terug koppeling zeer goed. Kleine opmerking: soms te vaak mail van bestelling en betaling.(4x) Beetje overdreven maar verder echt TOP!!

Mooi product

Meerdere vensterbanken besteld met verschillende vormen. Er was wat twijfel over een maatvoering. Hierover is contact opgenomen om te zorgen voor een goed passend product. Netjes verpakt geleverd op een pallet. En alles paste gelukkig precies. Echt een mooie toevoeging aan de kamer. Zo’n mooie vensterbank maakt het helemaal af.

Goede service, communicatie en keurig afgeleverd

Prima voor elkaar

Goed advies, goed geholpen, mooi materiaal!

In de showroom mijn wensen doorgenomen voor 5 raamdorpels. In mijn online winkelwagen toch een fout gemaakt door mij. Hawk belt mij op met hoe het wel zou moeten. Bedankt mensen van Hawk!

Mooie showroom en fijne medewerkers

Vriendelijk personeel en men neemt ook de tijd voor een kleine bestelling. Ook was de bestelling sneller binnen dan was afgesproken.

Mooie steen, goed geregeld

Precies wat we hebben besteld. Locatie is goed bereikbaar voor afhalen.

Professioneel

De bezorger leverde met veel zorg en gaf hierbij nog goede tips

Uitstekend.

Ondanks prima website toch even gebeld voor afwijkende maat. Vriendelijk en duidelijk te woord gestaan. Offerte zelfde dag. Levering prima verpakt en keurig op tijd.

Super goed geadviseerd en geholpen.

Super goed geadviseerd en geholpen. Ruime keuze.

Mooie natuurstenen dorpels

Exact gesneden op de opgegeven maten en een mooie antraciet kleur.

Marmeren dorpel op maat laten maken, goed werk

Precies op maat en met mooie afwerking. Erg blij mee.

Mooie hardstenen dorpels

Een tevreden klant

Reageren snel

In het hele proces van bestellen zeer goede service. Het product nog niet uitgepakt maar ik vertrouw er volledig op

Super mooie kwaliteit

Bestellen ging super makkelijk hierna twee weekjes gewacht en toen werden de vensterbanken heel netjes geleverd en super vriendelijke service. Vensterbanken paste perfect!

Fijn bedrijf dat meedenkt en mooie prijs/kwaliteitverhouding. Zeker aanrader

Fijn bedrijf

Goede communicatie Goede afspraken

snel en goed

prima bedrijf

Tevreden over de geleverde vensterbanken

4 composiet vensterbanken netjes afgewerkt. Zelf opgehaald en een kijkje in de werkplaats gehad.

Aanrader

Zelfs toen er een steen van ons kapot was gegaan kregen we meteen antwoord met als reactie dat er een nieuwe werd opgestuurd. Top service!

Snelle service en goed advies

Vriendelijk personeel, ter zake kundig en snelle levering.

gewoon super, goed geleverd, klantgericht

gevraagd om flexibiliteit in de productie en.. gekregen

Tevreden

communicatie, levering en geleverde producten naar tevredendheid

Mooi product, heldere afspraken en vriendelijke mensen

Duidelijke website en bestelproces. Voor het definitief maken van de bestelling nog kunnen bellen voor advies en overleg. Binnen de opgegeven tijd was het product klaar. Bij het ophalen stond de bestelling klaar op een kleine pallet die met de vorkheftruck in de auto gezet kon worden. Heel blij mee!

De Amert 412

5462GH Veghel