goed dat ik CBD heb leren kennen ben er zeer blij mee
Hi Martina, Wat fantastisch om te horen dat CBD olie zo goed voor je werkt en dat je er zo blij mee bent! We zijn erg blij dat het een positieve invloed heeft gehad, vooral als alternatief voor medicijnen. Dank je wel voor het delen van je ervaring! Als je in de toekomst nog vragen hebt of advies nodig hebt, staan we altijd voor je klaar. Groet, Stefanne Braam - Team Cannabisolie.com
Voor mezelf werkt de premium olie erg goed om in slaap te vallen en uitgeruster wakker te worden. Ook twee keer overdag een druppel en voel me gelijkmatiger. Geen 5* omdat ik een vraag heb gesteld over de dosering voor mijn honden en daar geen antwoord op heb gekregen.
Hi Petra, Wat fijn om te lezen dat de premium olie zo goed voor je werkt en je nu beter slaapt en je rustiger voelt! We begrijpen dat de dosering voor je honden belangrijk is, en het spijt ons dat je hier geen antwoord op hebt gekregen. We zullen ervoor zorgen dat je snel het juiste advies ontvangt. Dank je wel voor je feedback en we hopen je in de toekomst nog beter te kunnen helpen! Groet, Stefanne Braam - Team Cannabisolie.com
Ik heb veel vertrouwen in dit product, maar kan nog niet zoveel zeggen, daar ik pas een maand bezig ben. Het voelt in ieder geval heel goed. Voor alle medewerkers de beste wensen voor 2020. Veel Licht en Liefde, Rene.
Hi Rene, Wat fijn om te lezen dat je al verbetering merkt in de symptomen van Parkinson! Het is geweldig om te horen dat je vertrouwen hebt in het product, en we begrijpen dat je pas net begonnen bent, maar we zijn er van overtuigd dat je binnenkort nog meer positieve veranderingen zult ervaren. Dank je wel voor je lieve woorden, en wij wensen jou ook een prachtig jaar, vol Licht en Liefde! Groet, Stefanne Braam - Team Cannabisolie.com
Ik neem het nog maar een maand dus moeilijk om over te oordelen maar de service is 100% top!!
Hi Yentell, Bedankt voor je positieve feedback! We begrijpen dat je nog maar kort bezig bent, maar het is fijn om te horen dat je al tevreden bent over de service. We hopen dat je snel de resultaten zult ervaren die je zoekt en blijven uiteraard klaarstaan voor al je vragen. Groet, Stefanne Braam - Team Cannabisolie.com
Al jaren een trouwe vaste klant, en ik ben er heel blij en tevreden mee, is voor mij de enige manier om een beetje redelijk door het leven te gaan, het haalt voor mij de scherpe kanten van de pijn weg, het is draaglijk nu, zoooooo blij ermee, Dank je wel BAS Sander en Jolanda Amersfoort
Hi Sander en Jolanda, Wat fijn om te lezen dat onze producten jullie zo goed helpen! Het doet ons goed te horen dat het jullie in staat stelt om meer van het leven te genieten en de pijn beter te dragen. We zijn blij dat we jullie kunnen ondersteunen en waarderen jullie loyaliteit enorm. Dank jullie wel voor het vertrouwen en tot de volgende keer! Groet, Stefanne Braam - Team Cannabisolie.com
De manier waarop de cannabisolie geproduceerd en gedeeld wordt staat bij mij voorop. Bij Cannabas is dat gewoon top. Vertrouwen.
Hi Bas, Wat een mooie woorden, dank je wel! We zijn ontzettend blij dat je vertrouwen hebt in onze producten en service. Het is voor ons belangrijk om alles met zorg en aandacht te leveren, en het doet ons goed te horen dat je dat waardeert. Dank je wel voor je feedback en tot snel! Groet, Stefanne Braam - Team Cannabisolie.com
Gaat heel goed en gemakkelijk om mee te nemen op reis enz..... En gemakkelijk om in te nemem
Hi Madeleine, Wat fijn om te lezen dat het zo goed voor je werkt en dat het makkelijk mee te nemen is, zelfs op reis! We zijn blij dat het je zo goed bevalt. Dank je wel voor je positieve feedback en tot de volgende keer! Groet, Stefanne Braam - Team Cannabisolie.com
Na alles geprobeerd te hebben is dit het eerste dat helpt tegen migraine Al heeft het wel tijd nodig eer het werkt
Hi Anja, Wat geweldig om te horen dat de CBD olie je helpt bij migraine! We begrijpen dat het even tijd kan kosten voordat je de resultaten merkt, maar het is fijn dat het voor jou werkt. Bedankt voor het delen van je ervaring! We wensen je veel succes en hopen dat het effect blijft aanhouden. Groet, Stefanne Braam - Team Cannabisolie.com
Ik gebruik het vooral voor mijn psychische klachten als aanvulling op mijn medicatie als ik het moeilijk heb. Het maakt me minder angstig, verminderd de onrust in mijn hoofd en neemt ook de spanningen in mijn lichaam weg. Of het mijn depressieve gevoelens verminderd ben ik nog niet helemaal uit. Ik ben net overgeschakeld naar een flesje van 10%.
Hi Tine, Wat fijn om te horen dat de CBD olie je helpt om de spanningen en angsten te verminderen! We hopen dat het je ook zal ondersteunen in de andere aspecten van je welzijn. Het is een mooie stap om over te schakelen naar de 10%, en we zijn benieuwd naar de verdere resultaten. Blijf vooral luisteren naar je lichaam en neem de tijd om te ontdekken wat voor jou het beste werkt. Veel succes en we hopen dat je je snel nog beter voelt! Groet, Stefanne Braam - Team Cannabisolie.com
Overal al gekocht van Medihemp, Jacob Hooy tot Cibdol, helaas zonder resultaat. De producten van Cannabas in combinatie met de super service maakt dit bedrijf mijn nummer 1 keuze! Na 3 weken volledig van mij pijnklachten af. Ik gebruik nu de 20% en tegen deze prijs met deze kwaliteit, wat een geschenk. Een absolute aanrader!!
Hi George, Wat geweldig om te horen dat de CBD olie van Cannabas je zo goed heeft geholpen! Het is fantastisch dat je na 3 weken al zo'n groot verschil hebt ervaren en pijnklachten bent kwijtgeraakt. Dank je wel voor je enthousiaste aanbeveling, we zijn erg blij dat onze producten en service zo goed voor je werken. We hopen dat je de positieve resultaten blijft ervaren. Veel succes en tot de volgende keer! Groet, Stefanne Braam - Team Cannabisolie.com
Top product! Zeer tevreden van.
Hi Kees, Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent met zowel het product als de service! We doen ons best om alles zo snel en goed mogelijk te leveren, en het is geweldig om te zien dat dit gewaardeerd wordt. Bedankt voor je positieve feedback en we hopen je snel weer van dienst te kunnen zijn. Groet, Stefanne Braam - Team Cannabisolie.com
Ik heb poly neuropathie en PPMS, progressieve MS. Gebruik 20% al inmiddels 5 weken merk nog niet veel van mijn stijvigheid enz. Ik gebruik 3 x 8 druppels per dag. Dus ik weet niet of ik moet doorgaan of niet?
Hi Petra, Bedankt voor je feedback en het delen van je ervaring. Het is begrijpelijk dat het enige tijd kan duren voordat je de gewenste resultaten merkt, zeker bij aandoeningen zoals polyneuropathie en PPMS. We raden je aan om, in overleg met je arts, rustig door te gaan met de olie en eventueel je dosering of het type olie aan te passen, mocht dit nodig zijn. CBD kan soms wat tijd nodig hebben om effect te hebben, en we hopen dat je snel verbetering zult merken. Blijf vooral in contact met ons voor advies en ondersteuning, we staan altijd klaar om je te helpen. Groet, Stefanne Braam - Team Cannabisolie.com
Een heel goede ervaring. Het product helpt bij stress, chronische pijn aan ruggegraat en ribben, angstproblematiek. Het team helpt ook met vlugge levering en feedback.
Hi Sam, Wat geweldig om te lezen dat ons product zo'n positieve impact heeft op je gezondheid! Het doet ons deugd om te horen dat het je helpt bij stress, chronische pijn en angst. We zijn blij dat je de persoonlijke opvolging en snelle levering ook waardeert. Het is voor ons een prioriteit om altijd met zorg en aandacht te helpen. Bedankt voor je aanbeveling, en we hopen dat je ook in de toekomst veel baat blijft hebben bij onze producten. Groet, Stefanne Braam - Team Cannabisolie.com
Op deze manier kom ik van mijn pijn af .Zeker de moeite waard.
Hi Paula, Wat fantastisch om te horen dat ons product zo goed voor je werkt! We zijn blij dat het je helpt om van je pijn af te komen. Bedankt voor je positieve feedback en aanbeveling! Wens je nog veel succes en comfort, en we hopen je in de toekomst weer te mogen helpen. Groet, Stefanne Braam - Team Cannabisolie.com
Bij mij is driekwart jaar geleden poli-neuropathie geconstateerd. Polyneuropathie is een progressieve spierziekte met als eind bestemming een rolstoel omdat je benen niet meer werken Op het internet heb Ik op meerdere sites gelezen dat CBD-olie de neuropathie een halt zou kunnen toeroepen of misschien zelfs kan stoppen. Ik gebruik de olie nog te om een oordeel te geven. Ik heb in elk geval vertrouwen mijn besluit, vandaar ook de 'ja' op de vraag maar ik gebruik de olie nog te kort om vijf sterren te geven
Hi Jacques, Bedankt voor je open en eerlijke review! We begrijpen dat je nog te kort gebruik maakt van de CBD olie om een volledig oordeel te vellen, maar we zijn blij dat je er vertrouwen in hebt. We hopen van harte dat je de positieve effecten gaat ervaren en wensen je veel succes en comfort in je proces. Mocht je nog vragen hebben of advies nodig hebben, staan we altijd voor je klaar! Groet, Stefanne Braam - Team Cannabisolie.com
Sinds een aantal jaar heb ik last van facetartrose, en heb verschillende drs en specialisten af gelopen. Wat ik telkens te horen kreeg was,, leer er mee leven'' Sinds ik met canabisolie gestart ben voelde ik na 3 dagen al verbetering. Ik gebruik nu al ongeveer 4 weken 20% cbd olie en ben echt een ander mens geworden, de pijn is er tegen de avond nog steeds maar veel draaglijker en ik kan tijdens de dag terug allerhande klussen doen en dit zo goed als pijn vrij!!
Hi Patrick, Wat fantastisch om te horen dat de CBD olie zo'n positief effect heeft! We zijn blij dat het je helpt om de pijn draaglijker te maken en je weer meer kunt doen. Facetartrose kan behoorlijk lastig zijn, dus het is geweldig dat je nu meer comfort ervaart. Blijf vooral goed naar je lichaam luisteren en mocht je nog vragen hebben, dan staan we altijd voor je klaar! Groet, Stefanne Braam - Team Cannabisolie.com
Ik gebruik nu zo’n 3 weken de olie en de zal. En ik merk echt super goede resultaten! Elke zodra de jeuk echt opkomt smeer ik de zalf en dat verlicht meteen, wat er voor zorgt dat ik er niet aan zit en dus ga krabben. En zo overall neemt de jeuk ook echt af, 1 plekje is nu vrij van jeuk. De andere 2 jeuken aanzienlijk minder.
Hi Lydian, Wat geweldig om te horen dat de olie en zalf zo'n goed effect hebben! Het klinkt alsof je al flinke verbeteringen merkt, en dat is fantastisch, vooral als het gaat om het verminderen van die vervelende jeuk. We hopen dat de resultaten alleen maar beter blijven! Dank je wel voor het delen van je ervaring en als je nog vragen hebt, weten we zeker dat je altijd bij ons terecht kunt. Groetjes, Stefanne Braam - Team Cannabisolie.com
Correcte afhandeling van mijn bestelling.
Hi Patrick, Bedankt voor je positieve review! Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen. We staan altijd voor je klaar als je nog vragen hebt. Groetjes, Stefanne Braam - Team Cannabisolie.com
Zeer tevreden over de producten. Ik slaap beter en functioneer bijna pijnvrij.
Hi Isabel, Wat geweldig om te horen dat je beter slaapt en bijna pijnvrij functioneert! Dat is precies waarom we doen wat we doen. Dank je wel voor je mooie review en graag tot een volgende keer. Groetjes, Stefanne Braam - Team Cannabisolie.com
omdat cannabisolie een natuurproduct is en persoonlijk opgevolgd wordt, heb ik er vertrouwen in. ik ben nog niet zo lang bezig, maar ik voel me zeker al wat meer ontspannen en durf zeggen dat ik overdag al iets minder pijn ervaar. Na 26 jaar dagelijkse zenuw - en spierpijn door MS en discartrose, ga ik met een geruster hart de kerstperiode in en voel me meer ontspannen
Hi Lief, Wat mooi om te lezen dat je je al iets meer ontspannen voelt en wat minder pijn ervaart. Zeker na zoveel jaren van zenuw- en spierpijn is dat een enorme stap vooruit. Hopelijk blijft de olie je ondersteunen en kun je met een geruster hart blijven genieten van je dagen. Dank je wel voor je review en hele fijne feestdagen gewenst! Groetjes, Stefanne Braam - Team Cannabisolie.com
Voordat wij de olie gingengebruiken en zagen we door de bomen het bos niet meer. Zoveel keus en wie is betrouwbaar? Een mail gestuurd met wat vragen waarop ze mij belden en uitleg gaven. Dit gaf veel vertrouwen. Ze maken het niet onnodig ingewikkeld. De kwaliteit van het product wat wij gebruiken is top. Heel zuiver en het werkt. Daarna nog een aantal keren telefonisch contact gehad en iedere keer heel duidelijke en eerlijke antwoorden.
Hi Aad, Bedankt voor je mooie review! We snappen dat het lastig kan zijn om door het enorme aanbod heen te kijken, dus super fijn om te horen dat onze uitleg je vertrouwen heeft gegeven. We blijven klaarstaan voor al je vragen en wensen je veel baat bij de olie! Groetjes, Stefanne Braam - Team Cannabisolie.com
Goed product en ook goeie opvolging je word zo wel bijvragen over het product per mail als telefonisch onmiddellijk met een vakkundige uitleg verder geholpen! Ik ben fan!
Hi Sven, Bedankt voor je positieve review! Super om te horen dat je tevreden bent met zowel het product als onze service. We blijven voor je klaarstaan als je nog vragen hebt! Groetjes, Stefanne Braam - Team Cannabisolie.com
Gaat steeds beter en durf niet te geloven dat t door de olie komt....
Soms lijkt het bijna te mooi om waar te zijn, hè Natasja? 😊 Maar als je verbetering merkt, is dat het allerbelangrijkste! Fijn dat je goede resultaten ervaart. Hopelijk blijft het zo goed gaan! 💚 Groetjes, Stefanne Braam - Team Cannabisolie.com
sinds september gebruik ik cbd-olie voor mijn artrose , de pijnen zijn sterk verminderd . zeer tevreden .
Wat fijn om te horen, Annie! 😊 Geweldig dat de pijn zoveel verminderd is. Hopelijk blijf je er veel baat bij hebben. 💚 Groetjes, Stefanne Braam - Team Cannabisolie.com
Sinds ik de olie gebruikt geen last meer van rug pijn En artrose
Dat is fantastisch om te horen, Johanna! 😊 Wat mooi dat de olie zo goed helpt tegen je rugpijn en artrose. Hopelijk blijf je je goed voelen! 💚 Groetjes, Stefanne Braam - Team Cannabisolie.com
Rijstenweg 10 A
5652CG Eindhoven
Vanuit onze missie als bedrijf is het van groot belang om mens en dier op een positieve manier in aanraking te laten komen met Cannabis. Wij geloven in deze belangrijke bijdrage aan de wereld, omdat wij willen bouwen aan een gezonder en hoger kwalitatief leven voor iedereen. Iedere klant, van consument tot zakelijke relatie wordt met de meest hoogstaande service ondersteund als het gaat om onze producten en de daarbij horende dienstverlening. Ons streven is altijd geweest om het beste van het beste te leveren aan onze klanten. Het is allemaal heel simpel; Wij gaan zelf voor niks minder en willen dit ook graag aan onze klanten geven. De selectie en zorgvuldigheid van onze kwaliteit steekt met kop en schouders boven alle andere aanbieders uit. Kijk maar eens naar onze lab rapporten. We kunnen daarom ook oprecht en met veel overtuiging zeggen dat onze klanten bij ons de beste CBD olie kunnen kopen binnen Nederland en Europa. We geloven in wat wij willen bijdragen aan onze klanten en waarderen hen ook enorm. We kunnen dit alleen mogelijk maken als mensen het vertrouwen hebben om ons als betrouwbare partij te omarmen en te kijken wat CBD olie of Cannabisolie mogelijk kan betekenen voor hun situatie.