Fijne service, kwaliteit producten

Mogelijkheden voor vensterbanken zijn zeer goed.

Zowel bij bezoek in de winkel als tijdens het online bestellen valt op dat er veel mogelijk is en dat je meteen ziet wat de uiteindelijke maten worden met afwijkende hoeken. Aflevering snel en goed. Afwerking en kwaliteit van de steen zijn van hoge kwaliteit.

Mooi product en goede service

Website is heel duidelijk dus onze vensterbanken waren zo besteld zelfs met uitsnedes. Communicatie was heel direct zowel via mail als telefoon. En de chauffeur heeft nog geholpen met naar binnen sjouwen dus in 1 woord top.

Duidelijke site en snelle levering

👌

Aardige medewerker en behulpzaam met het inladen

Wij hebben een goede ervaring gehad. Twee schoorsteen afleggers gekocht. Via internet besteld. Dat ging allemaal prima. Voor de keuken hebben we een offerte gevraagd. Dit loopt moeizaam. Na veel bellen nog steeds geen prijsopgave. Jammer!

Perfecte kwaliteit, exacte maatvoering

Het meedenken met de klant voor een perfect resultaat. Al ons hardsteen komt van Hawk. Wij zijn meer dan tevreden.

Goede producten en service.

Mooi product, prima service

Product ziet er mooi uit. Verkeerde maatgevend van mijn kant werd direct gecorrigeerd

Fijn dat ze ook meedenken met de klant.

Goed advies, prettige communicatie en snelle levering

Zeer prettig bedrijf.

Super bedrijf

Goed, uitstekende service en bijzonder vriendelijke en behulpzame mensen.

Goede service, goed product

Mooie producten op maat.

Fijne duidelijke website. Snelle levering. Mooie producten op maat.

Prima totaalervaring!

Goede website, helder advies via de telefoon, betrouwbare levering en product keurig aan de maat. Vriendelijke communicatie en hulp bij het ophalen. Kortom prima totaalervaring.

Goede service, duidelijke website, correct contact

Hardstenen raamdorpels besteld, specifieke maar maar alles keurig in orde. Tot op de laatste millimeter nauwkeurig

Hele goede service!

Product prima op tijd geleverd

Super service en vakmanschap

Je krijgt exact wat je bestelt, just in Time, en indien gewenst telefonisch advies. Echt top geregeld.

Zeer tevreden uitstekend resultaat

Alles volgens afspraak geleverd

Professioneel en betrokken

Goede website, duidelijke prijzen, behulpzaam en snel mijn voordeur dorpel gemaakt

Goede website om je product in te voere

Helaas was de geleverde kit over de datum, dit zou nooit verkocht mogen worden aan een klant!

Nette prijs/ kwaliteit.

Goed, uitstekende service, vriendelijke medewerkers. En keurig afgeleverd op de gevraagde locaties!

Mooi produkt

Levert niet tot aan de deur maar tot aan de stoel/straat. Product perfect.

412 De Amert

Veghel 5462GH