Perfect!

Super mooie producten en vriendelijke mensen.

Flexibel bedrijf, prettig geholpen.

Vlot geholpen, je weet waar je aan toe bent. Levering kunnen aanpassen en versnellen ivm de werkzaamheden thuis, perfect.

Mooi bedrijf alles klopt

Mooie begische hardstenen dorpels besteld .nette service , mooi spul ,maatvast ,mijn klant tevreden.😃

Goede website, snelle levering en uitstekende beschermende verpakking voor de pakketpost. De drempel was exact op maat en prima afgewerkt.

Betrokken hulpvaardige medewerkers.

Was iets mis gegaan met transport. Werd direct een nieuw marmeren blad vervaardigd. Goede communicatie via de telefoon en mail. Zou ik direct weer bestellen.

Mooie produkten, goede prijs!

Mooie produkten voor een goede prijs en aan huis geleverd!

Zeer goede aflevering van het product

Online zeer goed geregeld.

Goede kwaliteit, uitstekende service

Een dorpel op maat besteld, snel geleverd en topkwaliteit! Eerst in de winkel geweest voor advies, snel en vakkundig geholpen.

Uitstekend!

Duidelijke site, goede afhandeling, topproduct - kortom: zeer aanbevelingswaardig!

geen coulance

We hebben dorpels van Belgisch hardsteen besteld en geleverd gekregen. Deze zijn beschadigd geleverd. De transporteur en wij hebben voor 'ontvangst' getekend. Kort daarna, dezelfde dag, is de beschadiging opgemerkt. We hebben direct contact gezocht met Hawk. Zij vonden onze melding met foto te laat en voelen zich niet verantwoordelijk in deze. We zijn hierin enorm teleurgesteld. De dorpels zijn overduidelijk niet goed op de pallet vastgezet. En de bescherming tussen de dorpels was zeer onvoldoende. De dorpels zijn naar alle waarschijnlijkheid tijdens transport met de heftruck gaan schuiven. Tijdens het schuiven zijn er op verschillende plekken stukken hardsteen afgebroken. Hawk wilt de hardstenen dorpels niet innemen en toont verder geen enkele coulance. Dit vinden we beslist geen stijl. We raden dan ook iedereen aan: Doe geen bestelling bij Hawk.

Mooi product en prima geregeld

Fijn adres, ze hebben hun zaken prima op orde hier. We zijn heel tevreden met het product en hoe alles werd afgehandeld.

Makkelijk bestellen, goede service en snelle levering

Mooi natuursteen raamdorpels besteld, makkelijk te bestellen omdat je zelf de juiste afmetingen kunt invoeren. Snel geleverd volgens afspraak.

Geweldig bedrijf

Wij hebben de vensterbanken inmiddels geplaatst en ze passen geweldig. Het geheel is mooi en we zijn zeer tevreden. Ook willen we zeker niet onbenoemd laten de klantvriendelijkheid van het personeel bij Hawk; vanaf de bestelling t/m de afhandeling bij het afhalen was prima in orde. Wij zullen dit zeker aan de familie en kennissen doorgeven als ze de vensterbanken komen bewonderen

Super geholpen en super kwaliteit

Ik had een vraag via de site gedaan en werd meteen gebeld. Super geholpen met het speciaal op maat maken.

geweldig product en perfecte dienstverlening!

het mamermeren blad dat wij besteld hebben is van zeeer mooie kwaliteit, is mooi gepolijst, de aderen zijn mooi en de chauffer die de platen heeft afgeleverd heeft ons fantastisch begeleid met het naar binnen brengen!

Prettig, vlot en kwaliteit

Vriendelijk personeel en snelle service. Door omstandigheden eerder kunnen leveren dan de normale levertijd. Kwalitatief goed in orde.

Goede service en kwalitatief goed product

Top!!!!!

Goede webshop met snel service team!

Bij Hawk natuursteen in het verleden ook een bestelling gedaan. Wederom waren ze de goedkoopste in de artikelen wat we moesten hebben. Op vragen wordt snel en duidelijk gereageerd. Een aanrader voor al uw maatwerk natuursteen!

topbedrijf en het personeel is zeer klantvriendelijk en behulpzaam

afspraken zijn bij Hawk afspraken. wij bevelen dit bedrijf overal aan. bedankt

Prima geholpen, keurige afwikkeling, uitstekend produkt

Goede website, direct de prijzen erbij. Duidelijke afwikkeling, aflevering correct en het belangrijkst een prima product gemaakt volgens de aanvraag.

Super geregeld en hoge kwaliteit van het product

Goede website waar alles in een overzichtelijke structuur is te volgen en naar eigen wens is in te vullen met duidelijke aanwijzingen. Goede kwaliteit van de producten en exact op maat voor een betaalbare prijs.

Professioneel en topkwaliteit

De geleverde producten waren tot op de millimeter nauwkeurig, pasten perfect, waren top afgewerkt en dit alles voor een zeer acceptabele prijs. Zeer zeker een aanrader voor bouwprojecten (vensterbanken, schoorsteenmantels etc.)

Prettig bedrijf om mee te werken

Duidelijke bestel site met maattekeningen van af te nemen producten (alle uitsparingen in millimeters op te geven), redelijk snel geleverd en makkelijk af te halen.

Goede ervaring, tijdig geleverd.

Open tijdens de vakantie periode, fijn dat je ook dan terecht kunt.

Zoals het hoort, precies leveren wat gevraagd wordt: obv duidelijke tekeningen prima kwaliteit tegen goede prijs. Helaas tijdens vakanties was de levering wat minder frequent. Zeer tevreden!

412 De Amert

Veghel 5462GH