Super natuursteen dorpel en snelle service en spoed levering

Hadden met spoed natuursteen dorpel nodig. Besteld, even nagebeld en zelfde dag verzonden. TOP!

Een tevreden klant

Wij zijn goed geholpen met het bestelproces en het resultaat mag er zijn!

goed. Levert wat je besteld hebt keurig op tijd. Mooi materiaal

Uitstekend en snel geleverd

Uitstekend en snel geleverd

Mooie kwaliteit en een vlotte levering. Dik tevreden.

Mooie kwaliteit en een vlotte levering. Dik tevreden.

Duidelijke site en opdrachtbevestiging

Eenvoudig je materiaal kiezen en maten invoeren, echt top! Binnen een week was het klaar, dus ook nog eens snel geregeld, aanrader!

Netjes op maat

Netjes op gekozen maat. Klaar binnen 8 werkdagen, Planning levering moesten we achteraan. Dorpel onafgedekt vervoerd en geleverd. Na verwijderen stoflaag bleken er 3 “olie” vlekjes op te zitten Beter om iets ingepakt te vervoeren

Gewoon goed

Alles volgens afspraak

Mooie producten en supersnel geleverd.

Duidelijke site. Goed uitgelegd (ook voor een leek) Snel besteld en supersnel geleverd. En ook precies op maat.

Snelle levering echt top

Overzichtelijk website, snelle reactie op mail, keuze was snel gemaakt met de geleverde samples, bestelling op tijd klaar.

Netjes behulpzaam en eerder klaar dan verw.

Niet goedkoop maar... Netjes geholpen, mee gedacht en gerealiseerd. Ook nog eens eerder klaar dan de 8 dagen die waren opgegeven. En het ziet er super uit! Top. Zeker aan te bevelen

Snelle en goede service

Overzichtelijke website, snelle service van samples en bestelling. Na telefonisch overleg, konden we de bestelling zelfs eerder ophalen dan verwacht!

Top top top zeer snelle levering

Goedkoop en snelle levering

Super helemaal geen probleem

Mijn ervaring was kort maar krachtig ik was precise donderdagmorgen om 08.00 ik heb mij besteling opgehaald en om 08.10 zat ik weer in de auto op de terugweg

Goed meegedacht en snel geholpen

Goede service, na bestelling tekening via mail zodat je eea kan controleren. Na telefonisch contact nog een aanpassing gedaan waar ik niet aan gedacht had.

Super contact met de verkoop

Vriendelijke en vakkundige mensen die mij geholpen hebben

Goede uitleg, goede communicatie, snelle levering, mooi materiaal

Goede website waarop ik mijn bestelling kon plaatsen. Na overleg en nader advies is die nog iets aangepast waardoor die beter aan mijn wensen voldeed. Verder ook alles keurig geregeld, inclusief de levering.

geweldig

materiaal ziet echt heel netjes uit. ook is het contact heel netjes en soepel

Van begin tot eind prima. Na bestelling tekening gekregen met de exacte maten die ik had opgegeven en welke zijkanten van de dorpel moeten worden afgewerkt. Dit kon ik eenvoudig laten wijzigen. Transportkosten vond ik wel erg hoog maar zal wel normaal zijn in deze branche. Ik had er een ritje van Groningen naar Veghel voor over omdat ik toch in de buurt was. Verder niets dan lof, dorpel is prachtig afgewerkt.

Snelle nauwkeurige service

Vensterbanken besteld, we krijgen een vontrole mail of onze ingevoerde maten kloppen. Na ons akkoord was de bestelling zeer snel klaar. Heel fijn!

Alles volgend de afspraak

Snel klaar, mooi product, vriendelijke mensen

Een dorpel op maat gemaakt, 1600mm x 155 mm x 40 mm. Kosten € 135. Op zaterdag besteld en kon t op woensdag al afhalen. We werden vriendelijk ontvangen in de winkel en ook bij het ophalen werd ik vriendelijk en behulpzaam ontvangen.

Goede en mooie kwaliteit steen

Prima leveringstermijn voor materiaal op maat en prachtige kwaliteit.

Snel en keurig geleverd

Vensterbanken besteld en binnen 1 week geleverd gekregen, keurig afgewerkt en op maat.

De Amert 412

5462GH Veghel