Makkelijk online besteld en opgegaald.

Super vriendelijk personeel zowel bij het afhaalloket als bij de winkel

Gewoon goed

Prima levering, netjes volgens maat heldere communicatie en mooi product.

ziet er goed uit

ziet er goed uit

Klein foutje maar zeer correct opgelost.

Een aantal vensterbanken Besteld voor diverse kozijnen. Keurig geleverd voor de deur. Inmiddels al een en ander geplaatst. Ziet er erg mooi uit. Heel blij mee!

Duidelijk proces

Nadat ik een bericht had achtergelaten op de website, kreeg ik een offerte met directe betaallink in mijn mailbox. Dit maakte de aankoop makkelijk. Daarna werd er goed gecommuniceerd over de levering. Niets op aan te merken dus, maar ook geen ‘wow-beleving’. Persoonlijk contact/advies en tips over het zelfs plaatsen van de vensterbank zouden mij nóg blijer hebben gemaakt.

Prettige communicatie, flexibel en goed product

Met een telefoontje en email een maat dorpel in afwijkende maten laten maken. Soepel en goede kwaliteit.

Mooi bedrijf, perfecte levering en vriendelijk personeel

Ben zeer tevreden met mijn blad. Niets aan te merken op dit bedrijf. Mooie showroom ook, met prachtige tuinmeubelen. Aanrader!

Kwaliteit goed, service matig

Bestelde dorpels waren niet binnen de gestelde termijn van 14 werkdagen klaar. Heb er na 18 werkdagen nog achteraan moeten bellen, geen notificatie. Bij ophalen kon mijn order niet gevonden worden, duurde behoorlijk lang allemaal. Nu snap ik dat een klein ordertje van 2 dorpels misschien niet interessant is, maar als je aan het bouwen bent is het best vervelend als je niet van levertijden op aan kunt. De kwaliteit van de dorpels is overigens prima.

Goede communicatie

Klantviendelijk

Mooi product

Mooie vensterbank, en snel geleverd.

Gewoon top service

Prima website, op maat bestellen, zo afhalen. Wat wil je meer? Toonvoorbeeld voor heel wat andere zaken!

Uitstekende service

Zeer tevreden over dit bedrijf

Keurig geregeld

Keurig geregeld

Tekening in PDF gestuurd. Meteen offerte met geschatte levertijd. Keurig netjes op pallet het hardsteen thuis geleverd.

Behulpzaam, flexibel, komen afspraken na

Netjes geholpen. Wijzigingen in bestelling geen probleem mits tijdig doorgeven. Vriendelijk en deskundig personeel.

Goed product en uitstekende service

Mooie vensterbank besteld volgende bestelling worden de raamdorpels

Topproduct en topservice bij zowel het online bestellen als het afhalen

Wat is dat lastig kiezen: van een plaatje op het internet... Wat zal uiteindelijk geleverd worden en voldoet dat aan mijn verwachtingen? Op hoop van zegen, maar mijn verwachtingen zijn overtroffen! Wat een plaatjes van vensterbanken zijn er gemaakt. En wat fijn dat er echt rekening kon worden gehouden met de planning van de verbouwing. Doe daar nog een vrolijke medewerker bij het afhalen van de vensterbanken bij en je hebt de perfecte mix tot succes!

Prima product en prima prijs

Goed product en kwaliteit voor deze prijs

Prijs kwaliteit top!

We zijn netjes geholpen en ondanks de corona is alles binnen de aangegeven tijd geleverd. Wel duurde het even voordat er iemand naar ons toe kwam. (De winkel was helemaal leeg/stil) We waren bijna weer weggegaan.

goed.

Goed.

Goed meegedacht

Op de site had ik wat producten samengesteld die achteraf niet op elkaar bleken te passen. hier werd ik netjes over opgebeld en het werd gelijk aangepast. Goede service en contact

Prima ervaring, snelle levering goed product.

De site is duidelijk en overzichtelijk. Geen verassingen dus. Ook was het product snel binnen en precies zoals ik besteld had.

Fijn bedrijf met aandacht voor hun klanten en een goede levering !

Naast de standaard producten ook nog een deel maatwerk ontvangen. Dank daar voor Jens.

Prima website en vriendelijk personeel, prima product

Hawk heeft 2 binnendorpels geleverd van Belgisch hardsteen met perfecte maatvoering zoals ik besteld heb, zeer vriendelijke behandeling door het personeel.

👍

412 De Amert