Pluspunten

Heel betrouwbaar bedrijf. Snelle levering van de producten. Goede opvolging en begeleiding. Het product zelf neem ik een 2 tal weken en voel me iets beter maar moet nog verder uitproberen met de olie van 20%.. Hopelijk verdere verbetering voor mijn artrose pijn.

Wel duur, als weduwe en chronische pijn patiënte is het wel een hele hap uit mijn budget.

Pluspunten

Correcte en snelle levering Zeer tevreden over het product, het heeft mijzelf en mijn zoontje immens geholpen!

Pluspunten

Snelle levering. Goed product. Veel informatie via mail en telefonisch contact.

Pluspunten

Goed product. Werkt tegen de chronische pijnen.

Het is duur voor mensen met een chronische ziekte, dus een prijsverlaging zou wel heel fijn zijn.

Pluspunten

Je krijgt goed advies, en snelle levertijd. En product werkt goed

Pluspunten

Excellent product well worth it as it help my wife

Pluspunten

Goede voorlichting, ik werd heel vriendelijk te woord gestaan

Geen!

Pluspunten

Goede kwaliteit Duidelijke website Snelle levering

Pluspunten

Geweldige olie voor een fijne prijs!

Pluspunten

Zeer goede uitleg en begeleiding

Pluspunten

Het vervaardigen van full spectrum cannabisoliën van echte cannabidiol planten kan ik zeer waarderen en wat ik van Bas en Pinas Stokman verneem maakt me blij.

Wat te denken van mct(medium chain triglirides) olie . Ik zag iemand bij Wernard Bruining op een nogal merkwaardige wijze thc wietolie maken verdund mct olie iets wat volgens deze persoon veel voordelen had.

Pluspunten

Correcte afhandeling

Geen !

Pluspunten

You can talk to them on the phone. They are quick and polite in response. They helped me with everything I needed to know about the product. So I'm a happy customer

None

Pluspunten

Correcte en snelle levering. Speciale dank voor persoonlijke uitleg en raadgevingen. Goed product.

Pluspunten

Hele goede uitleg en persoonlijk advies op basis van je klachten of je bedoeling met CBD.

Zou ik niet weten

Pluspunten

Zeer snelle levering, ook naar het buitenland.

De verpakking kan wat beter.

Pluspunten

Uitstekende producten, snelle levering, uitgebreide voorlichting en uitleg over de cbd olie, kortom, helemaal top!

Ga vooral zo door!

Pluspunten

zeer snelle levering , de nodige uitleg ook erna . men vrouw heeft volledige artrose rug en operatie niet meer mogelijk , na veel pijnstillers was ze aangenaam verrast want kon weer als mens door de dag en snachts weer beter slapen . Wij hadden voor door de dag nr 1 en voor slapen rode dop

Pluspunten

Goede prodcuten en snelle levering

Pluspunten

Degelijke uitleg en een hart voor hun product

5 stars: perfect, definitely recommended

Positive

This product is very useful for pain relief; both for my severe arthritis and other post-surgery pain as I cannot take strong anti-inflammatories.

Pluspunten

ik als klant dan wil ik enige zins contact met het bedrijf dat ik zaken me doen, en dat is hier goed geregeld moet ik toe geven ze houden contact met je van af het moment dat je order plaats tot dat je hem krijg, en ze doen alles op alles om het goed voor de klant te regelen van A tot Z daar dat naast het topkwaliteit van hun producten met zere scherp prijs.

Verbeterpunten of tips voor dit bedrijf: ik zal het vertellen als ik één vind dat beloof ik.

Rijstenweg 10 A

5652CG Eindhoven

Over Cannabisolie

Vanuit onze missie als bedrijf is het van groot belang om mens en dier op een positieve manier in aanraking te laten komen met Cannabis. Wij geloven in deze belangrijke bijdrage aan de wereld, omdat wij willen bouwen aan een gezonder en hoger kwalitatief leven voor iedereen. Iedere klant, van consument tot zakelijke relatie wordt met de meest hoogstaande service ondersteund als het gaat om onze producten en de daarbij horende dienstverlening. Ons streven is altijd geweest om het beste van het beste te leveren aan onze klanten. Het is allemaal heel simpel; Wij gaan zelf voor niks minder en willen dit ook graag aan onze klanten geven. De selectie en zorgvuldigheid van onze kwaliteit steekt met kop en schouders boven alle andere aanbieders uit. Kijk maar eens naar onze lab rapporten. We kunnen daarom ook oprecht en met veel overtuiging zeggen dat onze klanten bij ons de beste CBD olie kunnen kopen binnen Nederland en Europa. We geloven in wat wij willen bijdragen aan onze klanten en waarderen hen ook enorm. We kunnen dit alleen mogelijk maken als mensen het vertrouwen hebben om ons als betrouwbare partij te omarmen en te kijken wat CBD olie of Cannabisolie mogelijk kan betekenen voor hun situatie.