Prima, steen past precies!

We hebben een prachtige haardsteden.

Wij hebben via de website een dorpel opmaat besteld. Vrij snel na de bestelling kregen wij een persoonlijk bericht over de bestelling en op de dag van bezorging ook even contact gehad via de mail. Hele fijne service en een prachtig resultaat! Echt zo blij met onze keuze. Binnenkort gaan wij nog een bestelling plaatsen. Bedankt voor de prettige ervaring!!!!

Goede service !!

Vriendelijk personeel, goede uitleg, levering zoals besproken.

Vriendelijke personeel zeer tevreden over het product en de prijs!

Snelle service, denken goed mee!

Ik kwam erachter gedurende de verbouwing dat vensterbanken een langere levertijd hadden dan ik had verwacht. Ik bedacht me - dus te laat - dat dit logisch is met op maat gemaakte natuurstenen vensterbanken. Contact gezocht met hawk om te bekijken wat ze voor mij konden betekenen, want ik zat aan een deadline bij onze verbouwing! Je moet niet verwachten dat je vandaag besteld ze morgen leveren, maar het is zeker die dagen wachten waard! Bedankt voor jullie snelle service, fijne en deskundige contact en natuurlijk mooie vensterbanken! Uiteindelijk ook de dorpels hier besteld! Ik zou hawk zeker aanraden!!

Good surprise

At first I was disappointed with the delivery schedule, but after I called they made a huge effort in shortening the delay. That was nice.

Goed Advies en prima service

Vriendelijke mensen. Goed geadviseerd over het product. Duidelijke communicatie en afspraken en netjes afgeleverd.

producten prima - levertijd wat lang

Bestelde producten zijn prima. Bestelproces is super handig met makkelijk in te vullen maten. Productie proces is wat aan lange kant, daardoor lang moeten wachten en enkele keren moeten bellen waar producten bleven.

Zeer goed geholpen!

Heel fijn dat er nog bedrijven zijn die goed gedigitaliseerd zijn en daarnaast nog goede menselijke service aanbieden. Niets anders dan lof voor jullie!!!

Perfecte kwaliteit raamdorpels

Zeer correct bedrijf. Levert hoge kwaliteit tegen redelijke prijzen. Keurig afgewerkte materialen

Netjes geholpen

5 vensterbanken besteld. Netjes geholpen, ook aantal samples mee gekregen. Alleen levertijd van 15 werkdagen wel behoorlijk lang

Super en vriendelijke mensen

Kwaliteit en service top mooie kleuren

Snelle service, goed product

Blij met 't product, mooie kwaliteit

voordelig en heel precies gezaagd. gaan we vaker wat bestellen!

ook al was het maar een klein reepje vensterbank, ik werd altijd deskundig, vriendelijk en snel te woord gestaan. Het resultaat is heel nauwkeurig gelukt en mooi.

Onlangs Belgisch hardstenen raamdorpels besteld. Er stond een levertijd van 15 werkdagen maar kreeg na een week al het bericht dat ik ze kon ophalen. Ook het ophalen was prima, ik kon mijn auto gewoon de werkplaats inrijden waarna ik de dorpels heb ingeladen. Kortom een dikke prima!

Alles netjes geregeld

Net bedrijf

Uitstekend!

Fijn geholpen, zeer goede kwaliteit en precies op maat, levering zoals afgesproken.. Zeer goed product voor een mooie prijs. We zijn erg tevreden!

Prima geregeld, goede service

Vensterbanken besteld, en afgehaald. Goede service!

Keurig bedrijf.

Alles conform afspraak geleverd.

Alles precies volgens afspraak.

Prima kwaliteit en snel klaargemaakt in de productie.

Snel en vakkundig geholpen.

Snel en vakkundig geholpen.

Alle 10 vensterbanken en 1 dorpel passen uitstekend en zien er perfect uit.

Muurafdekker

Ik krijg duidelijke antwoorden op mijn vragen + nuttige advies tijdens ankoop muurafdakker

Erg vriendelijk en snel.

Ik werd vriendelijke geholpen toen ik ze belde nadat ik de website had bezocht. Het bestelde werd erg snel gemaakt en bij het afhalen ook zeer vriendelijk te woord gestaan.

412 De Amert

Veghel 5462GH