Duidelijk, goeie prijs

Prettige service

Super en flexibel

flexibel bedrijf en er wordt snel geschakeld

Zeer goede prijs kwaliteit

Vensterbanken, erg mooi 2 weken levertijd. Prima kwaliteit

Goede service en kwaliteitsproducten

Fijn contact gehad en bestelling geleverd conform afspraak. Alles ziet er goed afgewerkt uit en maatwerk is top! Enige wat ik niet helemaal snap is dat 100% aanbetaald moet worden. Wellicht 50% bij opdracht en 50% op dag van levering. Voelt wat prettiger voor de klant denk.

Goede service, snelle levering.

Goede service, snelle levering. Leverancier reageert snel.

Super tevreden over onze mooie vensterbanken

Onze vensterbanken besteld, prachtig hardsteen. Geplaatst door onze handige zwager en broer en nu een schitterend resultaat.

zeer vlot geholpen

was de eerste keer geen problemen

Goed geholpen door vakkundig personeel

Alleen bij betaling is het niet duidelijk of dit goed is gegaan Personeel die je helpt kan je daar niet over informeren wel handig als dat kan

tot op de millimeter nauwkeurig

Zeer goed geholpen via de chat. Snelle afhandeling en zeer nauwkeurig. TOP.

Fijn meegedacht en snelle levering

Duidelijke offerte goed meegedacht en snelle levering

Kwaliteit voor een mooie prijs

Ze leveren snel, houden je op de hoogte van het proces en leveren kwaliteit. Heb er 2nkeer besteld, nu ligt de offerteaanvraag er voor mijn keukenbladen.

Prima geregeld

Een vensterbank en een afdekplaat van belgisch steen besteld via internet. Wel zelf opgehaald, omdat voor zo'n kleine bestelling de transportkosten hoger bleken dan het aankoopbedrag.

Vanaf het moment van invoeren van de bestelling tot en met de afhandeling van de levering is er duidelijk gecommuniceerd en op vragen is adequaat gereageerd. Tip; Zet een duidelijke instructie op de website hoe je een meting moet uitvoeren.

Top geregeld

snelle reactie op offerte aanvraag en makkelijk te bestellen

snelle levertijd en goed product

Ik had gevraagd om het voor 16 oktober te leveren ivm plaatsing keuken en inderdaad werd het product begin week 42 geleverd.

Goede service en communicatie

Goede service en communicatie Meerderen mail contacten gehad waardoor producten geleverd is zo als het moet zijn Ik heb er goede ervaring mee

Perfecte service

Besteld via internet lag het binnen de gestelde tijd klaar. We waren zelf iets vergeten door te geven en dat werd ter plekke opgelost.

Zeer vriendelijke en snelle service

Omdat niet duidelijk was of wij onze bestelling op tijd zouden ontvangen is er goed met ons mee gedacht en een oplossing voorgedragen. Hierdoor kregen wij nog geld terug dat binnen een paar dagen op onze rekening stond. Prettige samenwerking

Makkelijk bestellen en perfect geleverd

Top geholpen en super service!

Top geholpen en super service.

Duidelijke website en super service

3 muurafdekkers besteld, duidelijke website met goede prijzen. Aflevering was super netjes en goed ingepakt. Aanrader.

Perfecte service,

Hier weten ze wat service is. Ter plekke zijn mijn stenen nog gezoet.

Perfect. Een aanrader.

Netjes en correct geholpen en tegen een zeer goede prijs. Echt een aanrader. Ik zal er dan ook zeker in een volgend geval naar toe gaan.

Precies geleverd zoals gevraagd. Alles goed.

Alles in orde, maten kloppen precies en levering is heeft snel plaats gevonden. Enige min puntje is dat de natuurstenen geen enkele verpakking hadden, en onbeschermd zijn afgeleverd.

g

correct bedrijf, goede prijs-kwaliteit, keurig op tijd geleverd

412 De Amert

Veghel 5462GH