Deskundig

Zeer goed en deskundig advies gekregen Denkt goed met de klant mee.

Mooi hardsteen, en alles gedaan zoals aangegeven

Dik tevreden

Gemakkelijk zaken doen!

Fijne website waar meteen de prijs duidelijk is. Eerst gekozen voor verzenden en daarvoor ook betaald. In overleg toch besloten de vensterbanken zelf op te halen. Allemaal geen probleem en de verzendkosten stond een dag later al weer op mijn rekening! Ook geleverde producten zijn in prima staat en goed verpakt. Betrouwbaar bedrijf dat kwaliteit levert in producten en service!

Makkelijk bestellen, volgens afspraak geleverd, vriendelijke contacten

Prima ervaring, gewoon doen.

Levert conform de verwachting

via de website een binnendorpel besteld met afwijkende maten. Na zelf nauwkeurig de maten met uitsparingen te hebben gemeten, kon je die op de site zelf invullen. Heb zelf wat extra speling gepakt ivm afkitten. Via mail goed op de hoogte gehouden van productietijd en facturering. Binnen 3 weken werd het geleverd en het paste perfect. Qua prijs is Hawk Natuursteen niet duurder of goedkoper dan andere, maar ze hebben wel meer keus mbt binnendorpels. Zou een volgende keer hier zeker weer kijken of ze wat ik nodig heb kunnen leveren.

Goede communicatie met klant

Contact was zeer goed en duidelijk zodat het duidelijk was wat er moest gebeuren.

Levering en producten zoals beloofd.

Prettig contact en prima maatwerk geleverd

Een aantal hardstenen vensterbanken besteld. Omdat het een oud huis betreft, was maatwerk noodzakelijk. Tekeningen opgestuurd en deze zijn keurig verwerkt. Maatwerkofferte was snel binnen. Nog kort overleg gehad en daarna alles besteld. Uiteindelijke producten zien er pefect uit. Afleverdatum wordt keurig vooraf afgestemd. Alles keurig verpakt en goed geleverd door eigen chauffeur.

Goed product en snelle levering

Goed product en snelle levering. Zeer behulpzame medewerkers

Helemaal top!

Super vriendelijke en behulpzaam. Had een natuurstenen vensterbank besteld die vrij snel klaar was en super mooi is. Zeker een aanrader waard!

Vanaf offerte tot levering: één en al vriendelijkheid en correctheid!

Perfect passende vensterbank

Via email bestelde ik een vensterbankje en gaf zo de maten door. Ik ontving direct een bevestigingsmail en wij konden het keurig en perfect passend bij henophalen. Ook daar ontvingen wij super duidelijke informatie over waar de afhaallokatie te vinden was. Mijn echtgenoot haalde het af en xei mij later dat het er behoorlijk druk was.. dat is een goed teken uiteraard en zegt alles.

Zeer klantvriendelijk

Zeer uitgebreid assortiment, vriendelijk personeel, goede service en levertijd. Superhandige en duidelijke website. Mijn volgende bestelling gast ook naar hun

Mooi materiaal en prima service

Als particuliere klant ben ik zeer netjesbehandeld, ook toen ik tevroeg kwam afhalen en de venstrrbank nog niet helemaal gereed was.

netjes

correcte dienstverlening

Vakmanschap en klantvriendelijk

Hawk heeft een zeer positieve indruk achtergelaten. Dit geldt voor het ontvangst in de showroom als de afwikkeling van mijn bestelling. Bij het afhalen op zaterdag is een medewerker zelfs buiten de afgesproken tijden blijven wachten aangezien het verkeer zorgde voor een forse vertraging. Het resultaat van mijn bestelling is prachtig. Het natuurstenen blad van 5cm massief Belgisch hardsteen staat prachtig op mijn schouw!

Vriendelijk en behulpzaam in contact

Snelle service en goede hulp

Prachtig natuursteen snel en goed verzonden

Prachtig natuursteen snel en goed verzonden

Mooie site, duidelijk en lekker fris

Eenvoudig en makkelijk een keuze maken. Snel en gemakkelijk bestellen en via de chat direct antwoord op mijn vragen. Meer is er niet te wensen.

Mooie kwaliteit Belgische hardsteen

Hele mooie raamdorpels van Belgische hardsteen hebben ze voor ons gemaakt precies volgens afspraak. Ook hebben ze ons geholpen het hardsteen op de aanhanger te zetten en te verankeren zodat wij het veilig konden vervoeren!

Perfect geleverd

Zeer tevreden over de geleverde vensterbanken.

Goede service, netjes en mooi afgewerkt product.

Goede service. Afgeleverd product goed op maat en mooi afgewerkt.

412 De Amert

Veghel 5462GH