Lange levertijd en trage reactietijden.

Mijn kleine order via de website werd pas na 4 dagen officieel bevestigd met een levertijd van 19! dagen. Uiteindelijk werd die levertijd 21 dagen en konden ze op dag 20 nog niet zeggen (na een e-mail van mij) wanneer de order geleverd zou worden. Jammer. De producten waren verder prima.

Alles perfect gegaan

Goeie service heel goed geregeld

Vakkundig

Duidelijk aanbod, makkelijk besteld en snel geholpen.

Fijne site om te bestellen. Goed op de hoogte gehouden van de bestelling en we liepen binnen 2 minuten weer buiten met ons product.

Denken mee en bereid de planning voor levering waar mogelijk aan te laten sluiten op onze wens.

Flexibel en communicatief

Vriendelijk en Correct. Goede afwerking tegen prima prijs.

Nadat bleek dat de vensterbank (Groen marmer) een beetje krom was is er een prima oplossing aangeboden. Schijnt bij dit type marmer bekend te zijn.

Prima service en snelle levering

Uitstekend geïnformeerd over de aflevering vh producten. Kwaliteit product is prima en product is keurig afgeleverd

perfekt in alle opzichten!!

kan alleen maar zeggen, dat ik helemaal tevreden ben.

Mooi blad, prima prijs en goed geleverd

Zeer tevreden. Levertijd misschien een beetje lang

Vriendelijk personeel goede levertijd alleen ?? bij geleverd materiaal

Wij wilden een vensterbank van 2.80 m op korte termijn geleverd hebben. De totale lengte kon niet, het moest in twee delen het leek mij niet mooi maar volgens de verkoper kon het heel strak tegen elkaar aan. Tegen een extra prijs kon het wel op korte termijn geleverd worden en ik werd heel vriendelijk en snel geholpen. Eenmaal thuis met de vensterbank met degene de vensterbank zou monteren verbaasde ik mezelf over het geslepen randje aan beide zeiden van de 2 delen, zo komen de 2 delen niet echt heel strak tegen elkaar. Ik had daar over geïnformeerd willen worden van tevoren. Bovendien waren de 2 delen niet even diep (15 cm) waardoor het goed monteren wat lastiger bleek te zijn.

Vlotte afhandeling bestelling

Goed verwachtingsmanagement qua levertijd. Een extra zaagsnede was geen enkel probleem toen bleek, dat de stucadoor wat meer gesmeerd had, dan verwacht was.

Goed advies, vlotte afhandeling van aankoop en afspraken over aflevering. Alleen had het beter geweest om via Google maps te bekijken waar het afleveradres precies is, namelijk in een woonwijk. Door de ligging van onze woning en de afmetingen van de vrachtauto moest de chauffeur ongeveer 200 meter met loodzware dakafdekkers lopen, wat bij hem de nodige irritaties opleverde, zeker gezien het feit dat alleen Jacqueline thuis was. Zij heeft uiteindelijk met een vriendin ook nog een dakafdekker gesjouwd.

Goede prijs/kwaliteit verhouding

We zochten naar een blad van 220cm, voor een betaalbare prijs. Ook de afhandeling verliep prima, mooi gefixeerd geleverd op een pallet.

Top geregeld!

Prettig emailverkeer. Fijne communicatie, reageren vrij snel. Denken mee en zijn erg klantgericht!

bestelling naar volle tevredenheid afgewikkeld

Contact was positief, in onderling overleg werd er afgestemd. Snelle levering!

Goed meedenken, mooie kwaliteit en levering volgens planning!

Goed meedenken, mooie kwaliteit en levering volgens planning. Erg tevreden.

Duidelijke communicatie, wordt goed met je meegedacht

Hardstenen dorpel op maat laten maken. In eerste instantie had ik een fout gemaakt in het doorgeven van de maten, maar dat werd zonder probleem nog aangepast in de order toen ik er achter kwam. Ze hebben toen gewoon even een nieuw voorstel gemaakt en een betaalverzoek gestuurd voor het verschil in kosten. Dorpel ziet er mooi uit. Adresje om te onthouden!

Goed advies, verstand van zaken en een goede prijs

Goed geholpen. Vriendelijk, goed advies en scherpe prijs. Wachttijd was wel wat lang voordat het product klaar was

Zeer goede ervaring met een mooi resultaat tot gevolg.

Duidelijke en accurate opdrachtbevestiging en uitvoering geheel overeenkomstig. Mooi product zonder beschadigingen. Levertijd en aflevering volgens afspraak.

Prima geholpen,

De dorpel voor de voordeur was staand gefreesd op de randen maar moest liggend gefreesd worden, ik kan jullie aanraden dit te inventariseren bij de klant.

Goed geregeld

Vensterbanken perfect op maat gemaakt!

Mooie producten voor een mooie prijs en goede service!

alles perfect

levertijd is misschien wat aan de lange kant maar verder werd onze order perfect uitgevoerd.

Goede service en kwaliteit.

Telefonische check op de bestelling. Goed overleg wb levering/ophalen. Vriendelijke bediening.

412 De Amert

Veghel 5462GH