Zeer tevreden over de naservice

Online een artikel besteld welke volgens de site beschikbaar was. Via mail bleek echter dat het artikel niet meer beschikbaar was en kreeg ik de optie om te wachten of directe terugbetaling. Deze terugbetaling was nog dezelfde dag uitgevoerd. Super service dus alleen wat korter op de bal spelen met of een artikel op stock is of niet. Met vriendelijke groeten, Stephan

Modulatie kabel netsje met de goeie connectoren geleverd

Correcte en snelle levering

Het bestelde product voldeed aan de verwachtingen en werd correct geleverd zoals aangegeven. Voor herhaling vatbaar

teleurgesteld in de behandeling als klant....

Voorheen vrij open op de zaak nu als ik iets kom halen wordt het afgeleverd bij deur..... Website wordt niet goed bijgehouden wat voorraad betreft???!!!! Maar ben inmiddels al voorzien van de artikelen die ik via de website wou bestellen... Johannes PE1SDA ps Ik ga niet akkoord met de verwerking van mijn persoonsgegevens (naam, e-mailadres, IP adres en eventueel overige informatie die ik vrijwillig invul in de review) in het kader van de privacy wetgeving (AVG). Tevens verklaar ik dat ik klant ben (geweest) bij dit bedrijf.

Ik ben erg blij met mijn nieuwe luchtvaart scanner. Vooral omdat hij al voorgeprogrammeerd is.

alles zoals op website beschreven + snelle levering

titel zegt alles : perfect!

Hele goede service

Snelle verzending van een top product

Het heeft even geduurd, maar eind goed.

Mijn bestelling bestond uit 2 bij elkaar horende zaken. Een onderdeel bleek donor mnafazazijn fout niet aanwezig te zijn.

Perfekt

Kon niet beter.

Prima zaak.

Snel levering. Alle communicatie spullen die je nodig hebt voor je eigen bedrijf (in ons geval grondverzet) hebben ze daar.

Goed product

Goed product, snel geleverd. Jammer dat ik onlangs belofte niet woordt teruggebeld over specifieke vraag mbt gebruik.

Precies wat je mag verwachten

Alles netjes op tijd geleverd. Goede sterke portofoons werkt perfect super bij mee

Snelle reactie

Helaas de foute aansluiting besteld. Niet zoveel verstand van de portofoons. Na wat vragen hierover van PortofoonWEB snel tot antwoorden gekomen en een passende oplossing.

Goede producten en service

Fijne ervaring met PortofoonWeb nadat ik een verkeerde postcode had gebruikt. Het pakket werd logisch teruggestuurd en PortfoonWeb heeft er voor gezorgd dat het binnen een paar dagen alsnog werd bezorgd. Goede service dus en fijne communicatie!

Zeer goede portofoons

Een set portofoons besteld en was zeer snel geleverd en werken perfect. Enige nadeel is dat ze best prijzig zijn. Maar prijs kwaliteit is het best prima

Zusenzo

Kpo 5000 stonden enkel de hoge frequenties dat hadden ze wel goed mogen zetten eventueel tegen kleine meerprijs voor de rest dik inorde

Goede kwaliteit voor een goede prijs, en goed advies trouwens!

Net weer een setje portofoons aangeschaft en weer prettig geholpen. Ook met een vraag over frequentiegebruik werd ik snel geholpen

Mijn Inrico S380 snel geleverd zoals beloofd door Portofoonweb

Ik ben erg tevreden met mijn Inrico S380 die zowel Zello als Teamspeak draait zonder problemen. Er kan nog veel meer mee en gebruik hem ook als telefoon.

Perfect!

Geen lange verhalen, geen fantasie, geen gezeur! Dit is pas een bedrijf dat wél weet wat hun corebusiness is! Lang verhaal kort…..ouderwetse service zoals het hoort!

Goed afgehandeld

Gekregen wat ik besteld had

Bij bol.com goedkoper

Bij bol.com waren kenwood porto€20,- goedkoper incl verzendkosten

Het bestelde artikel was helaas niet meer op voorraad. Ik kreeg de keuze om het betaalde bedrag terug te laten storten op mijn rekening. Dit werd keurig en snel afgehandeld door Portofoonweb. Peter

Persoonlijk ben ik tevreden

Tot hiertoe nog geen nare ervaringen gehad, er waren zoals overal al eens kleine problemen bij één van de talloze bestellingen maar die werden onmiddellijk opgelost dus blijf de firma mijn vertrouwen geven.

Mooie prijs en snel geleverd

Mooie prijs voor Uniden UBCD160DN voor geprogrammeerd en snel geleverd.

Goed service

Goed service en snel geregeld als er iets in je geleverd bestelling

De Hemmen 88

9206 AG Drachten

Over PortofoonWEB

PortofoonWEB is dé professionele en zeer ervaren leverancier van hoogwaardige portofoons. Wij bieden een zeer ruime keuze aan modellen portofoons, maar kunnen je daarnaast ook uitstekend van dienst zijn met andere communicatieapparatuur van de beste kwaliteit. Je kunt bijvoorbeeld ook bij ons terecht voor zendontvangers en ook de benodigde toebehoren en accessoires voor de communicatieapparatuur zijn ruim vertegenwoordigd. Wanneer je een portofoon nodig hebt, dan kunnen wij altijd een oplossing bieden die perfect aansluit bij jouw vraagstuk. Wij hebben dan ook al meer dan 25 jaar ervaring binnen de branche en zijn bekend met de meest uiteenlopende oplossingen. Aantrekkelijke prijzen Wij hechten veel waarde aan klanttevredenheid. Wij streven ernaar om al onze klanten dagelijks de beste oplossingen te bieden, om zo voor een optimale klanttevredenheid te zorgen. De klant staat centraal bij ons, en dat is een belangrijke basis voor een fijne samenwerking.