Zeer tevreden!

We hebben bij Hawk nieuwe vensterbanken voor de bovenverdieping van onze woning besteld. Zeer tevreden over de levertijd en kwaliteit! Inmiddels zitten ze vast. We komen snel terug voor nieuwe vensterbanken in onze aanbouw.

Goeie service

Prima bedrijf

Prima stenen, goede bezorging

De stenen zijn precies op maat en op tijd geleverd.

Duidelijke bestel mogelijkheden

Een bestel optie was het laten controleren van de bestelling door een medewerker voor deze definitief te maken. Werd keurig teruggebeld en opties werden doorgesproken.

Behulpzaam en snelle levering

Personeel was erg behulpzaam. De levering was snel. Het contact was prettig.

geleverd naar verwachting

prettige benadering zowel telefonisch, in de showroom en bij de afhaalbalie. top

Kennis en service geleverd

Voor de bouw van een natuursteen trap met plinten langs de zijkanten heb ik hele goede service ervaren. Men leverde zelfs tekeningen ter controle aan, dacht goed mee tot in de kleinste details. Samen gezorgd voor een perfect product en levering. Veel dank aan Hawk Natuursteen.

gewoon erg goed

Ze hebben precies en zeer snel geleverd wat ik in mijn specificaties heb opgegeven. Daarbij is de prijs zeer concurrerend

Top geregeld

Top geregeld alles volgens afspraak

Mooi resultaat keurig geleverd.

Word netjes afgeleverd chauffeur belden op dat hij er stond

Mooie hardstenen onderdorpel besteld met neut

Ik had maar een relatieve kleine opdracht maar werd behandeld alsof het een zeer grote bestelling wa

Service en afhandeling was top.

Vanaf bestelling t/m levering klopte alles

Het geleverde is een keurig en prima afgewerkt product

Geweldig van A tot Z

Kwaliteit binnen de opgeven tijd en dat alles voor een nette prijs.

Goede website, snelle levering, mooie vensterbank

Een heel goede ervaring. Het begon bij een goede website met een heel goede configurator. Dan gevolgt van een snelle levering van 2 mooie vensterbanken. Echt een aanrader!

Prettige communicatie en goede producten

Wij hebben ons natuursteen ( Belgisch Hardsteen ) hier gezaagd en gezoet besteld. Keurige afwikkeling. Komen hun afspraken na. Prijs is wel wat hoger maar dat is het wel waard. Je wordt persoonlijk geholpen en ze zijn altijd vrij snel met reageren op de vragen. Zeker een aanrader.

Online een granieten vensterbank besteld. Na enkele dagen moest er een kleine aanpassing gedaan worden. Telefonisch contact gehad, werd vriendelijk te woord gestaan en de aanpassing werd snel en klantvriendelijk opgepakt en opgelost. Top gedaan!

Mooie vensterbanken besteld en geleverd

Hele mooie vensterbanken binnen gekregen en netjes geleverd en ze zien er keurig uit

net bedrijf

Zeer mooie en hoogwaardige producten.

Ik ben zeer tevreden met de uitleg in de winkel. We kregen stalen mee naar huis om te checken en niet veel later heb ik mijn bestelling via internet geplaatst. De levertijd is snel, voor een op maat gemaakt product en ook de service bij het ophalen is goed. Op mails en vragen wordt fijn gereageerd. Wij zijn heel tevreden!

Top bedrijf!

Super service van aanvraag tot levering.

Super nette hardsteen

Op maat gemaakt hardsteen besteld Mooie kwaliteit en strak werk

Snelle levering, goed geholpen!

Tevreden!

Prima bedrijf!

Bestellen op de website gaat makkelijk mede door de uitstekende foto's van de producten. Bij ophalen werden de vensterbanken op de pallet netjes bij de auto gezet. Ik had de pallet niet nodig en die kon ik achterlaten. De vensterbanken waren strak op maat en keurig afgewerkt. Ook kwamen ze goed overeen met de foto op de website.

Degelijk bedrijf

Bedankt voor de mooie spullen

412 De Amert

Veghel 5462GH