Vriendelijk, behulpzaam en snel.

Bestelling online geplaatst en snel melding gehad om het product op te halen. Bij het ophalen hulp gekregen van de werknemers met het veilig laden van de stenen.

Top.

Goede service en mooi materiaal. Alleen zou het fijn zijn dat als je voor een behoorlijk bedrag besteld ze ook kostenloos zouden kunnen leveren.

Top service !!!

Snelle levering !!!

Zeer positief

Duidelijke website, en mooi op tijd geleverd! Heel mooi materiaal

Een aanrader voor een amateur klusser.

Complimenten voor de website. Als leek, werd ik effectief de weg gewezen in de maatvoering voor onze granieten vensterbank. Ook het telefonisch contact was prettig en duidelijk in de beantwoording van mijn vragen.

Snel een prachtige vensterbank

Via de site een vensterbank besteld en deze was ontzettend snel klaar. Het ophalen ging prima en ik heb nu een prachtige vensterbank

Mooie granieten vensterbank voor goede prijs

Goede kwaliteit, goede prijs, goed op de hoogte gehouden, goede aflevering van het product

Prima, ziet er keurig uit en correcte levering

Prima, ziet er keurig uit en correcte levering

Top geregeld ondanks de Coronatijd!

Mooi product en perfect op maat!

Makkelijk besteld en snel geleverd

Het bestellen ging prima, de keuze ruim. Prijs is goed. Super goed en stevig verpakt.

Uitstekende service en communicatie

Wij bestelden op aanraden van onze zoon ,die hier alle raam tablets voor hun nieuwe woning had besteld ,anders zijn we wat terughoudend met bestellen zulke dingen ,maar we zagen dat het goed was...dus Wij zijn erg blij met het mooie raamtablet ,netjes geleverd ,prima kwaliteit .

Niets op aan te merken

Heel erg goed

Tevreden

Supermooi materiaal.Snelle levertijden van maatwerk. Bestelde lijm was niet meegeleverd maar is netjes nageleverd via DPD. Een aanrader!

Wat een super service!!!

Vakwerk, hele fijne communicatie en snel klaar. Zeker in de toekomst voor herhaling vatbaar.

....

Uitstekende kwaliteit van het geleverde product en goede service!

Kwaliteit hoog snel geleverd

Goede communicatie en advies. Blad in 10 dagen af en keurig verpakt geleverd. Kwaliteit en levering volgens afspraak.

Prima ervaring!

Alles met mijn bestelling verliep zoals het hoort: netjes antwoord op mijn vragen per mail, verzonden binnen de aangegeven termijn en het pakket (een hardstenen dorpel) was goed beschermd verpakt. Geen klachten dus ;-)

Helemaal top

Mooi product

Snel goed

Belgisch hardsteen dorpels vensterbanken, en werkblad. Snel klaar, goede kwaliteit zeer goede prijs. Zonder problemen af te halen. Afgelopen jaren meerdere keren natuursteen laten maken, en erg tevreden.

Kwalitatief en snel

De bestelde dorpel is van prima kwaliteit en juist op maat gemaakt. De levering was vrij vlug.

Snelle afhandeling en goede service

Netjes binnen 10 werkdagen na bestellen de vensterbanken geleverd gekregen. Na het online bestellen werden we gelijk gebeld om het één en ander te bespreken voordat de bestelling daadwerkelijk werd doorgevoerd. Ze gaven goed telefonisch advies over bepaalde zaken. We zijn erg blij met de vensterbanken!

Vlot en naar verwachting geleverd. Vriendelijk geholpen tijdens laden.

Vriendelijk en vlot geholpen. Alles was precies zoals gewenst.

Na wat onduidelijkheden betreffende het lezen van de tekening, ben ik uitstekend geholpen

412 De Amert

Veghel 5462GH