Laden reviews...
333 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Over het algemeen melden klanten snelle levertijden en duidelijke communicatie. De productomschrijvingen komen overeen met wat geleverd is en de verpakking is degelijk. Het assortiment is breed en artikelen zijn meestal op voorraad, met af en toe vertragingen. De algehele ervaring is positief, met ruimte voor verbetering in logistiek en retouren.
Antenne besteld en binnen 2 dagen was deze al binnen. Prima verpakt en de kwaliteit die je verwacht. Al met al een prima dienst geleverd, super tevreden mee.
25 July 2026
Peter
Steenwijk
Prima levering.
24 July 2026
Erwin
Zuid-Holland
Snel geleverd en goed materiaal voor goede prijs
23 July 2026
C.b.
Kesteren
Gisteren voor het eerst de porto's gebruikt en het werkt fantastisch. Waar voor het geld en nog snelle levering ook.
22 July 2026
Mark
Bunschoten
Ik heb een RigExpert besteld en op aangegeven dag geleverd gekregen. Alles was OK. Collega zendamateur heeft daarop zelfde besteld, echter helaas was bij zijn RigExpert de toetsen dood. Ik hoop dat dat snel voor hem opgelost wordt.
Frank
Tilburg
Een leverancier waar ik al jaren mijn spullen koop. Vriendelijke communicatie. Snelle afhandeling.
Arnold
Leidschendam
Snel geleverd, duidelijke site, prima!
Hondenschool KEURIG!
VLEDDERVEEN DR
Levering is gewoon keurig op tijd
Beveelt niet aan
20 July 2026
Peter van
Bergschenhoek
DHL leverde mijn (zakelijke) pakketje op een afleverpunt af in plaats van bedrijfsadres, waardoor het niet lukte om op te halen. Na retour paketje alsnog gratis naar een privé adres gestuurd en goed aangekomen
19 July 2026
Anoniem
Utrecht
goede prijs en kwaliteit
16 July 2026
Hendrik
Kollum
Hele fijne communicatie, helpen gericht mee te kijken naar jouw wensen.
Riekie
Andelst
Bestelling netjes volgens verwachting geleverd. (Op voorraad en voor 17 uur besteld dus volgende dag in de bus) .
André
Zoetermeer
Wij gebruiken onze kleine porto's in het restaurant. Super eenvoudig in elkaar te zetten, super eenvoudig in het gebruik en de oortjes zitten prima.
Rik
Vlieland
Je kunt natuurlijk altijd op zoek gaan naar de laagste prijs. Maar als de service goed is, mag daar best een iets hogere prijs tegenover staan. En laten we eerlijk zijn: zo heel veel duurder is het bij PortofoonWEB nu ook weer niet. De portofoons komen misschien uit dezelfde fabriek en de kwaliteit van het product zal dus vergelijkbaar zijn, maar een ondernemer die goed bereikbaar is, meedenkt en service verleent, is óók wat waard. Daarom heb ik mijn President Randy II+ bij PortofoonWEB gekocht. Voor mij is de keuze duidelijk: PortofoonWEB!
14 July 2026
Freek
Varsseveld
Er staat als je voor een bepaalde tijd besteld je het de volgende dag hebt. Ik heb 4 dagen moeten wachten. Te laat aangeleverd bij DHL door het bedrijf. Jammer!
Beveelt niet aan
14 July 2026
Frank
Arnhem
Portofoon en baterij besteld snelle levering en top kwaliteit. Is ook goed verpakt voor verzending.
11 July 2026
michel
Lelystad
Leveringen komen altijd op tijd en indien anders wordt er zeer goed gecommuniceerd wanneer de levering wel komt
10 July 2026
Jeroen
Hardenberg
Hele goede service! Mijn pakketje was door de bezorgdienst niet geleverd maar stond wel op als 'geleverd'. Nadat ik hiervan melding gemaakt had kreeg ik direct een nieuw exemplaar opgestuurd. Dat vind ik top!
8 July 2026
Marleen
Oost-Souburg
Goed contact en snelle levering
8 July 2026
Ton
Breskens
Heel tevreden, ondanks dat het verkeerde was opgestuurd toch meteen het juiste gekregen en heel vriendelijk , bedankt
7 July 2026
Karine
Oostende
Toestel werkt perfect zoals het hoort. Verzending (zoals altijd) op tijd. Alleen maar positieve dingen te vertellen over, zowel het product, als de winkel.
6 July 2026
Mario
Vlaam-Brabant
goedkoop goed en eenvoudig te installeren en te programmeren.
5 July 2026
Jan
hellevoetsluis
De producten ontvangen waren zorgvuldig verpakt en waren naar verwachting
2 July 2026
Mike
Velddriel
Vlotte hulp, zelf toen ik door eigen toedoen, een compleet verkeerd artikel besteld had. Via de telefoon netjes de bestelcodes van het goede artikel gekregen en digitaal de retour instructies voor de verkeerde bestelling gekregen. Service was echt top!
2 July 2026
willem
Arnhem
Wat ik zocht was makkelijk te vinden en voor een redelijke prijs. Product werd snel bezorgd en degelijk verpakt. Helaas is dat laatste bij sommige prijsvechters wel minder.
27 June 2026
Wilco
Zaanstad
PortofoonWEB is dé professionele en zeer ervaren leverancier van hoogwaardige portofoons. Wij bieden een zeer ruime keuze aan modellen portofoons, maar kunnen je daarnaast ook uitstekend van dienst zijn met andere communicatieapparatuur van de beste kwaliteit. Je kunt bijvoorbeeld ook bij ons terecht voor zendontvangers en ook de benodigde toebehoren en accessoires voor de communicatieapparatuur zijn ruim vertegenwoordigd. Wanneer je een portofoon nodig hebt, dan kunnen wij altijd een oplossing bieden die perfect aansluit bij jouw vraagstuk.
Wij hebben dan ook al meer dan 25 jaar ervaring binnen de branche en zijn bekend met de meest uiteenlopende oplossingen. Aantrekkelijke prijzen Wij hechten veel waarde aan klanttevredenheid. Wij streven ernaar om al onze klanten dagelijks de beste oplossingen te bieden, om zo voor een optimale klanttevredenheid te zorgen. De klant staat centraal bij ons, en dat is een belangrijke basis voor een fijne samenwerking.
De Hemmen 88
9206 AG Drachten