Een pareltje van een bedrijf

In dit geval neem ik toch even de moeite om een review te schrijven, want dit bedrijf heeft het echt uitstekend voor elkaar. Ik wilde een stukje maatwerk en daar hebben ze zeer goede uitleg over gegeven. Door hun advies en met behulp van een paar door hun gemaakte foto’s uit de showroom zag ik dat ik bijna de verkeerde kleur bestelde. Voor het bezorgen werd ik even gebeld om een moment af te spreken. Bezorger was vriendelijk en hielp nog even om alles naar boven te tillen. Al met al: zo’n bedrijf verdient een dikke pluim.

Goede service en opmerkingen over de bestelling die niet volledig was

Zeer prettig

Goede kwaliteit en keurig bezorgd

Ik was wat terughoudend om dergelijke raamdorpels online te bestellen, maar de overzichtelijke site maakte bestellen heel makkelijk. Door de eigen bezorgdienst hoefde ik me geen zorgen te maken over het transport. Keurig afgeleverd en alles precies op maat.

goede communicatie via de computer en perfecte uitleg en informatie in de zaak

na telefonisch informatie te hebben gekregen, heb ik een bezoek gebracht bij uw bedrijf, daar zijn wij perfect op de hoogte gebracht over het bestelde ,de levering en wanneer het gereed zou zijn.dit alls klopte perfect en het geleverde, ziet er prima uit.

Super geregeld

Wat vensterbanken besteld, ik had zelf de order niet goed gecontroleerd dus niet alles paste. Ik ben er mee terug gegaan en ze hebben direct alles op maat gezaagd. Super

Levering ging volgens verwachting.

Levering verliep prima. Product, de dorpel, was goed ingepakt en werd binnen de aangegeven dagen bezorgd. Ideaal is dat je je bestelling eerst kan laten toetsen voordat je betaald. Zodra alles akkoord is sturen ze een betaal verzoek. Let op dat je dit wel aanvinkt in de bestelstap.

Mooie produkten, goede prijs en fijn personeel!

Keurig geholpen met uitzoeken van onze vensterbanken. Later toch nog een wijziging door moeten voeren in de order, ging probleemloos gelukkig. Wij zijn enthousiast en als we nog eens wat nodig hebben, rijden we graag een uurtje naar Hawk!

Goede prijs/kwaliteit verhouding met goede service

Na veel rond bellen, was Hawk Natuursteen de goedkoopste aanbieder. Alles wat geregeld moest worden, is perfect gegaan.

Mooie producten en snelle levering!

Geweldig service

Twee vensterbanken bestel voor de zolder kamers. een van de vensterbank had een hele kleine beschadiging. Na het sturen van een e-mail met een foto, werd meteen een nieuwe bestelling geplaats en binnen een week geleverd. Top service.

Mooi product

Prima volgens afspraak op tijd gefabriceerd

correcte afspraken

alles ging snel en correct

Super vriendelijk en perfecte levering

Snelle levertijd

Met goede aandacht voor klant en product

Goed en duidelijk contact per mail en telefoon. Geleverd op afgesproken moment. Goede prijs

Mooi dorpel past goed.

Duurde even maar toen de dorpel kwam paste hij perfect en staat super

Heel netjes afgeleverd en op de plaats gezet wat ik vroeg Dikke 10

Super!!!

Zeer duidelijke en gemakkelijke website!! Eenvoudig bestellen!!! Zeer goede service, en gemakkelijk telefonisch te bereiken!!! Ook goed advies gekregen!!!

Een snelle en prima service

Een op maat gemaakte dorpel is prachtig geworden.

Een echte aanrader

Er wordt goed gecommuniceerd en mee gedacht wat het passende product is.

Alles volgens afspraak, snelle levering

Snelle reactie op de gestelde vraag, snelle levering (ver binnen de opgegeven termijn), mooi product, mooie showroom. De medewerker waarbij onze bestelling is afgehaald was niet heel spraakzaam, maargoed, kan je ook geen ruzie maken.

snel, correct, flexibel

Relatief makkelijk om online complexe stukken te bestellen, welke nadien op verschillende manieren nogmaals geverifieerd worden. Juiste opgave van leveringstermijn. Vriendelijke / behulpzame chauffeur. Ontbrekende kitkokers stonden reeds de volgende morgen met spoed voor de deur.

Na bestelling snel geleverd, prima tevreden

Mooi kwaliteit

Zeer mooi afgewerkt netjes volgens de doorgegeven maten, snel geleverd. Top service

412 De Amert

Veghel 5462GH