Goed advies in de winkel, levering conform afspraak. Mooie site.

Goed advies in de winkel, levering conform afspraak. Mooie site.

Alles netjes geleverd

Het was mooi op tyd klaar goede service

Mooi bedrijf.

Snelle service en maatwerk, en netjes verpakt voor transport!

het is goed gegaan volgens afspraak.

Snelle levertijd en een scherpe prijs

Ik heb een deurdorpel besteld voor een buitendeur. Die was binnen 2 dagen al klaar om opgehaald te kunnen worden. Vergeleken met andere aanbieders was die ook scherp geprijsd.

Produkt voldoet aan de verwachtingen en levering is prima

Voor onze badkamer hebben we een aantal planchetten besteld. De website is overzichtelijk en er zijn veel mogelijkheden om de afmetingen en vormen van het steen aan te geven. De levertijd was overeenkomstig aangegeven en de spullen werden gebracht door een vriendelijke chauffeur die trots is op de materialen die hij levert. DE planchetten zijn ook inderdaad prachtig en maken onze badkamer tot een plaatje.

sehr gute Kommunikation, hervorragende Ware

+++

Mooie kwaliteit en goede service.

Het natuursteen was snel klaar en konden wij afhalen. Eenmaal thuis was er een foutje gemaakt, maar dit is binnen een week opgelost. Ik kan alleen maar zeggen super service!!

Goed, precies op juiste maat

Positief

Prima bedrijf

Goed communoicatie en prima werk geleverd

Top service en producten keurig en op maat.

Prima service en keurige kwaliteit producten. Alleen geen aflever bon mee gekregen bij het ophalen!

Goede service en maatwerk!

Ik vond de software waarmee je kan bestellen heel overzichtelijk en toen ik een extra wens had was een telefoontje genoeg om ook dat geregeld te krijgen. Op tijd geleverd enkel door het bedrijf zelf!

Afspraken worden goed nagekomen

Professionele club met goede kwaliteit!

Top kwaliteit en service!!

Top kwaliteit en service!!

Super service, top bedrijf

Moest een product met spoed hebben, in verband met gehuurde hoogwerker. Door het bedrijf Hawk uitstekend geholpen. Gelijk meerdere producten (vensterbanken ) besteld

Keurig geholpen, snel geleverd en goede kwaliteit

Twijfelde over kleuren op de website, maar na een proef stukje gezien te hebben een keuze gemaakt. Was benieuwd of het zou afwijken, maar was prachtig. Hetzelfde als op de website en heel snel geleverd (2 dagen!). Goede kwaliteit en werd nog gebeld of ze het nog met de koerier mee moesten geven omdat de route langs ons was. We hebben het zelf opgehaald uiteindelijk vanwege de bezorgkosten. Voor 5 vensterbanken was dit 1/4 van de prijs en dat vonden we te veel. Absoluut een bedrijf om vaker te bestellen!

Ronduit goed!

Alles goed geregeld. Goed product, keurig op maat, mooi afgewerkt en prima georganiseerd. Je bestelling ligt klaar overzichtelijk en handig bereikbaar.

Mooi product en perfecte service

Nieuwe raamdorpels van graniet mooi op maat gemaakt. Handige website waar je zelf alle maten kan instellen. En mogelijkheid om samples aan te vragen. Tot slot perfecte service bij bestellen en bezorgen!

Goede kwaliteit, voordelig, en snel.

Redelijk centraal gelegen dus afhalen bespaard je transport kosten. Tijdens het bestellen ontstond er bij mij enige onzekerheid i.v.m. het op maat van verstek zagen en wat de voor of achterkant dan zou worden. Even gebeld en de vraag voorgelegt, keurig antwoord gekregen van de telefoniste zeer behulpzaam. Afhalen gaat erg goed er is ruimte genoeg om te parkeren.

Top en snel geleverd

Goed te vinden op internet, duidelijk en snel geleverd

Top! bedrijf

Makkelijke site om een bestelling te plaatsen, snelle levertijd en een mooi en top! product geleverd.

Prachtig Belgisch gezoet hardsteen.

Hawk natuursteen heeft een overzichtelijke website, gemakkelijk de maatvoering in te vullen. Gelijk een prijsindicatie. Tijdpad wanneer klaar. Goede info, wanneer klaar. Verzendkosten hakken erin, dus ik heb er voor gekozen een ritje Veghel te doen, ook prima. Bestelling stond op een pallet buiten klaar. Top.

zeer goed

goede service en snelle levering

Fijn bedrijf

Fijn om iets wat je online configureert zo maatvast terug te zien in het echt. Heel net product en vriendelijk personeel.

412 De Amert

Veghel 5462GH