Firstly the delivery was extremely fast and the customer service excellent! The product itself is the first one I've tried with a pleasant taste and also, it actually works (for me for especially for sleep). I've now recommended it to my sister and mum and in fact my sister likes it so much she has now recommended it to my brother! Already ordered multiple times!
Hi Kay, Thank you so much for sharing your wonderful experience! It’s fantastic to hear that the product has been helping with your sleep, and that it has such a pleasant taste. We're thrilled that it’s been so effective for you and your family. Your recommendation means a lot to us, and we really appreciate your trust. If you ever need any further assistance, don't hesitate to reach out. Best regards, Stefanne Braam - Team Cannabisolie.com
Vriendelijk, eerlijk en zeer behulpzaam
Hi Zafer, Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat je onze service als vriendelijk, eerlijk en behulpzaam ervaart. We waarderen je vertrouwen en staan altijd klaar om te helpen. Groet, Stefanne Braam - Team Cannabisolie.com
xxxxx
Dank je wel! Groet, Stefanne Braam - Team Cannabisolie.com
Snelle levering, goede telefonisch en schriftelijke informatie + persoonlijk advies.
Hi Karen, Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over onze producten en service! We doen er alles aan om onze klanten goed te informeren en snel te helpen. Dank je wel voor je mooie review! Groet, Stefanne Braam - Team Cannabisolie.com
Mijn angsten verdwenen , smaakt bezonder maar goed, geeft mij energie , pijnklachten lichaam veel minder , neem 5 druppels in de ochtend en avond En ook wat gewichtsverlies, heel positief, een echte aanrader
Hi Astrid, Wat geweldig om te lezen dat je zoveel positieve effecten ervaart! Minder angst, meer energie en minder pijn – dat is precies wat we hopen te bereiken met onze producten. Fijn dat je jouw ervaring deelt, en bedankt voor je mooie aanbeveling! Groet, Stefanne Braam - Team Cannabisolie.com
2 x 5 druppels, 1 x rond 6 uur 's avonds, 1 x voor het slapen gaan. Hierdoor slaap ik een stuk rustiger en wordt daardoor uitgeruster wakker. Als positieve bijwerking van het druppelen rond 6 uur kan ik nog noemen dat mijn "vreetkicks" in de avonduren langzaam maar zeker verdwenen zijn. Ik gebruik de druppels sinds 5 maanden. Het heeft wel 2 maanden geduurd voordat ik echt mijn eigen manier had gevonden. Dus niet te snel opgeven.
Hi Jos, Wat fijn dat je nu rustiger slaapt en uitgeruster wakker wordt! En dat je avondlijke "vreetkicks" ook afnemen is een mooie bijkomstigheid. Heel goed dat je de tijd hebt genomen om te ontdekken wat voor jou werkt – dat is inderdaad de sleutel tot succes. Dankjewel voor het delen van je ervaring! Groet, Stefanne Braam - Team Cannabisolie.com
Ben nog niet lang bezig dit product te gebruiken , ongeveer 4 weken , probeer met cannabisolie mijn suikergehalte (diabeet) stabieler te krijgen en te houden , ook gaat dit heel langzaam , maar dat hebben ze me ook verteld dat dit product tenminste 8 weken moet gebruiken , eer men kan merken of het werkt , gewoon afwachten nog !
Hi Henk, Dank voor je review! Goed om te horen dat je tevreden bent over de service en het product. Je aanpak is precies zoals het hoort: rustig opbouwen en geduldig kijken hoe je lichaam reageert. We hopen dat je na die 8 weken mooie resultaten merkt. Hou ons op de hoogte! Groet, Stefanne Braam - Team Cannabisolie.com
Super spul en uitstekende service !
Hi Bryan, Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent! Dank voor je mooie woorden. We staan altijd voor je klaar. Groet, Stefanne Braam - Team Cannabisolie.com
Steeds correcte en snelle levering en ondersteuning bij bestellingen. Zuiver en goed product.
Hi Kees, Bedankt voor je positieve feedback! Fijn om te horen dat je tevreden bent met zowel het product als onze service. We blijven altijd ons best doen om je de beste ervaring te bieden. Groet, Stefanne Braam - Team Cannabisolie.com
Goede ontvangst goede begeleiding
Hi Hendrik, Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je tevreden bent met de ontvangst en begeleiding. We staan altijd klaar om te helpen! Groet, Stefanne Braam - Team Cannabisolie.com
Neem maar eens contact met ze op, dan weet je gelijk waar ik het over heb. Dit bedrijf is als enige "echt" betrokken bij zijn klanten. Ze nemen de tijd om je van goed advies te voorzien. Je krijgt een goede gebruiksaanwijzing doorgestuurd hoe je de producten moet gebruiken. Ik vond het best wel spannend in het begin omdat ik totaal geen ervaring had met Cannabis. Gelukkig stelde Lennart mij helemaal gerust en kon al mijn vragen beantwoorden. Nu gebruik ik de producten ongeveer 3 weken en ik moet zeggen voor mij geen dag meer zonder, wat een verschil. Ik ga weer fluitend naar mijn werk! Heerlijk life is great! Ik kan iedereen aanraden om met dit bedrijf zaken te doen!
Hi Paul, Wat een geweldige review, dank je wel! Het doet ons deugd om te lezen dat je zo goed geholpen bent door Lennart en dat je al binnen 3 weken zulke positieve veranderingen merkt. Het is fantastisch om te horen dat je weer fluitend naar je werk gaat! We staan altijd voor je klaar en hopen dat je het beste blijft ervaren. Groet, Stefanne Braam - Team Cannabisolie.com
Ben bij dat ik het gebruik heb geen last van ontsteking meer helpt ook tegen hoge bloed druk en geen last meer van darmklachten en slaap ook nog eens goed zeer te vrede
Hi Johanna, Wat een fantastische resultaten! We zijn ontzettend blij om te horen dat de olie zo goed helpt tegen ontstekingen, hoge bloeddruk en darmklachten. Daarnaast is het geweldig dat je nu ook beter slaapt! Bedankt voor het delen van je ervaring, en we hopen dat je de positieve effecten blijft ervaren. Groet, Stefanne Braam - Team Cannabisolie.com
goede begeleiding bij keuze en dosering
Hi Sjoerd, Wat fijn om te lezen dat je tevreden bent over de begeleiding bij de keuze en dosering! We doen ons best om iedereen goed te ondersteunen bij het vinden van het juiste product voor hun situatie. Bedankt voor het delen van je ervaring! Groet, Stefanne Braam - Team Cannabisolie.com
Great overall experience : very friendly and helpful staff, good price for what they offer, good results so far.
Hi George, We’re so glad to hear that you’re satisfied with both the results and your experience with our team! It’s great to know the product is working well for you. Thanks for your positive feedback! Best regards, Stefanne Braam - Team Cannabisolie.com
Sinds dec nu met CBD 10% bezig ivm bijna constante pijn door een versleten heup. Omdat mijn hyaluronzuur injecties niet meer blijken te helpen ben ik op CBD overgegaan met het idee dat er toch iets moet zijn want tegen de pijn helpt. Ik dacht dat het(nog) niet werkte maar toen mijn eerste flesje op was (4 weken)en ik was te laks met nieuwe bestellen merkte ik dat ik mn been weer anders ging neerzetten met lopen omdat ik weer meer last kreeg. Flesje 2 is nu op(3 weken) en weer merk ik hetzelfde. Het is geen wonder middel en ik ben zeker niet pijn vrij maar wel zodanig dat ik weer gewoon kan lopen zonder dat ik kreupel loop. En dat is voor mij als 36jarige toch wel heel fijn dat je niet hoeft te letten op hoe je loopt. Wel merk ik verschil in gebruik,het fijnste voel ik me bij 4x per dag 4 druppels dus 10ml gaat hard en misschien zou de 20% beter zijn maar financieel is dat niet zo grappig.
Hi Cindy, Wat fijn om te lezen dat je een merkbaar verschil ervaart met de CBD olie, vooral in je mobiliteit! Het is geweldig dat je weer zonder pijn kunt lopen. Bedankt voor het delen van je ervaring en het advies over de dosering. We hopen dat je ook met de volgende fles weer vooruit kunt! Veel succes en hopelijk tot de volgende keer! Groet, Stefanne Braam - Team Cannabisolie.com
In een zware periode waarin ik erg gejaagd en gespannen was heb ik deze druppels besteld. De eerste paar dagen bouwde ik op naar 3x 5 druppels, ik had niet het gevoel dat er wat gebeurde. Maar na drie dagen besefte ik ineens dat ik me een stuk rustiger voelde. Heerlijk. Nu twee jaar later, met de nodige ups en downs van de overgang, gebruik ik het als het minder gaat. Als ik gespannen wakker wordt. Soms alleen in de ochtend, soms 3 keer per dag, soms ook dagen niet. Ik heb het altijd in huis. De combinatie van een baan in de zorg, de overgang en fibromyalgie valt niet altijd mee. Dit helpt om het draaglijk te houden en rust in mijn hoofd te krijgen
Hi Lia, Wat fijn om te lezen dat de CBD olie jou helpt om meer rust te vinden, vooral in zo'n uitdagende periode. Het is mooi om te zien dat je een manier hebt gevonden om het in je dagelijkse routine te integreren en het echt voor je werkt. We hopen dat het je blijft ondersteunen, zowel in je werk als in de privé-situatie. Bedankt voor je mooie review en we wensen je veel rust en balans toe! Groet, Stefanne Braam - Team Cannabisolie.com
Voor mijn astma nog niet,maar voor mij ik ben rustig geworden en slaap ook beteren mij maag is ook beter
Hi Vanderhaegen, Wat fijn om te horen dat de CBD olie je zo goed helpt, vooral met het bevorderen van je rust en slaap! We hopen dat het je maagklachten blijft verlichten en dat je je verdere verbeteringen blijft merken. Bedankt voor het delen van je ervaring en we wensen je het allerbeste! Groet, Stefanne Braam - Team Cannabisolie.com
Aangezien ik behoorlijk wat klachten had van de overgang zoals : slecht slapen , opvliegers en hartkloppingen ; ben ik deze druppels gaan gebruiken en ze werken geweldig. Opvliegers en hartkloppingen behoorlijk verminderd en ik slaap geweldig. Nou voor alle vrouwen die hier last van hebben..... probeer t eens gewoon....tis de moeite waard . Je word ook heeeel erg vriendelijk te woord gestaan en goed en vooral duidelijk geadviseerd....had ik jaren eerder moeten weten !!!!!!!
Hi Cabie, Wat fantastisch om te lezen dat de CBD olie zo goed helpt met de overgangsklachten! Het klinkt echt als een geweldige oplossing voor de opvliegers, hartkloppingen en slaap. We zijn ook heel blij dat je zo goed geholpen bent met advies en dat je zo tevreden bent over onze service. Dank je wel voor je mooie woorden, en we hopen dat je je blijvende verbeteringen blijft ervaren! Groet, Stefanne Braam - Team Cannabisolie.com
ik ben nog niet zolang bezig met cannabis olie maar het bevalt prima
Hi Gerard, Wat fijn om te horen dat de CBD olie je zo goed bevalt! We zijn blij dat je tevreden bent met het resultaat tot nu toe. Mocht je in de toekomst nog vragen hebben of verder advies nodig hebben, staan we altijd voor je klaar! Groet, Stefanne Braam - Team Cannabisolie.com
Morphinepleisters en 4 pijnstillers per dag kunnen laten , door gebruik te maken van CBD 10%. Evenwel in samenspraak met mijn huisarts. Geen last meer van maag en darm stoornissen.
Hi Gilbert, Wat geweldig om te lezen dat de CBD 10% zo'n positieve impact heeft gehad op je pijnklachten en gezondheid! Het is fantastisch dat je samen met je huisarts een oplossing hebt gevonden die werkt. We zijn blij dat we je hebben kunnen ondersteunen op deze reis. Veel succes en mocht je nog vragen hebben, aarzel dan niet om contact op te nemen! Groet, Stefanne Braam - Team Cannabisolie.com
Wij gebruiken de cbd olie voor de kat. Deze heeft last van artrose en ook van toevallen. Nu na enige tijd dit 3 x daags te hebben gegeven is zij een heel stuk opgeknapt. Ze heeft duidelijk minder pijn en misschien 1 of 2 lichte toevallen gehad in het begin maar nu gaat het heel goed.
Hi Sylvia, Wat fantastisch om te horen dat de CBD olie zo goed heeft geholpen voor je kat! Het is geweldig dat ze zich beter voelt en minder pijn heeft. Dank je wel voor het delen van je ervaring. We hopen dat haar herstel zich blijft voortzetten! Als je in de toekomst nog vragen hebt of advies nodig hebt, staan we altijd voor je klaar. Groet, Stefanne Braam - Team Cannabisolie.com
prettige communicatie en prima kwaliteit
Hi, Fijn om te horen dat je weer goed slaapt! We begrijpen dat het een investering kan zijn, maar we zijn blij dat de kwaliteit en communicatie naar wens zijn. Bedankt voor je positieve feedback! Mocht je in de toekomst nog vragen hebben, laat het ons gerust weten. Groet, Stefanne Braam - Team Cannabisolie.com
Nu al een hele tijd aan het nemen en ik merk dat ik veel minder pijnen heb. Soms zijn ze er nog wel maar dan kan ik ze ook linken aan een activiteit. Voordien waren ze constant. Ook iets rustiger in mijn hoofd. Eerst terplekke gekocht. Vriendelijke ontvangst en veel uitleg. Nu online besteld en een vlotte levering.
Hi Cke, Wat geweldig om te horen dat je minder pijn ervaart en meer rust in je hoofd hebt gevonden! Fijn dat je ons hebt weten te vinden, zowel in de winkel als online. Bedankt voor je mooie woorden en je vertrouwen in onze producten. We hopen dat de verbeteringen blijven voortduren. Als je vragen hebt of ergens hulp bij nodig hebt, staan we altijd voor je klaar! Groet, Stefanne Braam - Team Cannabisolie.com
Na jaren problemen van niet slapen, moeheid, buikpijn, mist in het hoofd, duizelig, ongecoordineerd lopen. ging het al snel veel beter, dat met de dag vooruit gaat. Ben heel blij en voel me sterker worden.
Hi Johanna, Wat een ontzettend fijn bericht om te lezen! We zijn zo blij dat je je al zoveel beter voelt en dat de CBD olie je helpt om sterker te worden. Het is geweldig om te horen dat je vooruitgang boekt na zoveel uitdagingen. We hopen dat deze positieve ontwikkeling zich blijft doorzetten. Mocht je verder nog vragen hebben of behoefte aan advies, aarzel dan niet om contact op te nemen! Groet, Stefanne Braam - Team Cannabisolie.com
goed dat ik CBD heb leren kennen ben er zeer blij mee
Hi Martina, Wat fantastisch om te horen dat CBD olie zo goed voor je werkt en dat je er zo blij mee bent! We zijn erg blij dat het een positieve invloed heeft gehad, vooral als alternatief voor medicijnen. Dank je wel voor het delen van je ervaring! Als je in de toekomst nog vragen hebt of advies nodig hebt, staan we altijd voor je klaar. Groet, Stefanne Braam - Team Cannabisolie.com
Rijstenweg 10 A
5652CG Eindhoven
Vanuit onze missie als bedrijf is het van groot belang om mens en dier op een positieve manier in aanraking te laten komen met Cannabis. Wij geloven in deze belangrijke bijdrage aan de wereld, omdat wij willen bouwen aan een gezonder en hoger kwalitatief leven voor iedereen. Iedere klant, van consument tot zakelijke relatie wordt met de meest hoogstaande service ondersteund als het gaat om onze producten en de daarbij horende dienstverlening. Ons streven is altijd geweest om het beste van het beste te leveren aan onze klanten. Het is allemaal heel simpel; Wij gaan zelf voor niks minder en willen dit ook graag aan onze klanten geven. De selectie en zorgvuldigheid van onze kwaliteit steekt met kop en schouders boven alle andere aanbieders uit. Kijk maar eens naar onze lab rapporten. We kunnen daarom ook oprecht en met veel overtuiging zeggen dat onze klanten bij ons de beste CBD olie kunnen kopen binnen Nederland en Europa. We geloven in wat wij willen bijdragen aan onze klanten en waarderen hen ook enorm. We kunnen dit alleen mogelijk maken als mensen het vertrouwen hebben om ons als betrouwbare partij te omarmen en te kijken wat CBD olie of Cannabisolie mogelijk kan betekenen voor hun situatie.