Goed advies en service

Fijn bedrijf die meedenkt en goede kwaliteit leverd.

Goede prijzen en degelijke service

Heb er mijn stenen vensterbanken gekocht. Prijzen waren heel netjes. Ik wilde ze zelf op komen halen, maar door privé omstandigheden hebben de vensterbanken daardoor 3 maanden bij Hawk in opslag gestaan. Dit vonden ze geen probleem. Toen ik ze kwam ophalen heeft de magazijnman me ook geholpen met inladen.

goed product

steen in prima staat toegekomen

Op tijd met de juiste kwaliteit

HAWK denkt mee, maakt goede tekeningen van het te maken product. Product wordt goed beschermd opgeslagen. Makkelijk zelf op te halen.

Zeer snelle levering

Vensterbanken besteld, contact gehad voor een extra bewerking dit was geen probleem. Na de offerte geaccepteerd te hebben waren de vensterbanken zeer snel klaar. Stonden netjes verpakt op een pallet en werden op mijn aanhanger gezet. De opgegeven maten klopten precies zeer netjes afgewerkt. Top Hawk Natuursteen!

Precies wat ik wil

Een website waarin je naast een prettig uitgebreid assortiment goed kan navigeren naar wat je nodig hebt. Daarnaast een tool om heel intuïtief je gewenste product te configureren, waarbij je direct te zien krijgt wat het gaat kosten. Daar rolt via de e-mail een heldere offerte uit met, in mijn geval, een goede duiding van de specifieke wensen (afwerking op plaatsen wel en niet en op de millimeter nauwkeurig) die ik had ten aanzien van komposiet plinten en vensterbank. Een telefoontje om het nog eens te checken weliswaar wel gedaan maar was eigenlijk niet nodig. Zeer aan te bevelen.

Snelle levering, vriendelijk te woord gestaan.

Zeer tevreden. Ben vriendelijk te woord gestaan en goed geholpen. Aanrader.

Fijn contact, snelle reactietijden en goede service!

Ik ben fijn geholpen door Hawk Natuursteen. Het contact was goed en snel. Daarnaast werden alle artikelen op tijd geleverd.

Topkwaliteit

Goed materiaal en alles mooi afgewerkt

zeer positief van offerte tot aflevering

Van ontvangst tot aflevering van de raamdorpels een prettige ervaring met alle medewerkers die me geholpen hebben,

Goede en duidelijk website en communicatie

Helaas iets langer moeten wachten op levering, maar dit had te maken met pech aan de vrachtwagen

Perfect op maat en goede, mooie kwaliteit

Ik heb een vensterbank op maat besteld (Sale Bianco MC (gezoet)). De vensterbank is perfect op maat gemaakt volgens de doorgegeven maat. Erg blij mee. Personeel erg vriendelijk bij ophalen, ook belangrijk!

Perfect en snel

Mooi douchedorpel op maat gemaakt , netjes en snel gemaakt!

Makkelijk te bestellen, duidelijk site en betaalbaar product. Mooi afgewerkt en ruim binnen de afgesproken levertijd gereed.

Zeer tevreden!

We hebben bij Hawk nieuwe vensterbanken voor de bovenverdieping van onze woning besteld. Zeer tevreden over de levertijd en kwaliteit! Inmiddels zitten ze vast. We komen snel terug voor nieuwe vensterbanken in onze aanbouw.

Goeie service

Prima bedrijf

Prima stenen, goede bezorging

De stenen zijn precies op maat en op tijd geleverd.

Duidelijke bestel mogelijkheden

Een bestel optie was het laten controleren van de bestelling door een medewerker voor deze definitief te maken. Werd keurig teruggebeld en opties werden doorgesproken.

Behulpzaam en snelle levering

Personeel was erg behulpzaam. De levering was snel. Het contact was prettig.

geleverd naar verwachting

prettige benadering zowel telefonisch, in de showroom en bij de afhaalbalie. top

Kennis en service geleverd

Voor de bouw van een natuursteen trap met plinten langs de zijkanten heb ik hele goede service ervaren. Men leverde zelfs tekeningen ter controle aan, dacht goed mee tot in de kleinste details. Samen gezorgd voor een perfect product en levering. Veel dank aan Hawk Natuursteen.

gewoon erg goed

Ze hebben precies en zeer snel geleverd wat ik in mijn specificaties heb opgegeven. Daarbij is de prijs zeer concurrerend

Top geregeld

Top geregeld alles volgens afspraak

Mooi resultaat keurig geleverd.

Word netjes afgeleverd chauffeur belden op dat hij er stond

Mooie hardstenen onderdorpel besteld met neut

De Amert 412

5462GH Veghel