Pluspunten
CBD-olie goed product! Duidelijke en prettige communicatie
Hi R, Bedankt voor je positieve beoordeling! Fijn om te horen dat je tevreden bent met het product en de communicatie. We doen ons best om alles zo duidelijk en prettig mogelijk te maken! Als je nog vragen hebt, staan we altijd voor je klaar. Vriendelijke groet, Stefanne Braam - Team Cannabisolie.com
Pluspunten
The product they sell is very good quality. Very fast respond when send them an email.
Hi John, Dank je wel voor je review! We zijn blij dat je tevreden bent met de kwaliteit van het product en de snelle reacties via e-mail. We doen ons best om alles zo snel en efficiënt mogelijk te regelen! Als je nog iets nodig hebt, laat het ons gerust weten. Vriendelijke groet, Stefanne Braam - Team Cannabisolie.com
Pluspunten
Zeer snelle levering en uiterst klantvriendelijk ( telefonisch makkelijk te bereiken voor o.a. persoonlijke adviezen ).
VerbeterpuntenEen klein begeleidend schrijven bij het pakketje zou wat leuker overkomen.
Hi Berend, Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je tevreden bent met de snelle levering en de klantvriendelijke service. We nemen je opmerking over het begeleidende schrijven zeker mee voor de toekomst – dat is een goed idee! Als je verder nog vragen hebt of iets nodig hebt, staan we altijd voor je klaar. Vriendelijke groet, Stefanne Braam - Team Cannabisolie.com
Pluspunten
Snelle levering goede producten Prima adviserend consult en prima service
Hi Gert, Bedankt voor je fijne review! Het is geweldig om te horen dat je tevreden bent met zowel de producten als de service. We hopen je in de toekomst weer van dienst te kunnen zijn! Vriendelijke groet, Stefanne Braam - Team Cannabisolie.com
Pluspunten
hele goede service een uitstekend produkt
Verbeterpuntennog niet kunnen ontdekken
Hi Lindt, Dank je wel voor je geweldige beoordeling! Fijn om te horen dat je tevreden bent met zowel de service als het product. We blijven ons best doen om je goed van dienst te zijn! Vriendelijke groet, Stefanne Braam - Team Cannabisolie.com
Pluspunten
Far out the best CBD products you can find online! Nice warm and very helpfull people. Always taking the time for good advice.
VerbeterpuntenKeep up the good work!
Hi Bernardus, Dank je wel voor je fantastische review! We zijn zo blij dat je tevreden bent met onze producten en service. We blijven ons best doen om je de beste ervaring te bieden. Vriendelijke groet, Stefanne Braam - Team Cannabisolie.com
Pluspunten
De CBD is van goede kwaliteit,service is prima,uitleg is ook heel duidelijk.
VerbeterpuntenNiet
Hi G.S., Bedankt voor je positieve review! Fijn om te horen dat je tevreden bent met de kwaliteit van de CBD en onze service. We hopen je in de toekomst weer van dienst te kunnen zijn! Vriendelijke groet, Stefanne Braam - Team Cannabisolie.com
Pluspunten
Goede producten en een snelle levertijd..
Hi Martijn, Bedankt voor je beoordeling! Fijn om te horen dat je tevreden bent met zowel onze producten als de snelle levering. We hopen je in de toekomst weer te mogen helpen! Vriendelijke groet, Stefanne Braam - Team Cannabisolie.com
Pluspunten
Snelle en effectieve levering
VerbeterpuntenGeen
Hi Peggy, Bedankt voor je positieve beoordeling! We zijn blij dat je tevreden bent met de snelle en effectieve levering. Hopelijk kunnen we je in de toekomst weer van dienst zijn! Vriendelijke groet, Stefanne Braam - Team Cannabisolie.com
Hi, Bedankt voor je feedback! We waarderen het dat je de tijd hebt genomen om je ervaring te delen. Als er iets is waar we je in de toekomst beter mee kunnen helpen, laat het ons dan gerust weten. Vriendelijke groet, Stefanne Braam - Team Cannabisolie.com
Pluspunten
Excellent advise and superior knowledge of their product. Great customer service.
VerbeterpuntenNone
Hi Mark, Dank je wel voor je positieve review! We zijn blij dat je tevreden bent met ons advies en de klantenservice. Als je in de toekomst nog vragen hebt, staan we altijd voor je klaar! Vriendelijke groet, Stefanne Braam - Team Cannabisolie.com
Pluspunten
Ik ben erg tevreden!. Veel goedkoper dan andere bedrijven, snelle levering per post en een fijne service!!! Als men mij vraagt waar ik mijn olie koop, dan zal ik dit bedrijf zeker aanbevelen.
Hi Aly, Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent! Bedankt voor de positieve feedback. We doen ons best om alles snel en goed te leveren, en het is geweldig om te weten dat je onze service waardeert. We hopen je in de toekomst weer te mogen helpen! Vriendelijke groet, Stefanne Braam - Team Cannabisolie.com
Pluspunten
Goede en snelle service. Dit product werkt ook beter dan de varianten die je via de drogist kan kopen.
Hi Henk, Bedankt voor je positieve review! Fijn om te horen dat je tevreden bent met zowel de service als het product. We doen ons best om de beste kwaliteit te leveren en het is geweldig om te weten dat het verschil maakt voor jou. Vriendelijke groet, Stefanne Braam - Team Cannabisolie.com
Pluspunten
met Liefde gemaakt! De allerbeste kwaliteit
Hi Miek, Bedankt voor je prachtige review! We zijn blij dat je de kwaliteit van onze producten zo waardeert. We streven er altijd naar om met zorg en liefde het beste voor onze klanten te bieden. Vriendelijke groet, Stefanne Braam - Team Cannabisolie.com
Pluspunten
goede kwaliteit van olie, geen vieze olijfolie smaak zoals bij anderen. goede verzending.
Hi, Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat je tevreden bent met de kwaliteit van onze olie en de verzending. We doen ons best om de best mogelijke ervaring te bieden. Vriendelijke groet, Stefanne Braam - Team Cannabisolie.com
Pluspunten
Snelle levering Goed zuiver product Goede prijs
Hi Marja, Bedankt voor je positieve review! Fijn om te horen dat je tevreden bent met onze snelle levering en de kwaliteit van het product. We doen altijd ons best om een goede prijs-kwaliteitverhouding te bieden. Vriendelijke groet, Stefanne Braam - Team Cannabisolie.com
Pluspunten
Service
Hi Eric, Bedankt voor je 5 sterren! Fijn om te horen dat je tevreden bent met onze service. We doen altijd ons best om de best mogelijke ervaring te bieden! Vriendelijke groet, Stefanne Braam - Team Cannabisolie.com
Pluspunten
Goede service en snelle levering.
Hi, Bedankt voor je 5 sterren! We zijn blij dat je tevreden bent met de service en snelle levering. We hopen je in de toekomst weer van dienst te kunnen zijn! Vriendelijke groet, Stefanne Braam - Team Cannabisolie.com
Pluspunten
Goeie service en goed product. De olie werk perfect, in mijn geval voor exema.
VerbeterpuntenGeen
Hi Sander, Dank je wel voor je 5 sterren! We zijn blij te horen dat de olie goed werkt voor je eczeem. Fijn dat je tevreden bent met de service en het product! We hopen je in de toekomst opnieuw van dienst te mogen zijn! Vriendelijke groet, Stefanne Braam - Team Cannabisolie.com
Pluspunten
Snelle levering en reageren snel en correct wanneer er door de vervoerder toch iets mis gegaan is.
Hi Miriam, Bedankt voor je positieve beoordeling! We zijn blij dat je tevreden bent met de snelle levering en onze klantenservice. Fijn dat we je snel hebben kunnen helpen toen er iets misging met de verzending. We kijken ernaar uit om je in de toekomst weer te mogen helpen! Vriendelijke groet, Stefanne Braam - Team Cannabisolie.com
Pluspunten
Snelle levering, goede service
Hi there, Bedankt voor je fantastische beoordeling! Fijn om te horen dat je tevreden bent met onze snelle levering en service. We hopen je in de toekomst weer van dienst te kunnen zijn! Vriendelijke groet, Stefanne Braam - Team Cannabisolie.com
Pluspunten
Goed advies en een snelle levering.
VerbeterpuntenOp dit moment geen.
Hi Edwin, Bedankt voor je beoordeling! Fijn om te horen dat je tevreden bent met het advies en de snelle levering. Als je in de toekomst nog vragen hebt, staan we voor je klaar! Vriendelijke groet, Stefanne Braam - Team Cannabisolie.com
Pluspunten
Al verschillende keren een bestelling geplaatst, en altijd snelle levering van uitstekende producten.
Bedankt voor je geweldige review, Jef! Fijn om te horen dat je tevreden bent met zowel de snelle levering als de producten. We kijken ernaar uit je weer van dienst te zijn! 😊 Met vriendelijke groet, Stefanne Braam - Team Cannabisolie.com
Pluspunten
Héél snelle levering. Goed product het help mij mijn dagelijks leven aangenamer te maken met veel minder pijn.
Dank je wel voor je positieve review, Etienne! Het is geweldig om te horen dat het product je helpt om je dagelijks leven aangenamer te maken. We zijn blij dat we een verschil kunnen maken! 😊 Met vriendelijke groet, Stefanne Braam - Team Cannabisolie.com
Pluspunten
Méér informatie bij vraag(via mail) vooraleer te bestellen na doorverwijzing heilpraktiker, met duidelijke uitleg over de mogelijke werkingsvelden, doseringen en toepassingen + nodige extra info die je kan aanklikken doorlezen. Ook door reviews te lezen krijg je een ruimer beeld van mogelijkheden en kan je invoelen bij inname of dit ook voor jezelf geldt. Het heeft mij aangezet tot het aanschaffen van een degelijk boek hierover om nog méér informatie te hebben. Snelle levering, bij wijze van spreken de laatste druppel is op en 's anderendaags kan je al voortdoen met je therapie.
VerbeterpuntenVoor mij is het een goede combinatie: informatie en snelle levering met een biologisch én effectief werkzaam en natuurlijk product. Met liefde gemaakt was voor mij dan ook letterlijk'proefbaar'.
Dank je wel voor je uitgebreide review, Erika! Het is geweldig om te horen dat je zowel de informatie als de snelle levering waardeert. We streven er altijd naar om klanten goed te ondersteunen en te voorzien van de juiste middelen. Fijn dat het product jou helpt in je therapie! 😊 Met vriendelijke groet, Stefanne Braam - Team Cannabisolie.com