goede en vlugge service

wij kwamen binnen en het werd duidelijk gemaakt welke vensterbank geschikt voor ons is i.v.m. de verschillende orchideeen die ik heb en aangezien we ook huisdieren hebben was vrij vlug duidelijk uit welke we nog konden kiezen

Fraaie dorpel snel gemaakt

Fraaie dorpel natuursteen op maat gemaakt en snel geleverd.

Product en communicatie voortreffelijk.

Het komt niet vaak voor dat ik tegen een bedrijf aanloop wat zijn zaken echt voor elkaar heeft. De door ons bestelde tafel is van uitmuntende kwaliteit. Het tussentijds telefonisch contact t.a.v. levering verliep uiterst plezierig. Geen wachttijden!! De chauffeur verdient een dikke pluim. Keurig, accuraat en daarbij een vakman. Compliment aan uw organisatie.

Keurige behaneling vamn mijn opdracht

Netjes verwerken van de opdracht en duidelijke communicatie. Ook bij plaatsen van de order, nog een bevestiging na de aanpassing.

Goed contact,uitleg,en betrokkenheid.

Prima bedrijf

Lieve mensen die met je meedenken.

prima product

mooi product goede en juiste informatie

Kroon op het werk

Keurig op maat geleverd, mooi om mee te werken en heel tevreden klanten. Chapoo.

Prima service!

Bestellen van de plinten ging heel makkelijk. Communicatie over de levering was goed en duidelijk. Levering op afgesproken tijdstip.

Goede service!

Goed bedrijf met erg goede producten.

Fijn dat er meegedacht wordt. We konden de vensterbanken mooi net ff eerder ophalen.

Prima.

Deskundig en klantvriendelijk!

Mooie winkel met goede voorbeelden van materialen. Klantvriendelijk geholpen door medewerkers met veel kennis van zaken. Tijdige levering aan huis tot op de plek waar het natuurstenen blad moet komen. Eveneens klantvriendelijk en deskundig (onderhoud) geholpen. Echt een aanrader dit bedrijf!

Goede site, duidelijke en snelle support via mail.

Prima ervaring. Eventuele volgende bestelling zou ik meteen weer daar doen.

Vriendelijk geholpen, de bestelling was binnen de afgesproken tijd klaar.

Top bedrijf vanaf bestelling tot levering!

Belgisch hardstenen muurafdekkers besteld op maat, tussentijds een paar keer wijzigingen doorgeven, was geen enkel probleem. Goede communicatie per mail met aangepaste tekeningen ter controle. Bij levering een telefoontje van de chauffeur met de vraag waar het gelost mag worden. Maatvoering was allemaal goed. Kortom een 10!

Prima lvering,mooi product!

Goed verpakt tijdens verzending.Goed en mooi product gelijk aan informatie op website

uitstekend advies en begeleiding bij aankoop

uitstekend advies en begeleiding bij aankoop

Super service en advies bij order gevelplinten

Via Google : gevelplinten buitenzijde woning kwam ik bij Hawk natuursteen . De website gaf mij al een goed gevoel. Gunstige prijzen prima kwaliteit en top service !! Hawk een aanrader !!

Mooi materiaal en servies

Zeer goede service, kleine kanttekening levering was voor ons iets onduidelijk maar dat weegt niet op tegen de kwaliteit.

Top! Vakmensen

Mooie natuurstenen muurafdekkers en pilaarpetten gekregen op maat. Goede service qua tekenwerk

Mooi product

Mooi product en goed verpakt verzoneen

De kwaliteit is goed en zeer netjes geholpen door de verkoper en volgens afspraak kon ik het product ophalen zoals afgesproken.

mooie kwaliteit

goed contact mooie kwaliteit en goede levering

Keurig afgeleverd. Mooi en verzorgd product.

Goede communicatie

De Amert 412