Pluspunten

zeer snelle levering , de nodige uitleg ook erna . men vrouw heeft volledige artrose rug en operatie niet meer mogelijk , na veel pijnstillers was ze aangenaam verrast want kon weer als mens door de dag en snachts weer beter slapen . Wij hadden voor door de dag nr 1 en voor slapen rode dop

Pluspunten

Goede prodcuten en snelle levering

Pluspunten

Degelijke uitleg en een hart voor hun product

5 stars: perfect, definitely recommended

Positive

This product is very useful for pain relief; both for my severe arthritis and other post-surgery pain as I cannot take strong anti-inflammatories.

Pluspunten

ik als klant dan wil ik enige zins contact met het bedrijf dat ik zaken me doen, en dat is hier goed geregeld moet ik toe geven ze houden contact met je van af het moment dat je order plaats tot dat je hem krijg, en ze doen alles op alles om het goed voor de klant te regelen van A tot Z daar dat naast het topkwaliteit van hun producten met zere scherp prijs.

Verbeterpunten of tips voor dit bedrijf: ik zal het vertellen als ik één vind dat beloof ik.

Pluspunten

snelle survice. ik heb epilepsie en de cbd olie helpt hierbij perfect ik gebruik 1 druppel in de ochtend en 1 voor het slapen gaan en als ik een moment heb dat het niet helemaal goed gaat neem ik 3 druppels en tot nu toe heb ik geen aanvallen meer gehad en gebruik het nu al een tijdje . als ik snel opsta heb ik geen bliksempjes meer in mijn ogen en het wordt ook niet meer zwart voor mijn ogen en heb een hoop rust in mijn hoofd gekregen door de druppels . ik raad dit artikel zeker aan bij mensen met epilepsie

Pluspunten

Pluspunten

Snelle en fijne communicatie snelle levering heb echt het idee dat het wat doet hersenbeschadiging na infarcten

Pluspunten

snelle en corecte levering

geen

Pluspunten

Prettige website Vlotte afhandeling en levering

Grotere verpakkingen

Pluspunten

snelle levering en snel goed contact/reactie per mail.

Pluspunten

Goeie olie met een snelle service

Geen tot nu toe

Pluspunten

Snelle levering en top product! Goede informatie!

Pluspunten

Goed bereikbaar. Snelle levering.

Pluspunten

Heel goede service naverkoop

Pluspunten

Goede voorlichting,geen valse beloftes en snelle levering

Pluspunten

Goede en snelle service. Ook bij een vraag krijg je een duidelijke anrwoord wdten heel goed waar ze over praten.

Geen idee wat er verbeterd zou moten worden.

Pluspunten

eerlijk en prima product en bedrijf, bestelling gaat vlot, zit snel in brievenbus. en ik voel me er stukken beter door, gewoon zen zonder nevenverschijnselen. voor iedereen een aanrader, bij last van stress, menopauze, MS, als je wil stoppen met roken, echt pure luxe, dit product. en goedkoper dan naar de apotheek te moeten voor een of ander probleem.

Pluspunten

snelle en eerlijke servies

10 Rijstenweg A

Eindhoven 5652CG