Dank jullie wel . Zeer blij mee

Had verkeerde maat opgegeven Heel soepel mee om gegaan Echt super vriendelijk personeel

Advies en levering, Zeer goed

Zeer goed en positief

Leveren goede producten. Bezorgkosten aan de hoge kant.

Prachtig strakke afwerking

Mijn ervaring was positief, relatief snel geleverd en echt een mooi kwaliteitsproduct. Blij met resultaat!

Voor herhaling vatbaar!

Super overzichtelijke site met heldere informatie en toelichtingen om het juiste product te bestellen! Tijdens het wachten op de levering periodiek goed op de hoogte gehouden over de status van de bestelling tot en met de uiteindelijke levering! Hawk is top!

Super goede en snelle service!

Super fijne winkel en hele goede service! We zijn erg goed geholpen.

prima ervaring

Overzichtelijke website met eenvoudige invulmodule. Redelijk snelle levering.

Super goede service!

Zeer netjes en snel geholpen! Dit bedrijf is een aanrader

Perfect!

Goede snelle service, jullie denken mee en geven goed advies! Mooie producten!

prachtig product geleverd

Vensterbanken op maat laten maken.Communicatie was keurig en bij het afhalen van de vensterbanken ook netjes geholpen. Zeker aan te bevelen.

Fijn geholpen en mooi product

In overleg een mooie natuurstenen brievenbus gekocht met gravering. Zeer mooi product en keurig op tijd geleverd.

zeer positief

Goed, correct en zeer klantgericht bedrijf

Goed geregeld allemaal.

Was zeer goed.

betrouwbaar en netjes

Goed ontvangen en een overzichtelijke offerte. Daarna keurig een gereed melding gehad en producten zien er perfect uit

Een pareltje van een bedrijf

In dit geval neem ik toch even de moeite om een review te schrijven, want dit bedrijf heeft het echt uitstekend voor elkaar. Ik wilde een stukje maatwerk en daar hebben ze zeer goede uitleg over gegeven. Door hun advies en met behulp van een paar door hun gemaakte foto’s uit de showroom zag ik dat ik bijna de verkeerde kleur bestelde. Voor het bezorgen werd ik even gebeld om een moment af te spreken. Bezorger was vriendelijk en hielp nog even om alles naar boven te tillen. Al met al: zo’n bedrijf verdient een dikke pluim.

Goede service en opmerkingen over de bestelling die niet volledig was

Zeer prettig

Goede kwaliteit en keurig bezorgd

Ik was wat terughoudend om dergelijke raamdorpels online te bestellen, maar de overzichtelijke site maakte bestellen heel makkelijk. Door de eigen bezorgdienst hoefde ik me geen zorgen te maken over het transport. Keurig afgeleverd en alles precies op maat.

goede communicatie via de computer en perfecte uitleg en informatie in de zaak

na telefonisch informatie te hebben gekregen, heb ik een bezoek gebracht bij uw bedrijf, daar zijn wij perfect op de hoogte gebracht over het bestelde ,de levering en wanneer het gereed zou zijn.dit alls klopte perfect en het geleverde, ziet er prima uit.

Super geregeld

Wat vensterbanken besteld, ik had zelf de order niet goed gecontroleerd dus niet alles paste. Ik ben er mee terug gegaan en ze hebben direct alles op maat gezaagd. Super

Levering ging volgens verwachting.

Levering verliep prima. Product, de dorpel, was goed ingepakt en werd binnen de aangegeven dagen bezorgd. Ideaal is dat je je bestelling eerst kan laten toetsen voordat je betaald. Zodra alles akkoord is sturen ze een betaal verzoek. Let op dat je dit wel aanvinkt in de bestelstap.

Mooie produkten, goede prijs en fijn personeel!

Keurig geholpen met uitzoeken van onze vensterbanken. Later toch nog een wijziging door moeten voeren in de order, ging probleemloos gelukkig. Wij zijn enthousiast en als we nog eens wat nodig hebben, rijden we graag een uurtje naar Hawk!

Goede prijs/kwaliteit verhouding met goede service

Na veel rond bellen, was Hawk Natuursteen de goedkoopste aanbieder. Alles wat geregeld moest worden, is perfect gegaan.

Mooie producten en snelle levering!

Geweldig service

Twee vensterbanken bestel voor de zolder kamers. een van de vensterbank had een hele kleine beschadiging. Na het sturen van een e-mail met een foto, werd meteen een nieuwe bestelling geplaats en binnen een week geleverd. Top service.

De Amert 412

5462GH Veghel