Pluspunten

snelle survice. ik heb epilepsie en de cbd olie helpt hierbij perfect ik gebruik 1 druppel in de ochtend en 1 voor het slapen gaan en als ik een moment heb dat het niet helemaal goed gaat neem ik 3 druppels en tot nu toe heb ik geen aanvallen meer gehad en gebruik het nu al een tijdje . als ik snel opsta heb ik geen bliksempjes meer in mijn ogen en het wordt ook niet meer zwart voor mijn ogen en heb een hoop rust in mijn hoofd gekregen door de druppels . ik raad dit artikel zeker aan bij mensen met epilepsie

Pluspunten

Pluspunten

Snelle en fijne communicatie snelle levering heb echt het idee dat het wat doet hersenbeschadiging na infarcten

Pluspunten

snelle en corecte levering

geen

Pluspunten

Prettige website Vlotte afhandeling en levering

Grotere verpakkingen

Pluspunten

snelle levering en snel goed contact/reactie per mail.

Pluspunten

Goeie olie met een snelle service

Geen tot nu toe

Pluspunten

Snelle levering en top product! Goede informatie!

Pluspunten

Goed bereikbaar. Snelle levering.

Pluspunten

Heel goede service naverkoop

Pluspunten

Goede voorlichting,geen valse beloftes en snelle levering

Pluspunten

Goede en snelle service. Ook bij een vraag krijg je een duidelijke anrwoord wdten heel goed waar ze over praten.

Geen idee wat er verbeterd zou moten worden.

Pluspunten

eerlijk en prima product en bedrijf, bestelling gaat vlot, zit snel in brievenbus. en ik voel me er stukken beter door, gewoon zen zonder nevenverschijnselen. voor iedereen een aanrader, bij last van stress, menopauze, MS, als je wil stoppen met roken, echt pure luxe, dit product. en goedkoper dan naar de apotheek te moeten voor een of ander probleem.

Pluspunten

snelle en eerlijke servies

Pluspunten

Goede heldere informatie. Overzichtelijk aanbod. Snelle reaktie. Vriendelijke benadering.

Pluspunten

Prima product. Snelle levering. Goede communicatie.

Pluspunten

Komt eerlijk en betrouwbaar over met kennis van zaken.

Pluspunten

Vlotte levering en antwoorden op vragen

Duidelijkheid op de website over verzendingskosten

Pluspunten

Snelle levering en goede informatie betreffende product

Rijstenweg 10 A

5652CG Eindhoven

Over Cannabisolie

Vanuit onze missie als bedrijf is het van groot belang om mens en dier op een positieve manier in aanraking te laten komen met Cannabis. Wij geloven in deze belangrijke bijdrage aan de wereld, omdat wij willen bouwen aan een gezonder en hoger kwalitatief leven voor iedereen. Iedere klant, van consument tot zakelijke relatie wordt met de meest hoogstaande service ondersteund als het gaat om onze producten en de daarbij horende dienstverlening. Ons streven is altijd geweest om het beste van het beste te leveren aan onze klanten. Het is allemaal heel simpel; Wij gaan zelf voor niks minder en willen dit ook graag aan onze klanten geven. De selectie en zorgvuldigheid van onze kwaliteit steekt met kop en schouders boven alle andere aanbieders uit. Kijk maar eens naar onze lab rapporten. We kunnen daarom ook oprecht en met veel overtuiging zeggen dat onze klanten bij ons de beste CBD olie kunnen kopen binnen Nederland en Europa. We geloven in wat wij willen bijdragen aan onze klanten en waarderen hen ook enorm. We kunnen dit alleen mogelijk maken als mensen het vertrouwen hebben om ons als betrouwbare partij te omarmen en te kijken wat CBD olie of Cannabisolie mogelijk kan betekenen voor hun situatie.