Pluspunten

Pluspunten

de kwaliteit is uitmuntend ! de prijs in verhouding is ook zeer gunstig ...kortom de enige en beste site !

Géén negatieve opmerkingen !

Pluspunten

Goede kwaliteit product. Snelle afhandeling bestellingen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Zeer snelle levering, prettig persoonlijk advies ( gratis telefonisch consult)

Zet ook natrekbare reviews op je site

Pluspunten

This oil is super high quality, I really felt my anxiety lower after taking it.

A page translated to English

Pluspunten

Goede service en feedback

Let goed op jullie eigen kwaliteit

Pluspunten

Zeer snelle service Goeie begeleiding zowel telefonisch als per email Uitstekend Product de olie gebruik ik voor angsten en daar helpt het goed tegen

Pluspunten

na een zoveelste beginnende opstoot van Colitis ulcerosa heb ik die na 2 weken volledig EN ZONDER andere medicatie weggewerkt ! ik blijf het nu nog even nemen , ondervind totaal geen nadelen hiervan !integendeel !:)

doe zo verder !!

Pluspunten

Correcte in time levering

Pluspunten

Duidelijke uitleg. Snelle levering. Prijzen marktconform

Misschien een grafiek met de gegevens van gebruikers voor de verschillende doeleinden waar de Cannabisolie voor wordt gebruikt. Bijv. Pijn bestrijding Reuma, etc.

Pluspunten

de stipte afwerking en vooral de vriendelijkheid proficiat

zo goed als perfekt

Pluspunten

Persoonlijke benadering en bereikbaarheid met uitleg over de producten. Kwaliteit hiervan m.i.uitstekend. Ik ervaar de werking als een verrijking. Ik voel me hierdoor lichter en relaxter de dag door. Ik slaap er goed op.

Meer pr?

Pluspunten

Ik heb reuma maar omdat ik borstkanker heb gehad mag ik bepaalde medicatie om de pijn te bestrijden niet meer nemen. De CBD olie maakt de pijn verdraagbaar en ik slaap veel beter.

Pluspunten

Zeer tevreden over de leveringen en producten. Snelle reactie op gestelde vragen. Erg positief over dit bedrijf

Pluspunten

Dat ik geen klachten heb. Snelle levering en keurig netjes melding van het versturen van het product.

Pluspunten

Ben heel tevreden op de reactie van mijn mail. Nu wachten op mijn producten

Goede servies op mijn bericht dat ik mijn bestelling nog niet heb ontvangen. Als het in orde kom ga ik zeker en vast nog bestellen Mvg Carine

Pluspunten

Bestellingen altijd vliegensvlug in huis. Super kwaliteit. Het helpt mij enorm tegen mijn gewrichtspijn. De nieuwe verbeterde smaak is veel beter.

Voorlopig geen enkele

Pluspunten

Hebben heel erg de tijd genomen voor het beantwoorden van al mijn vragen. Ik heb al veel CBD producten gebruikt, maar helaas met geen goed resultaat. Met de juiste tips over hoe ik het beste de CBD olie kan gebruiken, heeft het mij echt geholpen. Bovendien is deze CBD olie echt een top product! Bedankt Cannabisolie.com. Voor mij een dikke 10!

Pluspunten

Goed product en stipt geleverd.

Als er iets veranderd aan het product, laat de klant het dan weten.

Pluspunten

Zeer goed product wat in mijn geval veel baat heeft. Bestellingen word snel en correct geleverd. Daarbij een duidelijke webside.

Geen,ik ben zeer tevreden,het zou mooi zijn als de zorgverzekering de vergoeding voor dit mooie product in zou voeren.!

Pluspunten

PRETTIG CONTACT,GOEDE BEGELEIDING ,STAAN OPEN VOOR SUGGESTIES,JULLIE WERKEN AAN VERBETERING VAN DE PRODUCTEN EN NIEUWE PRODUCTEN,DE MOGELIJKHEID OM VIA JULLIE SIDE EEN PERSOONLIJKE VRAAG IN TE DIENEN EN ANTWOORD TE KRIJGEN. GA ZO DOOR...

DE UITLEG OVER DE PASTA OP DE FLESJES IS VOOR MENSEN NIET ERG DUIDELIJK,DAAR KRIJGEN WE VAAK VRAGEN OVER.HOE STAAT HET MET DE NIEUWSBRIEF...

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Correcte afhandeling van bestelling en zeer vlugge en discrete levering.

Een duidelijke gebruiksaanwijzing bij een éérste bestelling / gebruik. Een beknopte uitleg over de mogelijkheid tot het interfereren met medicatie.

Pluspunten

Veel informatie/duidelijke uitleg op de website....snelle levering...en ik slaap weer rustiger

Ik heb geen verbeterpunten

Pluspunten

Voor de beste olie en service raad ik cannabisolie.com absoluut aan! Besteld en de dag erna de bestelling al in huis. Cannabisolie.com heeft een enorm verschil gemaakt in mijn dagelijks leven. Zeer tevreden.

10 Rijstenweg A

Eindhoven 5652CG