Pluspunten

Goede service, duidelijke informatie voorziening.

Pluspunten

Duidelijke offerte, leveringtijd volgens afgesproken datum. Bij het afhalen van de materialen is het personeel zeer behulpzaam bij het inladen, geweldig.

Helaas is de offerte blijven liggen, na een telefoontje is de offerte direct gemaakt.

Pluspunten

Super snelle service voor maatwerk dorpel, dank je wel !!

Pluspunten

Duidelijke website , met duidelijke terugkoppeling , als iets niet duidelijk is kan je telefoneren.

Ik heb niets kunnen vinden

Pluspunten

Nakomen afspraken Snelle en goede service

Pluspunten

snelle levering conform de afspraak. goede site en een van de weinige bedrijven die hoge dorpels kan leveren in verschillende maten

gewoon zo doorgaan

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede website, levertijd zoals opgegeven, product mooi.

Ruimere openingstijden,

Pluspunten

Vlotte levering. Ik had en kleine aanpassing, dit is zonder verdere verrekening keurig uitgevoerd. Betaling zowel door mij als door de aannemer gedaan. Dit is vlot afgehandeld. Prima en betrouwbaar bedrijf!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede service.

Pluspunten

Heel duidelijke site / ook goed telefonisch contact / concurrerende prijs / prettige mensen / afspraken worden nagekomen / keurige rekening met details en tekeningen / ook fysiek mooi bedrijf / goed georganiseerd

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Vriendelijk Levert kwaliteit

Communicatie omtrent levering kan beter

Pluspunten

goede en betaalbare producten, correcte levering

Pluspunten

super product,goede maatvoering!

Leveringskosten zijn extreem hoog

Pluspunten

We zijn goed geholpen en er werd echt meegedacht over de plaatsing van het keukenblad van Belgisch hardsteen. Alle inspanningen hebben geresulteerd in een prachtig blad.

Pluspunten

Tot nu toe 2x een levering Bassalt sluitstenen ontvangen. Beide keren keurig verpakt en de stenen waren netjes gezaagd. Zeer tevreden over de kwaliteit.

Iets meer foto's waarin de producten worden toegepast op de website tonen.

Pluspunten

Goede kwaliteit en snelle levering!

Pluspunten

Alles is prima en naar wens verlopen. Snelle aannamen en snelle levering. Zijn erg tevreden met een mooi product. Indien nodig maken we zeker weer gebruikt van dit bedrijf ondanks het een dik uur rijden is van ons adres uit.

Bij de poort het belletje om binnen te komen werkt niet. Is ook niet zo vriendelijk. Maar slechts een heel klein min puntje.

Pluspunten

Vriendelijkse service en gemakkelijk te bereiken. Ik kwam tijdens de pauze aan maar ben goed geholpen. Zonder 'haast-werk'.

Pluspunten

Zeer goede uitleg en betaalbaar, zeer zeker aanbevolen

Pluspunten

snel en duidelijke service. Levert kwaliteit

Pluspunten

Vriendelijk

Pluspunten

Snelle en correcte levering

Pluspunten

Goede service. Vriendelijk te woord gestaan en uitstekend geholpen bij de bestelling + tijdens het ophalen van de dorpels.

Bestellen via de internetsite lukte niet. Lastig om "zagen in verstek" te vinden. Daarom hulp gevraagd via e-mail.

De Amert 412

5462GH Veghel