Pluspunten

Terug gebeld door dit bedrijf en een prettig gesprek gehad.

Ik zou niks weten.

Pluspunten

Super super product heeft zeer goed geholpen bij mijn pijn. Zelfs aan verschillende mensen al aangeraden voor het product aan te kopen. TOP TOP

Gewoon TOP bedrijf

Pluspunten

Goede voorlichting Duidelijke omschrijvingen Snelle levering Betrouwbaar

Flesjes met grotere inhoud

Pluspunten

tres bon service

Pluspunten

Waarom heb ik zo lang gewacht om dit te proberen? Na een auto ongeval enkele jaren geleden heb ik elke dag pijn, jaren heb ik contramal geslikt, natuurlijk is dat niet gezond en je raakt in een vicieuze cirkel van chronische pijn en pijnstillers. Dus nam ik contact op met jullie, de beste beslissing zoals blijkt. Na een maand is het verschil opmerkelijk, de afbouw met contramal zit er bijna op, vlugger als gepland en de juiste dosis van cbd komt kortbij. Ik sta sommige dagen nog op met pijn, neem men druppels en na een half uurtje ben ik een nieuw mens. Dit zijn mensen met een hart voor hun product en terecht. Ik wil jullie oprecht en met heel men hart bedanken het klinkt ontzettend melig maar voor mij hebben jullie een verschil gemaakt. Mijn zware pijnstillers die o zo schadelijk zijn kunnen weg, mijn spieren en rug herleven en vinden rust, mijn pijn is dragelijk en soms zelfs weg. Na jaren sukkelen met kine, osteo en zoveel meer kan ik eindelijk terug ademen, dank jullie!

Blijf zo verder doen, en maar duimen dat ons apenland het ooit goedkeurd

Pluspunten

Persoonlijke aandacht, begeleiding en advies voor de klant indien gewenst. Snelle verzending. Goede prijs-kwaliteitverhouding. CBD olie met een full-spectrum cannabinoïden profiel. Zeer tevreden!

Pluspunten

Geweldig product! Betaalbaar! Zeer klantvriendelijke benadering!

Pluspunten

Hele goeie en vlugge service en de olie is echt een hulp voor mijn reuma artritis,minder pijn en slaap veel beter

Pluspunten

Snelle reactie en goede begeleiding. Goed product ik voel duidelijk vermindering van mijn zenuwpijn.

De producten zijn heel erg duur. Ben ook bezorgd ivm langetermijneffecten vh nemen vd CBD olie. Zou handig zijn om hier wat meer info over te verkrijgen.

Pluspunten

Heb positieve ervaringen met produkt en mensen van het bedrijf. Ga zo door!! Niet onnodig ingewikkeld!

None

Pluspunten

snelle correcte levering

Pluspunten

Persoonlijke benadering bij eerste bestelling

Pluspunten

snelle levering en je krijgt wat er besteld is

Pluspunten

snelle levering en goede advies

Pluspunten

Heel snelle service!!

Pluspunten

Hallo Bas, De cannabas cbd olie werkt ontzettend goed tegen mijn angsten. Ik heb meerdere merken geprobeerd, maar Cannabas springt er met kop en schouders bovenuit wat de werking betreft. Ik heb minder nodig om tot een vermindering van mijn angsten te komen. De kwaliteit van mijn leven is enorm toegenomen dankzij jullie olie. Vriendelijke groet; Saskia Spaninks

Pluspunten

Zeer reactief. Contact wordt snel genomen en de telefonisch contact was heel aangenaam en gepersonnaliseerd. Tijd wordt genomen om onze vragen te beantwoorden, zonder het gevoel dat het wordt gepushed om te verkopen. gevoel van eerlijkheid.

de eerste bestelling ging een beetje chaotisch (verkeerde product -dosering %age). ik kreeg wel de verkeerde flesje als compensatie voor ongemak.

Pluspunten

3punten

3punten

Pluspunten

CBD-olie goed product! Duidelijke en prettige communicatie

Pluspunten

The product they sell is very good quality. Very fast respond when send them an email.

Pluspunten

Zeer snelle levering en uiterst klantvriendelijk ( telefonisch makkelijk te bereiken voor o.a. persoonlijke adviezen ).

Een klein begeleidend schrijven bij het pakketje zou wat leuker overkomen.

Pluspunten

Snelle levering goede producten Prima adviserend consult en prima service

Pluspunten

hele goede service een uitstekend produkt

nog niet kunnen ontdekken

Pluspunten

Far out the best CBD products you can find online! Nice warm and very helpfull people. Always taking the time for good advice.

Keep up the good work!

Rijstenweg 10 A

5652CG Eindhoven

Over Cannabisolie

Vanuit onze missie als bedrijf is het van groot belang om mens en dier op een positieve manier in aanraking te laten komen met Cannabis. Wij geloven in deze belangrijke bijdrage aan de wereld, omdat wij willen bouwen aan een gezonder en hoger kwalitatief leven voor iedereen. Iedere klant, van consument tot zakelijke relatie wordt met de meest hoogstaande service ondersteund als het gaat om onze producten en de daarbij horende dienstverlening. Ons streven is altijd geweest om het beste van het beste te leveren aan onze klanten. Het is allemaal heel simpel; Wij gaan zelf voor niks minder en willen dit ook graag aan onze klanten geven. De selectie en zorgvuldigheid van onze kwaliteit steekt met kop en schouders boven alle andere aanbieders uit. Kijk maar eens naar onze lab rapporten. We kunnen daarom ook oprecht en met veel overtuiging zeggen dat onze klanten bij ons de beste CBD olie kunnen kopen binnen Nederland en Europa. We geloven in wat wij willen bijdragen aan onze klanten en waarderen hen ook enorm. We kunnen dit alleen mogelijk maken als mensen het vertrouwen hebben om ons als betrouwbare partij te omarmen en te kijken wat CBD olie of Cannabisolie mogelijk kan betekenen voor hun situatie.