Bijzonder goed!

Vriendelijk, behulpzaam, nauwkeurig, netjes, snel, komen afspraken na, denken mee. En geleverd wat we besteld hebben! Ik zou iedereen dit bedrijf kunnen adviseren!

Geweldig luisterend personeel,kwaliteit!

Telefonisch een vensterbank besteld, geen marmer maar een composiet met marmer structuur. Ze hebben ons niet teleurgesteld!! En dit Telefonisch omdat ik niet handig ben met de computer. Ze luisteren zo goed, dat je precies krijg wat je zocht/wilde. Naar een faire prijs.

Professioneel en betrouwbaar

Hele goede ervaring met dit bedrijf. Ze leveren hele mooie kwaliteit natuursteen. Communicatie was ook heel snel en vriendelijk. Een door mij gemaakte fout in de bestelling werd snel gecorrigeerd. Kom hier binnenkort zeker weer!

Snelle service. Product was binnen week klaar.

Heel service gericht, goed info

Ik kreeg gratis monsters mee om thuis te bekijken. Daarna eenvoudig besteld via heldere webwinkel met veel mogelijkheden

Keurig afgewerkt, uitstekende maatvoering en snel bezorgd.

Alles prima

Makkelijke bestelling, top kwaliteit.

Zeer tevreden, prachtige vensterbanken geleverd!

Goede service en product

Snel en vriendelijk. Prima product en levering.

Duidelijke website, makkelijk te bestellen en snelle levering.

Zeer positief

Makkelijk natuursteen te bestellen op de website en levering volgens afspraak

Hawk heeft voor mij een hardstenen dorpel gemaakt (uit 2 delen) voor mijn Garagedeur. Qua uitvoering bleek men meer te kunnen dan de website deed vermoeden. De maatvoering en kwaliteit is uitstekend en binnen een week klaar. Vriendelijke mensen en ook even geholpen met het inladen in de auto. Verbeterpunt zou kunnen zijn, wat meer praktische informatie hoe zo’n dorpel te plaatsen. In tegenstelling tot een vloertegel heeft een dorpel vanwege zijn vorm de neiging te kantelen bij het plaatsen. Daar moet je op voorbereid zijn.

Een dorpel van Hawk, een mooie entree

Goede communicatie vooraf voor de op maat gemaakte dorpel. Vriendelijke en gastvrije ontvangst bij afhalen.

Snelle levering goede communicatie

Fijn, goed en snel geleverd

Geweldig bedrijf

Vriendelijke ontvangst en zijn zeer tevreden over onze bestelling

Zie onder

Producten zijn niet geolied Leverig duurt erg lang

Makkelijk bestellen en snel geleverd. Goed verpakt en duidelijke communicatie voorafgaand aan bezorging.

prachtig aanrechtblad voor goede prijs

alles snel kunnen regelen via email, goed voorgelicht en probleemloos bezorgd tot in de voortuin.

Prachtig materiaal

Snel geleverd. Past precies. Duidelijke communicatie.

Netjes geleverd zonder gebreken

Netjes en snel geleverd en keurige communicatie

De vensterbank maakt de kamer perfect

Goede kwaliteit

Goede kwaliteit werk, snel klaar en vriendelijke service

De titel omschrijft het eigenlijk allemaal al ;) Speciale natuurstenen tegel besteld met gravure voor bij de voordeur. Nette prijs, goede kwaliteit, alles precies op maat en netjes en klantvriendelijk personeel. Zeker een aanrader. Het halve sterretje dat mist, was omdat er een ander lettertype was gekozen voor de gravure. Dit was zichtbaar op de offerte, maar nog beter is om dat soort keuzes expliciet toe te lichten.

Ok

Prefect!!!