Goede communicatie

Klantviendelijk

Mooi product

Mooie vensterbank, en snel geleverd.

Gewoon top service

Prima website, op maat bestellen, zo afhalen. Wat wil je meer? Toonvoorbeeld voor heel wat andere zaken!

Uitstekende service

Zeer tevreden over dit bedrijf

Keurig geregeld

Keurig geregeld

Tekening in PDF gestuurd. Meteen offerte met geschatte levertijd. Keurig netjes op pallet het hardsteen thuis geleverd.

Behulpzaam, flexibel, komen afspraken na

Netjes geholpen. Wijzigingen in bestelling geen probleem mits tijdig doorgeven. Vriendelijk en deskundig personeel.

Goed product en uitstekende service

Mooie vensterbank besteld volgende bestelling worden de raamdorpels

Topproduct en topservice bij zowel het online bestellen als het afhalen

Wat is dat lastig kiezen: van een plaatje op het internet... Wat zal uiteindelijk geleverd worden en voldoet dat aan mijn verwachtingen? Op hoop van zegen, maar mijn verwachtingen zijn overtroffen! Wat een plaatjes van vensterbanken zijn er gemaakt. En wat fijn dat er echt rekening kon worden gehouden met de planning van de verbouwing. Doe daar nog een vrolijke medewerker bij het afhalen van de vensterbanken bij en je hebt de perfecte mix tot succes!

Prima product en prima prijs

Goed product en kwaliteit voor deze prijs

Prijs kwaliteit top!

We zijn netjes geholpen en ondanks de corona is alles binnen de aangegeven tijd geleverd. Wel duurde het even voordat er iemand naar ons toe kwam. (De winkel was helemaal leeg/stil) We waren bijna weer weggegaan.

goed.

Goed.

Goed meegedacht

Op de site had ik wat producten samengesteld die achteraf niet op elkaar bleken te passen. hier werd ik netjes over opgebeld en het werd gelijk aangepast. Goede service en contact

Prima ervaring, snelle levering goed product.

De site is duidelijk en overzichtelijk. Geen verassingen dus. Ook was het product snel binnen en precies zoals ik besteld had.

Fijn bedrijf met aandacht voor hun klanten en een goede levering !

Naast de standaard producten ook nog een deel maatwerk ontvangen. Dank daar voor Jens.

Prima website en vriendelijk personeel, prima product

Hawk heeft 2 binnendorpels geleverd van Belgisch hardsteen met perfecte maatvoering zoals ik besteld heb, zeer vriendelijke behandeling door het personeel.

👍

Snelle levering, mooi product

Ook bij een verandering van de bestelling zijn wij goed, snel en klantvriendelijk geholpen!

Prima kwaliteit en op tijd geleverd

Niks mis mee, bedrijf levert conform afspraak en prima prijs

Goede service, mooi materiaal, zeer tevreden!

De bestelling kwam gelukkig snel, ruim voor de 14 dagen waarbinnen ze aangeven. Mooi materiaal, goede service. Van harte aanbevolen! Een heel tevreden klant, Anneke

Top producten

Kwam na circa twee. Weken en paste perfect

Makkelijk bestellen. Extra telefonisch overleg en snelle levering

geweldig

de aflevering van onze tuinset met graniete blad is vakkundig geplaatst de man die het kwam plaatsen heeft er al zijn energie er in gestoken en luister goed naar de klant (het was top )

Perfect, super snelle levering!

Perfect, super snelle levering!

Netjes en goed

Word goed geholpen en zeer flexibel met uitleg over hun producten

De Amert 412

5462GH Veghel