Mooie kwaliteit vensterbanken

We hebben granieten vensterbanken besteld. Ze zijn heel mooi en waren snel geleverd!

In de showroom en bij de aflevering zijn wij atop geholpen

Ik zou alleen wel de mensen eerst de uitgewerkte tekeningen ter controle sturen i.p.v. na dat ze eerst afgerekend hebben. dat schep toch net wat meer vertrouwen.

Bovenverwachting goed

Al heel vaak steen besteld, altijd goed, altijd snel, altijd behulpzaam. Bij afhalen ook nooit te beroerd om even een handje te helpen. Fijne website en goede prijzen

Super service

Personeel zeer vriendelijk, extra tekening van sommige producten toegestuurd gekregen voor controle en volgens afspraak geleverd

Snel geleverd en goed op maat

Zie titel

Grote sortering en vriendelijke prijzen

Elders was de maat die ik nodig had niet verkrijgbaar. Bij Hawk geen probleem.

Super fijn bedrijf

Ik had de vensterbank veel te vroeg besteld. Hawk heeft hem netjes in de opslag gehouden en keurig samen met mij in de auto geschoven. De vensterbak staat prachtig!

uitmuntende service

uitmuntende service en levering ruim binnen de beloofde termijn, conform de specificaties

Goed!

Makkelijke site, goede hulp bij vragen per telefoon. Ik had een natuursteen trap (delen) besteld. Alles was binnen de tijd klaar. Zou zo weer bestellen!

Perfect geregeld maatwerk

Zeer vriendelijk en behulpzaam. Stukje vakwerk.

Snel geregeld en top service

Geleverd zoals verwacht

Prima natuursteen vensterbank van Hawk natuursteen ontvangen. Voldoet aan de verwachtingen.

Alles super snel en goed gemaakt.

Service service service

Heel tevreden, correcte nette afhandeling, vriendelijk, klantgericht. En....goede kwaliteit. Wat wil je nog meer.

Snelle levering, past perfect

Heel goed.

Goede service.

Prima levering, alleen geen bericht gehad wanneer het geleverd zou worden.

Duidelijk en goed

Duidelijke manier van bestellen en de maten doorgeven. Goede communicatie. Mooie dorpel.

best

super service

Net niet goed

Heb een vensterbank Die uit meerdere stukken gemaakt is Dit niet eerder gehad bij jullie Niet helemaal tevreden Jammer Al eerder producten van jullie gehad Deze waren veel beter

Goed materiaal. Super

Echt kwaliteits spul..

Niks op aan te merken.

Wij hebben raamdorpels besteld. Online bestellen kan ook prima, maar ik had nog wat vragen over de maten. Telefonisch contact opgenomen en spoedig geholpen. Zelfs nog een beter alternatief aanbevolen. Levering volgens afspraak. Blij mee!

Prijs kwaliteit verhouding is top

Enthousiast personeel en hartelijk ontvangen. Goed advies voor onderhoud van het natuursteen. Gemakkelijk programma op hun website voor het opgegeven van de maten natuursteen, wel eerst even goed kijken hoe dat zit, als je het eenmaal doorhebt is het logisch. Het wordt dan ook exact op die maat gezaagd.

Top bedrijf

Heel veel keuzes, zodat je altijd slaagt. Met mijn vensterbanken was alles mogelijk wat betreft maatvoering. Je krijgt een duidelijke offerte en een zeer gedetailleerd tekening.

De Amert 412

5462GH Veghel