Pluspunten

Goede service en feedback

Let goed op jullie eigen kwaliteit

Pluspunten

Zeer snelle service Goeie begeleiding zowel telefonisch als per email Uitstekend Product de olie gebruik ik voor angsten en daar helpt het goed tegen

Pluspunten

na een zoveelste beginnende opstoot van Colitis ulcerosa heb ik die na 2 weken volledig EN ZONDER andere medicatie weggewerkt ! ik blijf het nu nog even nemen , ondervind totaal geen nadelen hiervan !integendeel !:)

doe zo verder !!

Pluspunten

Correcte in time levering

Pluspunten

Duidelijke uitleg. Snelle levering. Prijzen marktconform

Misschien een grafiek met de gegevens van gebruikers voor de verschillende doeleinden waar de Cannabisolie voor wordt gebruikt. Bijv. Pijn bestrijding Reuma, etc.

Pluspunten

de stipte afwerking en vooral de vriendelijkheid proficiat

zo goed als perfekt

Pluspunten

Persoonlijke benadering en bereikbaarheid met uitleg over de producten. Kwaliteit hiervan m.i.uitstekend. Ik ervaar de werking als een verrijking. Ik voel me hierdoor lichter en relaxter de dag door. Ik slaap er goed op.

Meer pr?

Pluspunten

Ik heb reuma maar omdat ik borstkanker heb gehad mag ik bepaalde medicatie om de pijn te bestrijden niet meer nemen. De CBD olie maakt de pijn verdraagbaar en ik slaap veel beter.

Pluspunten

Zeer tevreden over de leveringen en producten. Snelle reactie op gestelde vragen. Erg positief over dit bedrijf

Pluspunten

Dat ik geen klachten heb. Snelle levering en keurig netjes melding van het versturen van het product.

Pluspunten

Ben heel tevreden op de reactie van mijn mail. Nu wachten op mijn producten

Goede servies op mijn bericht dat ik mijn bestelling nog niet heb ontvangen. Als het in orde kom ga ik zeker en vast nog bestellen Mvg Carine

Pluspunten

Bestellingen altijd vliegensvlug in huis. Super kwaliteit. Het helpt mij enorm tegen mijn gewrichtspijn. De nieuwe verbeterde smaak is veel beter.

Voorlopig geen enkele

Pluspunten

Hebben heel erg de tijd genomen voor het beantwoorden van al mijn vragen. Ik heb al veel CBD producten gebruikt, maar helaas met geen goed resultaat. Met de juiste tips over hoe ik het beste de CBD olie kan gebruiken, heeft het mij echt geholpen. Bovendien is deze CBD olie echt een top product! Bedankt Cannabisolie.com. Voor mij een dikke 10!

Pluspunten

Goed product en stipt geleverd.

Als er iets veranderd aan het product, laat de klant het dan weten.

Pluspunten

Zeer goed product wat in mijn geval veel baat heeft. Bestellingen word snel en correct geleverd. Daarbij een duidelijke webside.

Geen,ik ben zeer tevreden,het zou mooi zijn als de zorgverzekering de vergoeding voor dit mooie product in zou voeren.!

Pluspunten

PRETTIG CONTACT,GOEDE BEGELEIDING ,STAAN OPEN VOOR SUGGESTIES,JULLIE WERKEN AAN VERBETERING VAN DE PRODUCTEN EN NIEUWE PRODUCTEN,DE MOGELIJKHEID OM VIA JULLIE SIDE EEN PERSOONLIJKE VRAAG IN TE DIENEN EN ANTWOORD TE KRIJGEN. GA ZO DOOR...

DE UITLEG OVER DE PASTA OP DE FLESJES IS VOOR MENSEN NIET ERG DUIDELIJK,DAAR KRIJGEN WE VAAK VRAGEN OVER.HOE STAAT HET MET DE NIEUWSBRIEF...

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Correcte afhandeling van bestelling en zeer vlugge en discrete levering.

Een duidelijke gebruiksaanwijzing bij een éérste bestelling / gebruik. Een beknopte uitleg over de mogelijkheid tot het interfereren met medicatie.

Pluspunten

Veel informatie/duidelijke uitleg op de website....snelle levering...en ik slaap weer rustiger

Ik heb geen verbeterpunten

Pluspunten

Voor de beste olie en service raad ik cannabisolie.com absoluut aan! Besteld en de dag erna de bestelling al in huis. Cannabisolie.com heeft een enorm verschil gemaakt in mijn dagelijks leven. Zeer tevreden.

Pluspunten

Zeer deskundige kennis van het product, de werking en het juiste gebruik ervan. Op de website een gratis consult aangevraagd en zeer goed advies gekregen. Ik raad iedereen aan je eerst goed te laten adviseren! De ene klacht is de andere niet en bij Cannabisolie.com nemen ze de tijd om naar je te luisteren en je te voorzien van goed advies. Erg goede ervaring mee.

Rijstenweg 10 A

5652CG Eindhoven

Over Cannabisolie

Vanuit onze missie als bedrijf is het van groot belang om mens en dier op een positieve manier in aanraking te laten komen met Cannabis. Wij geloven in deze belangrijke bijdrage aan de wereld, omdat wij willen bouwen aan een gezonder en hoger kwalitatief leven voor iedereen. Iedere klant, van consument tot zakelijke relatie wordt met de meest hoogstaande service ondersteund als het gaat om onze producten en de daarbij horende dienstverlening. Ons streven is altijd geweest om het beste van het beste te leveren aan onze klanten. Het is allemaal heel simpel; Wij gaan zelf voor niks minder en willen dit ook graag aan onze klanten geven. De selectie en zorgvuldigheid van onze kwaliteit steekt met kop en schouders boven alle andere aanbieders uit. Kijk maar eens naar onze lab rapporten. We kunnen daarom ook oprecht en met veel overtuiging zeggen dat onze klanten bij ons de beste CBD olie kunnen kopen binnen Nederland en Europa. We geloven in wat wij willen bijdragen aan onze klanten en waarderen hen ook enorm. We kunnen dit alleen mogelijk maken als mensen het vertrouwen hebben om ons als betrouwbare partij te omarmen en te kijken wat CBD olie of Cannabisolie mogelijk kan betekenen voor hun situatie.