Fijn bedrijf wat meedenkt

Had met spoed een aantal hardstenen vensterbanken nodig In plaats van 10 werkdagen 4 werkdagen Super Zou dit bedrijf bij iedereen aanbevelen

prettige mail communicatie

Via de mail een granieten venster bank besteld. Ik had meerdere vragen en deze werden elke keer snel en adequaat beantwoord. Met uiteindelijk een mooi resultaat.

Super goed

Zeer goed alles stond netjes klaar bij afhalen

Mooie stoere vensterbank

Mooi stuk steen, snel geleverd.

Al vaker hardsteen bij Hawk besteld en wederom TOP!

Prima!!

Volgens afspraak goed en netjes afgeleverd.

goede website met veel keuze en opties!

goed en netjes geholpen. mooi materiaal en snel klaar

Deskundig en vriendelijke hulp

heel blij met het advies en resultaat

Excellent service. Thanks

Uitstekend service en kwaliteit!

De website is erg gebruiksvriendelijk, het zoeken en bestellen van de gewenste producten ging daardoor voorspoedig. Direct wordt er per mail een bevestiging gestuurd, ook wanneer de betaling ontvangen is wordt dit bevestigd. Communicatie was top! Levertijden worden ook waargemaakt. De vensterbanken waren volledig naar wens. Ik ben ontzettend te spreken over Hawk natuursteen. Mijn zusje is ook druk aan het verbouwen en ik heb Hawk van harte aanbevolen aan haar!

super firma

Voor de renovatie van een schouw rond de hout kachel. Hiervoor zwart natuursteen besteld, in veel verschillende maten. En echt ieder onderdeel tot op de mm geleverd. Zeer goede service.

Perfect gemaakt

Goed bedrijf

Goed en snel geleverd

Goed advies en exact op maat.

Ik had door onze eigen fout eigenlijk te laat aan vensterbanken voor de woning gedacht. Na het doorvoeren van de bestellingen en telefonisch contact opnemen met Hawk hebben ze er voor gezorgd dat wij de vensterbanken met 3 dagen in huis hadden. Super geregeld! En de vensterbanken zijn prachtig

Snel en goed geholpen

Goed geïnformeerd en geholpen

Kwaliteit!

Snelle levering van een mooi stuk natuursteen! Mooi afgewerkt!

Topbedrijf

Precies het product gekregen zoals omschreven op internet. Ze klantvriendelijk geholpen zowel aan de telefoon als in persoon. Zeer klantgericht geholpen denken echt met je mee. Zijn niet beroerd om nog een keer iets uit te leggen als je het niet gelijk begrijpt. Hebben echt geweldig mooie producten!!

Perfect op maat en snel klaar

Een van de weinige waar je online per millimeter je maatvoering in kan vullen, in plaats van per centimeter. En het klopt precies. Nette prijzen maar vooral een net product en het was snel klaar (binnen een week). Verzendkosten vonden we wel aan de hoge kant dus hebben we het zelf even opgehaald. Werd netjes in de auto gezet voor ons. Fijn!

Perfect jullie worden onze vaste leverancier

Overzichtelijk site en prima service

goede service en snelle levering

Op email wordt snel gereageerd, ook nog een wijziging gemaakt na bestelling om de vensterbanken te laten leveren ipv zelf ophalen en dit werd allemaal zonder problemen snel afgehandeld. Ook de levering was er binnen 7 werkdagen. Een tevreden klant!

Geleverd volgens bestelling en kwalitatief prima in orde

Super mooi

Product zeer mooi, perfect op maat gemaakt.

Prima service verlening!

Bestelde was mooi voor elkaar

De Amert 412

5462GH Veghel