....

Uitstekende kwaliteit van het geleverde product en goede service!

Kwaliteit hoog snel geleverd

Goede communicatie en advies. Blad in 10 dagen af en keurig verpakt geleverd. Kwaliteit en levering volgens afspraak.

Prima ervaring!

Alles met mijn bestelling verliep zoals het hoort: netjes antwoord op mijn vragen per mail, verzonden binnen de aangegeven termijn en het pakket (een hardstenen dorpel) was goed beschermd verpakt. Geen klachten dus ;-)

Helemaal top

Mooi product

Snel goed

Belgisch hardsteen dorpels vensterbanken, en werkblad. Snel klaar, goede kwaliteit zeer goede prijs. Zonder problemen af te halen. Afgelopen jaren meerdere keren natuursteen laten maken, en erg tevreden.

Kwalitatief en snel

De bestelde dorpel is van prima kwaliteit en juist op maat gemaakt. De levering was vrij vlug.

Snelle afhandeling en goede service

Netjes binnen 10 werkdagen na bestellen de vensterbanken geleverd gekregen. Na het online bestellen werden we gelijk gebeld om het één en ander te bespreken voordat de bestelling daadwerkelijk werd doorgevoerd. Ze gaven goed telefonisch advies over bepaalde zaken. We zijn erg blij met de vensterbanken!

Vlot en naar verwachting geleverd. Vriendelijk geholpen tijdens laden.

Vriendelijk en vlot geholpen. Alles was precies zoals gewenst.

Na wat onduidelijkheden betreffende het lezen van de tekening, ben ik uitstekend geholpen

Gekregen wat we hadden besteld

Alles wat we online hadden besteld is goed aangekomen.

duidelijkheid en goede klare communicatie

goede duidelijke offerte, correcte en snelle reacties op mails

Prima kwaliteit

Prima service.

Praktisch en meedenkend bedrijf.

vlotte levering

Exact gedaan wat ik wenste

U wilt uw service verbeteren? Waarom? Wat al excellent is, hoeft niet te worden verbeterd.

Prima werkblad, precies volgens afspraak!

Heb eerder al besteld bij jullie (tuintafels). Ik was deze keer wel minder blij met bezorging. Zouden 's morgens komen, kwamen 's middags. Met een enorme vrachtwagen die eigenlijk niet past op onze landweg en mopperden daarover. Werd niet naar binnen gebracht, verder ok hoor. Maar ik heb dus veel liever dat jullie zelf bezorgen!

Een zeer prettige ervaring

Goed advies goede service. Goede oplossingen bij problemen. En bovendien super snel geleverd en het natuursteen is prachtig.

Prima service en mooi product.

We zijn heel tevreden met de raamdorpels. Ze zien er mooi uit en zijn snel opgeleverd. We hebben de dorpels opgehaald en zijn heel vriendelijk ontvangen. Een prima service!

Goede service en snelle levering

De door mij bestelde producten waren snel klaar voor afhaling. Eenmaal thuis ontdekte ik dat een product drie mm te groot was en bij mij niet paste. Toen ik daar over belde en mailde werd verteld dat dit binnen de marge was maar dat ze het gratis aanpaste als ik terug kwam met het product. Uiteindelijk hebben ze het netjes opgelost en past mijn vensterbank nu precies. Mijn tip is; om deze toegestane afwijking van drie mm aan te geven op de bestelpagina waar een klant zijn gewenste maten invult. Nu staat deze regel onder het kopje onjuist artikel bij klantenservice op de site en daar had ik niet gekeken.

Mooi natuursteen en klantvriendelijk bedrijf

Mooie natuurstenen dorpel besteld. Het bedrijf is heel klantvriendelijk en denkt mee. Her werd ook snel geleverd en de bezorging door de vervoerder was top.

Volgens afspraak keurig netjes geleverd

Super netjes afgeleverd volgens afgesproken levertijd

Prettige dienstverlening en deskundig geholpen

Via internet ben ik bij Hawk Natuursteen uitgekomen voor het op maat maken van een dorpel in de badkamer. Zeer prettig en deskundig geholpen met goed advies op maat. Ook de juiste dorpel aangeraden, vanwege vocht en andere bijkomende zaken. Besteld en keurig binnen de gecommuniceerde 10 dagen gereed en kunnen ophalen. Vriendelijk, snel en deskundig!

Snel en goed

Ik had een spoedbestelling van enkele dagen. Ze waren bereid mee te denken en hebben een mooie dorpel geleverd. De web-interface maakte het inzichtelijk en was uiteindelijk een groot deel van de reden om hier te bestellen 5/5. Suzanne was ook top!

Mooie plinten.

Aardige mensen. Tevreden met de plinten.

Ik heb er een composieten vensterbank besteld. Er moest ook een stukje uitgezaagd worden, niet helemaal standaard. Vensterbank is keurig geleverd, maten kloppen precies, heel nauwkeurig. Helemaal tevreden! Heel klantvriendelijk trouwens ook!

De Amert 412

5462GH Veghel