positief

goede levering en veilig bezorgd.

Prima prijs

Goed en snel!

In de webshop is alles makkelijk te bestellen in de soort en maat die je wilt. Erg goede prijs/kwaliteitsverhouding. Levertijd zoals beloofd! Binnen 8 werkdagen voor maatwerk is gewoon snel vooral in deze tijd. Ik heb alles zelf opgehaald in Veghel. Spullen waren degelijk verpakt zodat transport geen probleem is.

Oñ tijd geleverd en goed kwaliteit

Mooie vensterbanken snel geleverd en prima klantenservice

alles netjes geregeld en erg snel gemaakt

duidelijk advies en voor een mooie prijs, snel gemaakt mijn vensterbanken en keurig ingepakt en geholpen zowel in de winkel als op de werf, topbedrijf.

goed service en accuraat

doen wat ze beloven

Fantastische service!

Prachtige vensterbanken tegen een acceptabele prijs. Toen bleek dat een aantal vensterbanken niet pasten (deels onze eigen schuld), hebben ze als service de vensterbanken aangepast! Heel blij mee, zeker een aanrader!

Goede service, mooi product

Fijn bedrijf, denkt actief mee. De producten zijn allemaal van goede kwaliteit en netjes op tijd geleverd.

Zeer goed geregeld, totaal ontzorgt

Vanaf het moment van eerste contact weet je precies waar je aan toe bent. Direct na order en betaling wordt bevestigd wat ze beloven, en zo is het ook uitgevoerd. Bij aankomst aan de afhaalbalie wordt je netjes geholpen, en weet welk product je komt afhalen. Dit ligt klaar om in te laden. Het product wordt tot aan je auto gebracht.

Goed materiaal en snel op kunnen halen. De volgende keer weer

Perfecte samenwerking en resultaat

Door de goede samenwerking is alles precies kloppend gemaakt. Vakwerk.

Goed advies en snelle levering

Goed advies en snelle levering en een mooi product

Na een online bestelling een zeer correcte en efficiënte afhandeling bij het afhalen van het product, waarbij klantvriendelijkheid hoog staat aangeschreven.

Voor de 2x besteld bij dit bedrijf. Service is top en de producten voldoen precies aan de verwachtingen.

prima bedrijf met goede service

Natuursteenvensterbanken gekocht. Deze zijn naar volle tevredenheid geleverd

Snel en goed

Uiteraard te laat besteld, hebben ze er alles aan gedaan om te versnellen. Fijn bedrijf!

Alle maten kloppen,het materiaal is schitterend

Snel en goed

Niet geleverd waar het zou moeten!

Service top en communicatie ook zeker en vast. Echter is onze levering gewoon ergens random op straat geplaatst. Een heel eind van waar het zou moeten geleverd zijn. Hier kunnen jullie als firma niet aan doen maar zou toch eens horen bij jullie leverancier. prijs kwaliteit zeer goed in orde. Enkel levering zou ik iets aan doen!

Super goed en snel geholpen, bedankt!

11 vensterbanken besteld en kon ze al na 4 dagen afhalen. Mooi product voor een scherpe prijs.

Makkelijk te bestellen, snelle afhandeling

Goeie ervaring

snel en goed

De leverancier neemt veel verantwoordelijkheid voor zijn werk . Mailde voor een situatie schets voor de goede afwerking. Dit wordt gewaardeerd. Alles klopte perfect. Zeer snelle levering.

keurig netjes!

Zeer deskundig en vriendelijk geholpen; ook verliep het contact via de mail uitstekend ! Een aanrader !!!

Snel en netjes

Klantvriendelijk en snelle levering. Vensterbanken netjes afgewerkt. Inmiddels geplaatst, en erg tevreden met onze keuze

412 De Amert

Veghel 5462GH