Ik wilde graag van het merk Diresco een composieten blad een specifieke kleur dat aansluit bij mijn keuken. Hawk kon deze leveren maar voerde het niet in het assortiment. Ze hebben speciaal deze kleur voor mij besteld en we konden samen tot een goede prijs komen. Bij productie ging er per ongeluk iets mis dit hebben we samen goed weten op te lossen waardoor het resultaat voor beide partijen top is! De bezorger, eigen persooneel, was erg vriendelijk en behulpzaam. Hij gaf nog wat tips voor het plaatsen dat ik zelf ging doen.

Precies als verwacht

Vensterbank op maat. Vele mogelijkheden. Past perfect en volgens afspraak. Innen agestelde termijn klaar

Perfect verlopen

Gebeld hoe het met de levering stond, netjes te woord gestaan. zat wel vertraging in de levering, was voor mij geen probleem. produkt voldoet volgens specificaties. bedankt

Prima, betrokken mensen

er was betrokkenheid bij het samenstellen van een pakket, hulde aan Jens. Verkopen kan iedereen, maar helpen en meedenken is altijd minder, dit was een prima contact. Vrolijke en service gerichte bezorger!

Prettig

Communicatie om tot het juiste produkt te komen was heel goed. Na de bekende levertijd het produkt ontvangen. Dit was zeer goed verpakt. We zijn er heel blij mee. Een verrassende en positieve ervaring om bij Hawk Natuursteen iets te bestellen.

Behulpzaam

Alle afspraken nakomen en goed materiaal leveren

Eerst proefmodel gevraagd, daarna de order en geleverd conform afspraak. Dit alles netjes en op tijd.

alles volgens afspraak en goed doorgenomen aan het begin.

alles was goed doorgenomen aan het begin en goed afgesproken. Prijs ook goed, levering op tijd. zeker een aanrader! bedankt

Uitstekende ervaring

Prima kwaliteit, zowel van het product, de website en de verpakking. Ik zou dit bedrijf zeker aanraden.

super

top webshop, helder, duidelijk en overzichtelijk.

Snel gekocht, snel geleverd

Vensterbanken gekocht, geheel naar wens en snel geleverd

Alles geleverd conform afspraak

Hawk Natuursteen overlegt goed om misverstanden te voorkomen. Het juiste product is geleverd.

Prima aan de telefoon enaan de afhandeling

Ik ben uitstekend geholpen en er is energie in gestoken om het snel te leveren . Prima ervaring Ga nog veel meer bestellen

Goede kwaliteit en snel geleverd! (5 werkdagen)

Mijn ervaring is zeer positief. Lang gezocht naar vensterbanken. Veel bedrijven verkopen marmercomposiet, ook bij Hawk. Vele bedrijven hebben een levertijd van 4 tot 6 weken. Zo veel tijd had ik niet. Bij Hawk zeiden ze maximaal 8 werkdagen. Direct naar de showroom gereden in Veghel om steensoort uit te kiezen. Voldoende keuze! Na keuze gemaakt te hebben, is een order aangemaakt. En is zowel direct proces in gang gezet. En ja hoor, na 5 werkdagen waren ze al klaar. Top kwaliteit product, goede prijzen en snel geleverd. Groetjes Fam. Tosun

Perfect geregeld

Alles was goed en denken goed mee met de klant

Goede service, goed product

top

fijn bedrijf om zaken mee te doen

perfecte uitvoering

mm

goed bedrijf betaalbaar en komen de afspraken

Goed en prettig bedrijf is betaalbaar en komen de afspraken na

Vlotte en goede service

Alles was heel duidelijk en vlot om te bestellen. Ook de service en levering achteraf verliep goed en vlot.

Superfijne communicatie en afhandeling!

Prettige ervaring: goed communicatie, snel ook en fijn product!

Snelle offerte goede prijzen goede levertijd

Snelle offerte goede prijzen goede levertijd

Prima, alles volgens afspraak.

Mooi geleverd België hardsteen (maatwerk)

Heel tevreden

Duidelijke communicatie en hele snelle levering. Heel blij met de producten! (Vensterbanken)

Overzichtelijke site

Fijne verzichtelijke site waar je makkelijk op kunt bestellen. Contact is ook goed.

De Amert 412

5462GH Veghel