Pluspunten
Snelle levering. Hoge kwaliteit olie.
VerbeterpuntenVerhogen van cbd%
Bedankt voor je positieve review! Fijn om te horen dat je tevreden bent met de levering en de kwaliteit van de olie. We nemen je suggestie over het verhogen van het CBD-percentage mee voor toekomstige productontwikkeling. 😊 Met vriendelijke groet, Stefanne Braam - Team Cannabisolie.com
Pluspunten
Goeie uitleg en advies.je kan met vragen altijd bellen.ze staan ervoor om mensen te helpen en niet om alleen maar te verkopen.het is een menselijk en sociaal bedrijf.
VerbeterpuntenProbeer net zo met de E mails om te gaan als met een telefonisch contact.
Bedankt voor je geweldige review, Marie! We zijn blij dat je tevreden bent met de uitleg en het advies, en dat je onze persoonlijke benadering waardeert. We nemen je feedback over de e-mailservice ter harte en zullen zeker kijken hoe we dat kunnen verbeteren. 😊 Met vriendelijke groet, Stefanne Braam - Team Cannabisolie.com
Pluspunten
Goede informatie
VerbeterpuntenGeen
Dank je wel voor je positieve feedback, Melger! Fijn om te horen dat de informatie duidelijk was voor je. We hopen je ook in de toekomst goed van dienst te kunnen zijn. 😊 Met vriendelijke groet, Stefanne Braam - Team Cannabisolie.com
Pluspunten
Je kunt altijd vragen ,hoe of wat je moet gebruiken voor bepaalde klachten ,duidelijke uitleg en overleg hoe de behandeling verder moet gaan Zeer tevreden en vooral de snelle levering en de schappelijk prijs die mij zeker aanstaat ,gr Kees
Hi Kees, Dank je wel voor je review! Het is fijn om te horen dat je tevreden bent over de duidelijke uitleg, het overleg, en de snelle levering. We doen ons best om alles zo goed mogelijk te ondersteunen! 😊 Met vriendelijke groet, Stefanne Braam - Team Cannabisolie.com
Pluspunten
Professioneel, verzorgt,
VerbeterpuntenMinder canabis verwerken als verkoop/branding/.. hoe minder hoe liever. =>naam website, blad etiquette, naar webite, ets
Hi Mikael, Bedankt voor je feedback! We waarderen je professionele beoordeling en nemen je opmerkingen over de branding serieus. Het is belangrijk voor ons om naar de behoeften van onze klanten te luisteren. We hopen dat je verder tevreden bent met de service en het product! Met vriendelijke groet, Stefanne Braam - Team Cannabisolie.com
Hi, Bedankt voor je positieve beoordeling! We zijn blij dat je tevreden bent met onze service. Als je ooit vragen hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Met vriendelijke groet, Stefanne Braam - Team Cannabisolie.com
Pluspunten
Service is goed, men is accuraat en makkelijk benaderbaar en men denkt mee over het gebruik van de druppels
Hi Judith, Dank je wel voor de mooie beoordeling! We zijn blij dat je tevreden bent met onze service en de manier waarop we je hebben kunnen helpen. Als je in de toekomst nog vragen hebt, staan we uiteraard voor je klaar! Met vriendelijke groet, Stefanne Braam - Team Cannabisolie.com
Pluspunten
zeer correct en behulpzaam
Dank je wel voor je positieve feedback, Ad! Fijn om te horen! We hopen je ook in de toekomst goed van dienst te kunnen zijn. 😊 Met vriendelijke groet, Stefanne Braam - Team Cannabisolie.com
Pluspunten
Cannabisolie levert een prima product (CBD-olie 5% met een aangename smaak). Dit helpt mij bij het beter doorslapen en bij het onderdrukken van jeuk. Ben helaas ongeneselijk ziek door leverkanker.
Hallo anoniem, Bedankt voor je review en 4 sterren! Fijn om te horen dat onze CBD-olie 5% je helpt bij het slapen en de jeuk vermindert. We waarderen het dat je je ervaring met ons deelt, ondanks de moeilijke omstandigheden. We wensen je veel sterkte toe. Met vriendelijke groet, Stefanne Braam - Team Cannabisolie.com
Pluspunten
Het is nog moeilijk te zeggen, heb wel de idee dat het rust geven is. Bas je gaf goede advies, dank je wel.
VerbeterpuntenGeen.
Hi Hans, Bedankt voor je beoordeling! Fijn om te horen dat je al een rustgevend effect ervaart en dat het advies nuttig was. Soms duurt het even voordat je de volledige effecten merkt, dus we hopen dat het steeds beter voor je zal werken. Als je in de toekomst nog vragen hebt, laat het gerust weten! Met vriendelijke groet, Stefanne Braam - Team Cannabisolie.com
Pluspunten
Gebruik nu ongeveer 2 maand CBD olie 10% ter bestrijding van fibromyalgie. Heb nog wel geregeld opstoten, maar pijn is verzacht.
Hi, Bedankt voor je beoordeling en het delen van je ervaring. Het is goed om te horen dat de CBD olie je helpt bij het verzachten van de pijn, ondanks de opstoten. We hopen dat de positieve effecten zich verder blijven ontwikkelen voor je. Als je verdere vragen hebt of advies nodig hebt, staan we altijd klaar om te helpen! Met vriendelijke groet, Stefanne Braam - Team Cannabisolie.com
Pluspunten
Goede informatie en levering zoals beloofd.
VerbeterpuntenHeb ik niet
Hi Marja, Bedankt voor je geweldige review! Fijn om te horen dat je tevreden bent met zowel de informatie als de levering. We doen altijd ons best om alles volgens afspraak te regelen. Als je in de toekomst nog vragen hebt, staan we voor je klaar! Met vriendelijke groet, Stefanne Braam - Team Cannabisolie.com
Pluspunten
Correct, snel, eerlijk. Wat wil je nog meer?
Hi Catherine, Bedankt voor je fantastische beoordeling! We zijn blij dat je tevreden bent met onze service. We doen ons best om alles snel en eerlijk te regelen. Laat het ons weten als we je nog ergens mee kunnen helpen! Met vriendelijke groet, Stefanne Braam - Team Cannabisolie.com
Pluspunten
Snelle service en goede uitleg over het product.
VerbeterpuntenGeen
Hi G. van Beek, Dank je wel voor de positieve beoordeling! Fijn om te horen dat je tevreden bent met de snelle service en de uitleg over het product. Als je in de toekomst nog vragen hebt, staan we altijd voor je klaar! Met vriendelijke groet, Stefanne Braam - Team Cannabisolie.com
Pluspunten
Een goed en informatief website. Goed communicatie met klanten. Makkelijke bestelling en spoedig bezorg dienst.
VerbeterpuntenWinkel(s) of outlets om producten te kopen. Meer producten of olies. Edible CBD producten?
Hi Bob, Bedankt voor je feedback! Fijn dat je de communicatie en de website als positief hebt ervaren. We zullen zeker je suggesties in overweging nemen, zoals het uitbreiden van het aanbod en het toevoegen van fysieke winkels of outlets. Edible CBD-producten zouden inderdaad een interessante toevoeging kunnen zijn! Als je nog vragen hebt of hulp nodig hebt bij je volgende bestelling, laat het ons gerust weten! Met vriendelijke groet, Stefanne Braam - Team Cannabisolie.com
Pluspunten
Beste Bas, ik bestelde deze olie afgelopen dinsdag en ik begon mijn behandeling op woensdag met de 10% drie druppels per dag !! Ik ben echt heel blij omdat ik uit een borstkanker kom en vanwege de chemo en de hormonale behandeling die ik nog 7 jaar moet innemen,heb ik 12 medicijnen per dag om nie meer pijn te hebben !! En dat lukte de laaste tijdens zelf niet meer, steeds pijn 24u op 24...Met deze olie, geen pijn meer en ik begin dus met de overeenstemming van mijn arts, het spenen van mijn medicijnen zoals Contramal Syprelexa Lyxansia enz ... Deze olie is fantastisch !! Wauw wat een geluk !! Ik wilde je gewoon bedanken omdat ik eindelijk sereen ben en ik geen pijn nie meer heb !! Heel erg bedankt !! Ik blijf bij u bestellen en adverteren !! Groetjes uit Belgïe !! Patricia
Hi Patricia, Wat een prachtige en inspirerende review! We zijn ontzettend blij om te horen dat de olie zo’n positieve invloed heeft gehad op jouw gezondheid en dat je pijn nu onder controle is. Het is geweldig dat je samen met je arts deze stap hebt kunnen zetten, en we zijn dankbaar voor je vertrouwen in ons product. Dank je wel voor het delen van je ervaring en het aanraden van onze producten. We blijven uiteraard tot je beschikking staan voor je volgende bestelling en staan klaar om je verder te helpen wanneer dat nodig is. Heel veel succes en gezondheid gewenst! Met vriendelijke groet, Stefanne Braam - Team Cannabisolie.com
Pluspunten
Persoonlijk advies. Duidelijke gebruiksaanwijzing. Snelle levering. Druppels bevallen goed, er zijn nog geen 8 weken verstreken maar positief gestemd.
VerbeterpuntenGeen verbeterpunten
Hi Ammy, Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent met de druppels en dat je positieve ervaringen hebt! We hopen dat de verbetering zich voortzet en dat je verder kunt genieten van de voordelen. Dank je wel voor je positieve feedback, we staan altijd klaar om je van persoonlijk advies te voorzien wanneer je dat nodig hebt! Veel succes en gezondheid toegewenst! Met vriendelijke groet, Stefanne Braam - Team Cannabisolie.com
Hi Willy, Bedankt voor je 5 sterren beoordeling! We zijn blij dat je tevreden bent met je ervaring bij ons. Als je in de toekomst nog vragen hebt of ergens hulp bij nodig hebt, laat het ons gerust weten! Met vriendelijke groet, Stefanne Braam - Team Cannabisolie.com
Pluspunten
goede en duidelijke info vooraf. Antwoord op alle vragen.
Verbeterpuntendat zou ik op dit moment (nog) niet weten
Hi Sam, Dank je wel voor je beoordeling! We zijn blij dat je tevreden bent met de informatie en het antwoord op je vragen. Mocht je in de toekomst nog iets willen weten, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Met vriendelijke groet, Stefanne Braam - Team Cannabisolie.com
Pluspunten
Snel en discreet
Hi Michel, Bedankt voor je geweldige beoordeling! We zijn blij dat je tevreden bent met de snelheid en discretie van onze service. Met vriendelijke groet, Stefanne Braam - Team Cannabisolie.com
Pluspunten
topproducten, supersnelle levering
Verbeterpuntengeen, doe zo verder !
Hi Act2Prevent, Bedankt voor je mooie beoordeling! Fijn om te horen dat je tevreden bent met onze producten en snelle levering. We gaan zeker zo door! Met vriendelijke groet, Stefanne Braam - Team Cannabisolie.com
Pluspunten
Top producten en snelle levering
Hi Gaspare, Bedankt voor de positieve beoordeling! We zijn blij dat je tevreden bent met onze producten en de snelle levering. Met vriendelijke groet, Stefanne Braam - Team Cannabisolie.com
Pluspunten
Snelle levering. Goed verpakt. Heel goed produkt !
Hi Andrea, Bedankt voor de 5-sterren beoordeling! Fijn om te horen dat je tevreden bent met zowel de snelle levering als de verpakking. We zijn blij dat het product goed bevalt! Met vriendelijke groet, Stefanne Braam - Team Cannabisolie.com
Pluspunten
Snelle levering en persoonlijk advies per telefoon, e-mail. Na 8jaar hoofdpijn na een nekoperatie kan ik eindelijk terug slapen. Een zeer tevreden klant. Topproduct!
Hi, Wat een geweldig bericht! We zijn ontzettend blij om te horen dat je na zoveel jaren hoofdpijn eindelijk weer goed kunt slapen. Bedankt voor je positieve feedback, het doet ons echt goed om te weten dat ons product zo'n verschil maakt. Met vriendelijke groet, Stefanne Braam - Team Cannabisolie.com
Pluspunten
Hoi Bas, Geweldig deze 10%.. Mijn suiker is nu perfect, dus de Metformine nu afbouwen. Lieve groetjes Ria
Hi Ria, Wat fantastisch om te horen dat de 10% CBD-olie zo goed voor je werkt en je suiker nu perfect is! Het afbouwen van de Metformine is echt een mooie stap. Bedankt voor je geweldige feedback! Lieve groetjes, Stefanne Braam - Team Cannabisolie.com