Gewiin goed

Goed contact en levering

Super bedrijf, wat een inzet om de bestelling op tijd te leveren

Geweldig bedrijf

Veel keuze en maatwerk

Ik vond de keuze en het maatwerk ideaal. Snel geleverd. Prima dus.

Top, goede service, fantastische kwaliteit

Alles zoals afgesproken. Direct contact. Goede communicatie.

Kwaliteit, snelle service en vriendelijke medewerkers

We hebben nieuwe vensterbanken in ons huis. We zijn erg tevreden over Hawk vanwege: - mooie kwaliteit van het product - handige bestel site - duidelijke en vriendelijke service van medewerkers - extra kosteloze service toen er een stukje extra van de vensterbank moest door een meervoud van onze kant Top!

Alles klopt

3 vensterbanken in verschillende maten besteld. Gebruiksvriendelijke website, soepele afwikkeling, klantvriendelijke mensen, mooi product.

Prima werk geleverd

Snelle levering, goed product. Goede communicatie!

Zeer nauwkeurige maatvoering, snelle levering

Enige tip: laat even weten, via de mail, dat de levering eraan komt. Jullie stonden nu zomaar voor de deur, gelukkig was ik thuis.

Snel en goed

We zaten met een deadline. De vensterbanken zijn op tijd geleverd en de communicatie via telefoon was prettig. De status updates via de site waren niet geüpdate, anders was het 5 sterren.

Moeiteloos

Perfect !

Prima service en snel geleverd

Als hierboven beschreven

Klantgerichte onderneming

Goede ondersteuning bij maken van materiaal en maat keuzes.

Erg vriendelijk, meedenkend en servicegericht bedrijf!

Mooie bladen laten maken voor mijn buitenkeuken met een uitsparing voor een Big Green Egg. Alles past precies en is netjes afgewerkt. Erg behulpzaam en bij ophalen werd de pallet netjes in mijn aanhanger gezet.

Snel en goed verpakt

Snel en dus binnen de gewenste levertijd geleverd. Mooi gemaakt en keurig afgewerkt.

Prima product met snelle levering

Een natuursteen dorpel besteld, na een paar dagen al klaar. Dorpel ziet er prima uit, ben een tevreden klant.

Snel, goed, vriendelijk!

Goede website, snelle opvolging en levering. Vriendelijke mensen ( heb de dorpel zelf opgehaald ).

Vriendelijk, behulpzaam en snel.

Bestelling online geplaatst en snel melding gehad om het product op te halen. Bij het ophalen hulp gekregen van de werknemers met het veilig laden van de stenen.

Top.

Goede service en mooi materiaal. Alleen zou het fijn zijn dat als je voor een behoorlijk bedrag besteld ze ook kostenloos zouden kunnen leveren.

Top service !!!

Snelle levering !!!

Zeer positief

Duidelijke website, en mooi op tijd geleverd! Heel mooi materiaal

Een aanrader voor een amateur klusser.

Complimenten voor de website. Als leek, werd ik effectief de weg gewezen in de maatvoering voor onze granieten vensterbank. Ook het telefonisch contact was prettig en duidelijk in de beantwoording van mijn vragen.

Snel een prachtige vensterbank

Via de site een vensterbank besteld en deze was ontzettend snel klaar. Het ophalen ging prima en ik heb nu een prachtige vensterbank

Mooie granieten vensterbank voor goede prijs

Goede kwaliteit, goede prijs, goed op de hoogte gehouden, goede aflevering van het product

Prima, ziet er keurig uit en correcte levering

Prima, ziet er keurig uit en correcte levering