Laden reviews...
343 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Over het algemeen melden klanten snelle levertijden en duidelijke communicatie. De productomschrijvingen komen overeen met wat geleverd is en de verpakking is degelijk. Het assortiment is breed en artikelen zijn meestal op voorraad, met af en toe vertragingen. De algehele ervaring is positief, met ruimte voor verbetering in logistiek en retouren.
Wat ik zocht was makkelijk te vinden en voor een redelijke prijs. Product werd snel bezorgd en degelijk verpakt. Helaas is dat laatste bij sommige prijsvechters wel minder.
27 June 2026
Wilco
Zaanstad
Ik heb al meerdere keren portofoons en onderdelen bij dit bedrijf gekocht en ben zeer tevreden. Op vragen via e-mail krijg je snel en duidelijk antwoord, wat erg prettig is. Ook op het gebied van service zijn ze uitstekend: ze denken echt mee en komen met goed werkende oplossingen. Daarnaast is het een professioneel bedrijf met veel kennis van hun producten. Zeker een aanrader!
26 June 2026
Marcel van Dijk
Julianadorp
Vandaag besteld, de volgende dag geleverd. De portofoons zijn prima in gebruik.
23 June 2026
Michel
Krimpen aan den IJssel
Vragen over een CB radio of antenne direct antwoord op krijgen en de juist materiaal toe krijgen
23 June 2026
Jarno
Willebroek
Diamond RH771 besteld, deze is beter qua ontvangst en bouw dan de nep Diamond van AliExpress voor nog geen € 5,00. Op YT staan filmpjes hoe je ze kunt herkennen Original/****. PortofoonWeb is snel met bezorging.
20 June 2026
Hans
Heerhugowaard
Nog nooit geen problemen met gehad.AltijD Optijd en goede service Een Portofoon winkel van goud.
20 June 2026
Jan
Sint Oedenrode
Besteld en volgende dag in huis.
Gerrit
ASSENDELFT
Inbouw raam gekocht, binnen een week in huis. Was helaas niet de juiste. Even naar de winkel gereden 35km aangekomen konden ze me niet helpen. Heb ik hier niet je moet een afspraak maken! Met u? Ja met mij! Hier heb ik de portofoon welke in t inbouw raam moet passen, u moet een afspraak maken meneer! Pffff donder deze wel in de kliko en zoek elders wel een passende oplossing! Mijns inziens niet capabel en klant vriendelijk
Beveelt niet aan
Allard
Sneek
Dag Allard,
Op alle plekken in onze webshop waar onze adres gegevens staan vermeld staat duidelijk ( Afhalen of bezoek alleen op afspraak )
Het is niet zonder reden dat wij dit vermelden, en dat heb ik jou ook uitgelegd. Wij hebben onze voorraad verdeeld over meerdere magazijnen. Bij ons kantoor in Drachten hebben wij daardoor lang niet alles liggen. Door het maken van een afspraak kunnen wij zorgen dat wat je op wilt halen voor je klaar ligt, en niet zoals nu krijgt te horen dat wij het hier niet hebben liggen.
Met vriendelijke groet,
Team PortofoonWEB
Ik had een speciaal snoer voor de tafelmicrofoon nodig, bij hun gevraagd of ze dat hadden, ze hebben dat nagekeken en ja dat hadden ze. Ze hebben het gelijk ingepakt en verzonden de volgende dag had ik het snoertje in huis. In een woord Super. Goede service en vriendelijk.
Theo
Beek
Snelle reactie op mail met vraag over een product. Keurig een linkje met producten die voldoen aan mijn wens. Snelle levering van het product
17 June 2026
stefanie
Rijnsburg
De accu's zelf zijn prima. De levertijd niet; ik heb donderdag gebeld om er zeker van te zijn dat de acuuj's in voorraad waren. Maar pas dinsdag de accu's ontvangen. Jammer
15 June 2026
Rien
Scherpenzeel
Bestelling geplaatst voor 17:00 maar is de volgende dag niet bezorgd. Bij de bezorging ontbrak het grootste gedeelte van de bestelling die later is toegezonden.
Beveelt niet aan
14 June 2026
Klaas
Nieuwleusen
Inrico S380 aangeschaft waarbij een probleem was met het in stand houden van de 4g (LTE) verbinding. Dit gemeld en dag later een nieuwe firmware beschikbaar. Deze geïnstalleerd en alles werkt zonder problemen. Zeer fijn email contact gehad met Portofoonweb.
14 June 2026
Martijn
Hilversum
zeer positief, alles liep perfect en vlot
12 June 2026
martin
wassenaar
Levering was snel, omruilen geen probleem. Klantvriendelijk zowel per mail als aan de telefoon. Zeker een goede aanrader. Professioneel en goed advies zoals een klant behandeld wil worden. Zeer tevreden
12 June 2026
Michael
someren
Er zijn niet veel fysieke winkels meer, dus als het dan online via een goede webshop kan is dat fijn. Snel geleverd
10 June 2026
Jordie
Epse
Snelle verzending. Prima webshop.
10 June 2026
E
Goeree-Overflakkee
Goede kwaliteit en stevige portofoons. Bekijk ongeveer 700 meter in de stad, waarbij 1 portofoons in huis was en 1 buiten in de stad. Geluid erg goed, ben dok tevreden. In het open veld zal de afstand behoorlijk ver zijn. Dit is een aanrader.
B.C.D.
Tiel
Ik had een portefoon bestelt en wat onderdelen was snel geleverd en de portefoon Die ik had bestelt is super goed kwa onvangst en zenden ben er erg blij mee
Edwin
Dokkum
Snelle en keurige levering op afgesproken tijdstip Prima service en producten
Jean
Koksijde
Apparatuur werkt naar behoren en is makkelijk te gebruiken. Daarnaast is netjes op tijd geleverd. Niks op aan te merken.
Daan
Rotterdam
Koop hier zeker vaker
7 June 2026
Frank
Eindhoven
De klanten service is prima. Ik werdt ook pima geholpen toen ik een vraag had over de verzending
6 June 2026
eric
Almelo
Duidelijke site snel gevonden en snelle levering
5 June 2026
Albert
Workum
Heldere informatie, makkelijk bestellen, snelle levering.
5 June 2026
Jos
Niel bij As
PortofoonWEB is dé professionele en zeer ervaren leverancier van hoogwaardige portofoons. Wij bieden een zeer ruime keuze aan modellen portofoons, maar kunnen je daarnaast ook uitstekend van dienst zijn met andere communicatieapparatuur van de beste kwaliteit. Je kunt bijvoorbeeld ook bij ons terecht voor zendontvangers en ook de benodigde toebehoren en accessoires voor de communicatieapparatuur zijn ruim vertegenwoordigd. Wanneer je een portofoon nodig hebt, dan kunnen wij altijd een oplossing bieden die perfect aansluit bij jouw vraagstuk.
Wij hebben dan ook al meer dan 25 jaar ervaring binnen de branche en zijn bekend met de meest uiteenlopende oplossingen. Aantrekkelijke prijzen Wij hechten veel waarde aan klanttevredenheid. Wij streven ernaar om al onze klanten dagelijks de beste oplossingen te bieden, om zo voor een optimale klanttevredenheid te zorgen. De klant staat centraal bij ons, en dat is een belangrijke basis voor een fijne samenwerking.
De Hemmen 88
9206 AG Drachten