Perfecte service & snelleverzending

uitstekende kwaliteit van de Sirio Discone Antenne en zeer snelle lvering

Goede service, duidelijke communicatie en snelle leveringen.

Ik heb een aantal keren al bestellingen geplaatst. Er wordt snel contact gelegd voor bijvoorbeeld een offerte. Producten worden heel snel geleverd. Het is ook zorgvuldig verpakt. Al met al een betrouwbare partij en een goede service.

niet echt tevreden.

Product besteld maar het is pas juni/juli leverbaar. Het zou duidelijker zijn als dit bij het bestellen bekend gemaakt wordt en niet als de rekening al betaald is en ik nu dus een behoorlijke tijd moet wachten. Ik weet dat ik de bestelling kan annuleren maar ik heb product nodig.

Super service

Snelle levering en na de vraag om de factuur werd die netjes gemaild

Snel en goede kwaliteit

Erg goede kwaliteit accessoires voor de portofoons. Super snel verstuurd, een aanrader

perfecte service

Snelle levering. Ook de afhandeling van de retourzending gaat snel inclusief de restitutie.

Bestelling en levering ging heel vlot.

Voor het eerst een bestelling geplaatst online bij PortofoonWEB, zowel de bestelling als de levering gebeurden heel vlot.Ik ben een Belgische klant,in minder dan 24 uur was POSTNL aan de deur met mijn bestelling, alles heel keurig verpakt, de doos mocht nog van de Eifeltoren gevallen hebben, de inhoud ging behouden gebleven zijn, well done!!

Door niet op voorraad

Door niet op voorraad netjes mijn geld terug gekregen

Super goed spul

Tijdens het inruilen goed kontakt kunnen houden met collega's op andere trekkers.

snel en goed

Bestelling geleverd na 2 werkdagen.

Prima product opzich. (Yaesu FTA 740) Helaas krijg ik hem niet gesynchroniseerd met mijn PC. Software geeft time out bij het synchroniseren. Hierdoor is het het programmeren veel meer werk. Geen idee of hier een oplossing voor is.

Perfecte en snelle levering

Inrico TM-7+ besteld, dag nadien in België geleverd.. helemaal tevreden

mis telkens wel wat bij mijn bestellingen

De eerste keer dat ik bestelde was er iets niet geleverd en ook niet vermeld dat het er niet was, toen ik er achteraan belde werd het alsnog geleverd. Nu drie headsets besteld, ook op pakbon maar er zaten er maar twee in de doos. Maandag maar weer eens bellen. Zucht

duidelijke uitleg of te kiezen portofoon

Heb een inrico s200 aangeschaft bij deze zaak. buiten dat er weinig zaken zijn met zo'n grote keus portofoons. Is de uitleg over deze apparaten ook zeer duidelijk. wat geleid heeft tot deze keuze , De Inrico s200 heb hem nu in huis en al gebruikt bij diverse evenementen. Is een prima portofoon.

leveringstermijn - antwoorden op e-mail - producten zoals gevraagd

Tot op heden probleemloos en correct geleverde opeenvolgende bestellingen.

Voortreffelijk!

Goede producten, levering en contact.

Ik heb een scanner besteld en na 2 dagen was hij al in huis. Er was duidelijke en heldere communicatie over de bezorging.

Snel geleverd en netjes verpakt

Mijn bestelling heb ik snel geleverd gekregen. Alles was super goed verpakt, zo is de kans op transportschade minimaal. De volgende keer bestel ik hier weer.

Super Snelle Service , klant gericht.

Prima en snel

Gewoon prima.

Butel ARC 370

Prima product Butel ARC 370 Snel geleverd. Windows werkte niet mee. Ruzie met browser Edge.

Vriendelijke & ouderwetse service!

Ik werd vlot, zeer vriendelijk en geduldig te woord gestaan. Altijd handig wanneer iemand de nodige expertise bij de hand heeft! Ik heb e.e.a. nog nodig, dat maakt (voor mij als leek op dit gebied…) dat ik dan ook niet meer verder zoek. So, I’ll be back……

Uitstekende service.

Uitstekende service, hartelijk dank

Goed advies en snel geleverd. Ook makkelijk zelf de ATIS code te programmeren.

De bestelling was snel binnen

Zeer goed en snel

De Hemmen 88

9206 AG Drachten

Over PortofoonWEB

PortofoonWEB is dé professionele en zeer ervaren leverancier van hoogwaardige portofoons. Wij bieden een zeer ruime keuze aan modellen portofoons, maar kunnen je daarnaast ook uitstekend van dienst zijn met andere communicatieapparatuur van de beste kwaliteit. Je kunt bijvoorbeeld ook bij ons terecht voor zendontvangers en ook de benodigde toebehoren en accessoires voor de communicatieapparatuur zijn ruim vertegenwoordigd. Wanneer je een portofoon nodig hebt, dan kunnen wij altijd een oplossing bieden die perfect aansluit bij jouw vraagstuk. Wij hebben dan ook al meer dan 25 jaar ervaring binnen de branche en zijn bekend met de meest uiteenlopende oplossingen. Aantrekkelijke prijzen Wij hechten veel waarde aan klanttevredenheid. Wij streven ernaar om al onze klanten dagelijks de beste oplossingen te bieden, om zo voor een optimale klanttevredenheid te zorgen. De klant staat centraal bij ons, en dat is een belangrijke basis voor een fijne samenwerking.