Prima werk geleverd

Snelle levering, goed product. Goede communicatie!

Zeer nauwkeurige maatvoering, snelle levering

Enige tip: laat even weten, via de mail, dat de levering eraan komt. Jullie stonden nu zomaar voor de deur, gelukkig was ik thuis.

Snel en goed

We zaten met een deadline. De vensterbanken zijn op tijd geleverd en de communicatie via telefoon was prettig. De status updates via de site waren niet geüpdate, anders was het 5 sterren.

Moeiteloos

Perfect !

Prima service en snel geleverd

Als hierboven beschreven

Klantgerichte onderneming

Goede ondersteuning bij maken van materiaal en maat keuzes.

Erg vriendelijk, meedenkend en servicegericht bedrijf!

Mooie bladen laten maken voor mijn buitenkeuken met een uitsparing voor een Big Green Egg. Alles past precies en is netjes afgewerkt. Erg behulpzaam en bij ophalen werd de pallet netjes in mijn aanhanger gezet.

Snel en goed verpakt

Snel en dus binnen de gewenste levertijd geleverd. Mooi gemaakt en keurig afgewerkt.

Prima product met snelle levering

Een natuursteen dorpel besteld, na een paar dagen al klaar. Dorpel ziet er prima uit, ben een tevreden klant.

Snel, goed, vriendelijk!

Goede website, snelle opvolging en levering. Vriendelijke mensen ( heb de dorpel zelf opgehaald ).

Vriendelijk, behulpzaam en snel.

Bestelling online geplaatst en snel melding gehad om het product op te halen. Bij het ophalen hulp gekregen van de werknemers met het veilig laden van de stenen.

Top.

Goede service en mooi materiaal. Alleen zou het fijn zijn dat als je voor een behoorlijk bedrag besteld ze ook kostenloos zouden kunnen leveren.

Top service !!!

Snelle levering !!!

Zeer positief

Duidelijke website, en mooi op tijd geleverd! Heel mooi materiaal

Een aanrader voor een amateur klusser.

Complimenten voor de website. Als leek, werd ik effectief de weg gewezen in de maatvoering voor onze granieten vensterbank. Ook het telefonisch contact was prettig en duidelijk in de beantwoording van mijn vragen.

Snel een prachtige vensterbank

Via de site een vensterbank besteld en deze was ontzettend snel klaar. Het ophalen ging prima en ik heb nu een prachtige vensterbank

Mooie granieten vensterbank voor goede prijs

Goede kwaliteit, goede prijs, goed op de hoogte gehouden, goede aflevering van het product

Prima, ziet er keurig uit en correcte levering

Prima, ziet er keurig uit en correcte levering

Top geregeld ondanks de Coronatijd!

Mooi product en perfect op maat!

Makkelijk besteld en snel geleverd

Het bestellen ging prima, de keuze ruim. Prijs is goed. Super goed en stevig verpakt.

Uitstekende service en communicatie

Wij bestelden op aanraden van onze zoon ,die hier alle raam tablets voor hun nieuwe woning had besteld ,anders zijn we wat terughoudend met bestellen zulke dingen ,maar we zagen dat het goed was...dus Wij zijn erg blij met het mooie raamtablet ,netjes geleverd ,prima kwaliteit .

Niets op aan te merken

Heel erg goed

Tevreden

Supermooi materiaal.Snelle levertijden van maatwerk. Bestelde lijm was niet meegeleverd maar is netjes nageleverd via DPD. Een aanrader!

Wat een super service!!!

Vakwerk, hele fijne communicatie en snel klaar. Zeker in de toekomst voor herhaling vatbaar.

De Amert 412

5462GH Veghel